עבור לתוכן

מה עדיף GTX 570 X2 או HD6950 בודד

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני מתענין במפרטים עבור מחשב גאמיינג , רציתי לשאול מה עדיף זוג כרטיסי GTX 570 או HD6950 בודד

מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר

אבל ידוע לי על בעיה שלא כל המשחקים יודעים לרוץ על זוג כ.מ. נניח ומדובר על מחדב שאמור להריץ את המשחרים הכי חדשים...

שיהיה אחלה של יום

פורסם

אתה מתבלבל נראה לי עם 6990 ולא 6950.

פורסם
  • מחבר

אכן , טעות שלי :kopfpatsch:

ההשוואה היא עם HD 6990

תודה על התיקון

פורסם

צמוד, אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר ש 6990 ברזולוציות גבוהות מאוד...

הלוח שלך תומך SLI ? באיזה ספק כוח מדובר ?

פורסם
  • מחבר

אני קורא פה בשביל להרכיב את המפרט למחשב הבא שלי

אז גם נושא לוח האם לא סגור ...

לכן אני שואל מה עדיף זוג של 560 \ 570 GTX או 6990 HD

תודה לכל המגיבים

פורסם

אם אתה צריך עוצמה כזאת, אז הייתי לוקח זוג 6950 ( שצמודים ל 570SLI / 6990, ) ועם צריבת ביוס פשוטה מתפקדים כמו 6970...

השילוב הזה יהיה יותר חזק מהשתיים הקודמים וזול יותר בנוסף...

שים לב שאתה קונה גרסת רפרנס, כי רק בהם ( ובגרסאות מסויימות מאוד אחרות ) ניתן לצרוב ביוס של 6970...

פורסם
  • מחבר

Lanzar תודה רבה על התגובות

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "עוצמה כזאת" , אני ממש אשמח להריץ חלק בהגדרות מקסימליות משחקים חדשים אבל לא יותר מזה

ודרך אגב כל נושא הצריבה ולהפוך HD6950 לHD6970 התחלתי לקרוא על זה בפורמים , זה לא ממש חוקי , נכון?

תודה רבה על העזרה

פורסם

תגדיר חוקי...

זה דבר שכמעט כל מי שקצת מבין / בתחום עושה...

בשביל להריץ חלק מההגדרות במקסימום ( או אפילו ברוב המצבים, את כולם ) לא צריך יותר מ 6950 / 6970 / GTX570 בודד...

ושוב, הייתי הולך על 6950 כי הוא הזול מבניהם וניתן לפתוח אותו ל 6970...

פורסם

גם אני התלבתתי בסוגיה כמו שלך ולאחר בירור העניין בפורום והשואות שונות המסכנה הינה ברורה :

שני כרטיסים CF HD6950הינם האופצייה החזה נכון להיום (במידה ואתה מעוניין לצרוב ביוס חדש).

לאחר התלבתויות רבות החלטתי לקנות את ה HD6970 אני לא מבין גדול בצריבות ביוס וגם לא כול הכרטיסים בנויים לכך.

הכרטיס יקרי יותר מה HD6950 ב350 ש"ח בארך ולכן שווה את ההשקעה במקום לנסור לצרוב ביוס בלי לדעת איך .

נכון להיום הכרטיס HD6970 אצלי מריץ את המשחקים החדשים ביותר ברמה הגבוהה ביותר כולל הפילטרים השונים.

לכן לדעתי אין לכך צורך להשקיעה במערך מרובה כרטיסים יקר ואתה יכול לקבל את המיטב גם מכרטיס בודד.

פורסם

אם אתה רוצה להריץ משחקים חלק, תתרחק מdual-gpu setups, הם נוטים לעשות בעיות.

פורסם

^ בהחלט !

אם אתה צריך עוצמה כזאת, אז הייתי לוקח זוג 6950 ( שצמודים ל 570SLI / 6990, ) ועם צריבת ביוס פשוטה מתפקדים כמו 6970...

השילוב הזה יהיה יותר חזק מהשתיים הקודמים וזול יותר בנוסף...

אגב, לא ברור איך זוג 6950 "צמוד" לזוג 570, כאשר, לפי הטבלאות הבאות, זוג 570 מובילים\צמודים בממוצע לזוג 6970 בתדרי סטוק. גם ברז' גבוהות.

http://www.xbitlabs.com/articles/graphics/display/radeon-hd6970-crossfirex_6.html#sect0

אם תפתח ל-6970 ותעשה OC לתדרים שלו... עדיין ה-570 בועטים. עכשיו תעשה להם OC. וידוע שביצועי ה-geforce מאוד רגישים להמהרת תדרי ליבה.

יותר זולים? סבבה. you get what you pay for. לא התייחסנו לשאר הגורמים (ביצועים על הנייר זה לא הכל, במיוחד כשמדובר בריבוי ליבות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים