פורסם 2011 ביוני 314 שנים שלום..יש לי הארד דיסק מקסטור 500 גיגה חיצוני ויש לי עליו 460 גיגה בשימוש עכשיו כניראה ולפי מה שהבאתי ניכנס לו ווירוס ואני לא רוצה את הקבצים שיש בו..איך אני יכול לסדר את זה תודה
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מחבר אתמול לא ידעתי אבל היום לקחתי את זה לאייבורי וגם לעוד חבר ואמרו לי שזה ווירוס...בנתיים איפה שאני עומד עכשיו חיברתי את זה למחשב מצאתי כמה תוכנות ועכשיו הם פועלות הפעלתי אנטי ווירוס avg וגם malwarebytes ובנתיים אני בשבלבים להוציא את הווירוס,,עכשיו ראיתי באינטרנט איזה אפשרות שזה לא מציג קבצים מוגנים והורדתי את הסימון ה-וי ועכשיו אני רואה אותם פשוט הם על מוסתר ואי אפשר להפוך אותם לקבצים רגילים!
פורסם 2011 ביוני 314 שנים או קיי, נראה כמו ווירוס Autorun.inf . כמעט כל אנטיווירוס יוריד את זה ( בהנחה שזה אכן הווירוס הזה ). http://www.google.co.il//#hl=iw&source=hp&biw=1276&bih=615&q=autorun.inf+virus&aq=3&aqi=g10&aql=&oq=autorun&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=77727107c5adaf5f תעדכן
פורסם 2011 ביוני 314 שנים הנה קישור אחד מינירבים שמסביר מה ואיך : http://www.autorunremover.com/what-is-autorun-inf.html אבל הכי פשוט זה לבצע סריקה של הכונן אם תוכנת אנטיווירוס, שבעצם אם הייתה מותקנת לך במחשב, סביר מאוד שלא היית חוטף את הווירוס.
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מחבר הרצתי את התוכנה כאילו עשיתי "סקן",והוא לא מצא כלום אבל לפי המדריך בלינק יש עוד כמה אפשריות אבל אני לא מבין יש בעברית ?תודה
פורסם 2011 ביוני 314 שנים AVG זה AV מאוד גרוע. MBAM לא מיועד לנקות וירוסים כאלה. תוריד DR.WEB CURE IT. תוכנה חינמית ומנקה את AUTORUN עד כמה שאני זוכר. כמו שאמרו לך כל אנטיווירוס פחות או יותר מכובד מוריד אותו (אצלי AVAST 6.0 חינמי והוא מצא AUTORUN בדיסק און קי שלי).
פורסם 2011 ביוני 414 שנים ^^^^^ למה לתת עצות אחיטופל זה לא דיסק משב"כ או מוסד או אני לא יודע מה. כאן רוצים להציל את המידע, בשביל מה להרוג זבוב עם תותח ? elad-k1 - תוריד כל אנטיווירוס ( AVAST, AVIRA, NOD32 ), לכולם יש גרסת ניסיון שמספיקה לצורך העניין. תתקין אחת מהן ותסרוק את הכונן הנגוע ! יאללה, לעבודה.
פורסם 2011 ביוני 514 שנים אם כבר, למה לא תמחק את כל הפוסט ?או במילים אחרות, בהנחה שהטריפל לא היה מכוון אלי, מה ההבדל / התוספתבמה שכתבת לעומת מה שאני כתבתי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.