עבור לתוכן

ארגון הבריאות העולמי מודה: הסלולריים עלולים לגרום לסרטן

Featured Replies

פורסם

משוחחים במכשיר הנייד שלכם צמוד לראש לפחות 30 דקות ביום במשך 10 שנים? אתם עלולים לפתוח גידולים סרטניים במוח.

בפעם הראשונה בהיסטוריה, חשפו את התכלס.

http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=11455

מצטרף לעוד ממצא מלפני חודש:

מחקר: הסלולרי פוגע בפוריות גברים

כמה חוקי יסוד שאני אישית עשיתי לעצמי:

בלילה - להטעין את המכשיר בשקע בחדר שנמצא הכי רחוק מהמיטה

ביום - לשים את המכשיר כמה שאפשר בתיק ולא צמוד למותן בג'ינס

ברכב - לשים את התיק או הסלולרי במושב האחורי

לסיכום - בכל סיטואציה, להרחיק את המכשיר מהגוף כמה שאפשר.

החיים יפים, חבל שנגלה יום אחד שבגלל גוש אלקטרוניקה קיצרנו אותם

114292,xcitefun-nokia-killing-.jpg

• תגובות 89
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכותרת של הכתבה שקישרת:

ארגון הבריאות העולמי מודה: "ייתכן שהסלולרי מסרטן"

זה לא משנה כלום ממה שהיה ידוע עד עכשיו.

פורסם

עורו, היפוכונדרים, עורו! :errrr:

פורסם

עורו, היפוכונדרים, עורו! :errrr:

כן גם אני לא לוקח ברצינות את כל ההפחדות.

אני אמשיך להצמיד את הסלולארי למוח ולאשכים, לשתות בנזין ולאכול עופרת.

גם ככה הכל עניין של מזל.

יש כאלו שמעשנים, שותים בנזין, אוכלים עופרת, ומחבקים אנטנות סלולריות שחיים עד 100 ויותר.

ועד אז כבר ימצאו תרופה לטימטום.

פורסם

ברור שיש, אבל הרוב מתפגרים בגיל צעיר יחסית. חברי ילדות של אבא שלי שנשארו ברוסיה עישנו ושתו כל החיים. רובם לא בחיים ומי שכן גרוטאה גמורה.

פורסם

מישהו מופתע....? הרי זה ברור שקרינה לא בריאה לגוף האדם..... :screwy:

פורסם
  • מחבר

1. הוא(^) צודק.

2. הכי קל לצחוק על זה מהצד ולהיות בצד המזלזל, אבל מעולם ארגון הבריאות העולמי לא הוציא הודעה כזאת לציבור.

3. APPLE מזהירה בחוברת ההוראות של המכשיר IPHONE להחזיקו לפחות 1.5 ס"מ מהגוף או ש . . .או שיקרה בדיוק מה שאתה חושב.

4. כל המחקרים מצביעים (כמו הנ"ל) שיש קרינה מטלפון וברגע שארגון הבריאות מפרסם, ה"ייתכן" הוא ריק מתוכן.

5.אלו שמשוחחים במכשיר שלהם לפחות 30 דקות ביום במשך 10 שנים ימותו צעירים. זו לא נבואת זעם, זה מאושר וה"ייתכן" זה סתם כסת"ח.

לא לשכוח שהסלולריים פרצו לחיינו בשנות ה-90 ואף אחד עוד לא ראה את התוצאות שלהם. באוכלוסיה כי עוד לא עבר זמן והאנשים לא מתו.

אבל הם ימותו. כל מי שלא מקשיב לאזהרות כעת, זה מי שימות בעתיד. סטטיסטית, חצי מאוכלוסיית הפורום הזה לא יעבור את גיל 60 כי כולנו דור הסלולרי וכולם ימותו מצוטרה כזו או אחרת של סרטן.

אני חושש שלדור הזה קורה מה שקרה בשנים הקודמות למי שפעם חשב שסמים זה בטוח, אח"כ למי שחשב שסטרואידים זה בטוח ועכשיו למי שחשב שסלולרי זה בטוח.

ההיסטוריה תשפוט, שלא יגידו שלא נתנו דרכים להימנע מזה ו "זה הגורל". העצות שלי למעלה, לעניות דעתי שוות פז"מ חיים.

נ.ב - לגבי השירות הצבאי:

כל מי שמשרת בקשר, מודיעין ונ"מ - לכולם יש תפקידים של להימצא ליד מערכות רדאר/קשר/SIGINT קורנות.

אנא התרחקו מהם עד כמה שאפשר ואל תצייתו לפקודות להימצא/לישון ליד ציוד שכזה אם אתם יודעים שאלומת הקרינה היא בכיוונכם אפילו שהמפקד מתעלם.

מספיק חייילים מתו מקרינה לפניכם ואל תהיו הבאים בתור.

פורסם

אלכס, האם גם חמוצים אתה לא אוכל? (הרי הם בדיוק באותו מקום ברשימה של ארגון הבריאות העולמי ביחד עם סלולרים...)

מישהו מופתע....? הרי זה ברור שקרינה לא בריאה לגוף האדם..... :screwy:

יש קרינה ויש קרינה.

בעצם, סוגי קרינה מסויימים הם אפילו קריטיים למדי בשבילך (ויטמין D שנוצר בגוף כתוצאה מחשיפה לאור השמש, למשל).

גם כל האור שאתה רואה ושמגיע לך לעיניים זה קרינה, ואני עדיין לא רואה אף אחד מסתובב כל היום בחושך מוחלט, נכון?

פורסם

אבא שלי מתחילת שנות ה90 עם סלולארי ומדבר לפחות שעה ביום וכבר עברו עשרים שנה וכלום :xyxthumbs:

אני חושב שמגזימים , זה אולי מסרטן אבל רק בשימוש לא נורמלי

פורסם

אלכס, האם גם חמוצים אתה לא אוכל? (הרי הם בדיוק באותו מקום ברשימה של ארגון הבריאות העולמי ביחד עם סלולרים...)

יש קרינה ויש קרינה.

בעצם, סוגי קרינה מסויימים הם אפילו קריטיים למדי בשבילך (ויטמין D שנוצר בגוף כתוצאה מחשיפה לאור השמש, למשל).

גם כל האור שאתה רואה ושמגיע לך לעיניים זה קרינה, ואני עדיין לא רואה אף אחד מסתובב כל היום בחושך מוחלט, נכון?

אתה רציני?

אתה משווה קרינה סלולארית לקרינה טבעית....?

זה ברור שיש קרינה שהגוף צריך כמו אור השמש (בכמות מסוימת), אבל אני דברתי על קרינה סלולארית......כל בנאדם הגיוני בימינו יודע שקרינה שמודבקת לראש שלך לא בריאה, ולא צריך ארגון עולמי בשביל להגיע למסקנה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אין טעם להתייחס לתגובות מזלזלות. הבחור עם האבא הפטפטן, אז מה שהוא עדיין בחיים, מישהו הבטיח לך שחס וחלילה מחר לא מגלים אצלו סרטן? הרי זה דברים שמסביב אנשים נופלים לזה והשאר חיים או חיים על זמן קצוב. מתחילת המאה התקדמנו באוכל וברפואה ותוחלת החיים עלתה, ואמצע המאה מצאנו דרכים חדשות לדלל את האוכלוסייה.

הנה אגב פסק דין של חייל במערך הלוחמה האלקטרונית שתבע את הצבא כי 10 שנים אחרי השחרור התגלה אצלו סרטן וזכה.

*שירת, כהנדסאי אלקטרוניקה, במערך לוחמה אלקטרונית וכי בעבודתו הוא עסק בקרינה מסוג ’לייזר’, קרינה מייננת ו- MW.

פורסם

הנה אגב פסק דין של חייל במערך הלוחמה האלקטרונית שתבע את הצבא כי 10 שנים אחרי השחרור התגלה אצלו סרטן וזכה.

*שירת, כהנדסאי אלקטרוניקה, במערך לוחמה אלקטרונית וכי בעבודתו הוא עסק בקרינה מסוג ’לייזר’, קרינה מייננת ו- MW.

שים לב מה אתה מצטט. קרינה מייננת ידועה כבר עשרות שנים כגורם ודאי לסרטן. איך אתה יכול להשוות?

פורסם

פתחתם עוד דיון ולא הזמנתם אותי?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501802.0

הרשו לי לצטט את שתי ההודעות שלי משם (במקום לכתוב חדשות):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4076696,00.html

הכתבה הזו מעוררת בי רגשות שליליים במיוחד. לא כעס, תסכול. לא רק בגלל הכתבה הזו ספציפית, היא מצטרפת לשורה של כתבות, פרסומים ופעולות אחרות (לדוג' איסור שתיית אלכוהול בים).

הם מתישהו יעצרו? יעצרו את עצמם? זה כבר ממש מוגזם. החל מרגע זה אני מעדיף להיות בת יענה.

קקדו-

זה שהם פתאום החליטו משהו לא משנה כלום. עדיין לא ידוע בוודאות כלום. הטלפון הסללולרי הוא המצאה חדשה. מאוד קשה לדעת אם הוא מזיק, אנחנו נמצאים בתקופה בה הומצאו הרבה דברים, לך תוכיח שזה לא מהמקרר (אני יודע שהוא לא הומצא לאחרונה, דוגמא).

אותו הארגון ממליץ לא לתת לילדים עד גיל 2 חלב פרה. למה? חפשו מידע של ד"ר אריה אבני (לדוג' הספר שוטי החלב). הוא נמצא במיעוט חריף בעולם.

למרות זאת הארגון החליט להמליץ המלצה זו. כמה מאיתנו פועלים על פיה? כמה מאיתנו יודעים עליה בכלל?

בואו נרגיע כן, הגוף הזה הוא לא ה'. בלי פאניקה, אני מבקש. מה שהם פרסמו עדיין לא וודאי, אז בבקשה, פרופורציות (אחם משרד הבריאות).

שאלתי אם אתה באמת רוצה להתדיין על זה כי זה נושא חרוש וההחלטה הזו לא באמת מחדש משהו. כנראה שכן. יאללה.

*התעלמו מהפנייה האישית לקקדו

כמה הבהרות חשובות בנושא:

http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1828705

מאוד חשובות.

פורסם

אלכס, הפוסטים שלך די דמגוגיים סה"כ. יכול להיות שאתה רוצה להגביר את המודעות לסכנה, אבל זו לא סיבה לערוך ציטוטים ולהביא קישורים לא קשורים.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, מרגיש וחושב שקרינה מסרטנת. לשים פלאפון על טייפ ולראות אותו מושבת תוך כדי צלצול, היה לי מספיק.

עד שנות ה-90 לא היה לנו מכשיר קורן על הגוף כ-18 שעות ביום, מאז יש לנו. רוצה להיות פעם חלק מסטטיסטיקה של הספרות הרפואית על מקרי מוות של "דור הסלולר" ? בבקשה. הרי איפה שלא תשים אותו, הקרינה תשפיע. מסביב למותן/בכיס? בעיות פוריות, ליד הראש? סרטן. בכיס החולצה? סרטן. לכל איזור פגיעות שונה.

אני מעורר מודעות ואיש איש לבריאותו יעשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים