פורסם 2011 במאי 3114 שנים שלום לכולם המפרט שלי, הוא לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMX מעבד E8400, יש לי כרגע שני הרדיסיקים של ווסטרן, ואחד של סמסונג עכשיו מכיוון שאין לי מקום אני רוצה להוסיף עוד אחד של טרה בייט. עכשיו הסתכלתי בסטיקי על המומלצים וראיתי שאתם ממליצים על סמסונג.קראתי ביקורות שחלק אומרים שסמסונג מתקלקלים אז אני קצת מבולבל וצריך את עזרתכם. אני רוצה לקנות או סמסונג או ווסטרן דיגיטל, עכשיו רציתי לדעת איך הווסטרן דיגיטל קוואייר בלק 1TB לעומת הקוויר בלו? מה ההבדלים בינהם? ואיזה כונן של סמסונג ברמה שלהם מבחינת אמינות וביצועים? לי הכי חשוב שהכונן יהיה אמין ויהיה מהיר מאוד. אז אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן שהכי מתאים לי.
פורסם 2011 במאי 3114 שנים תעיף מבט על הגרפים האלא:http://www.tomshardware.com/reviews/HDD-6Gbit,2528-7.html
פורסם 2011 במאי 3114 שנים שלום לך לא יודע איפה קראת / ראית בקשר לבעיות של סמסונג אבל אם הוא מומלץ כאן, אז יש לזה סיבה. בגדול, בחיים האמיתיים כמעט לא תרגיש בהבדל בין F3 SJ לבין WD BLACK, אפשר לומר ששניהם בעלי ביצועים כמעט זהים ( עם יתרון קל ל - F3 ), אממה, ה - WD יותר יקר. לגבי התקלות - רולטה רוסית, שניהם טובים /גרועים באותה מידה ( מכאניים ).
פורסם 2011 במאי 3114 שנים היתרון הקל לסמסונג הוא בהעברות רציפות.בIOPS הWD BLACK מוביל משמעותית.בכל מקרה הWD BLACK לא שווה את התוספת מחיר.במחיר שלו אפשר לקנות 2TB GREEN.
פורסם 2011 במאי 3114 שנים מחבר סבבה אני עדיין מתלבט בין הקוויאר בלאק שרשום שם 64MB בופר לעומת הסמסונג SJ 32MB בופר במה זה מתבטא? וראיתי שWD BLACK עולה 410 והסמסונג רק 260 הגיוני המחיר?
פורסם 2011 במאי 3114 שנים הWD BLACK לא שווה את המחיר.זאת עובדה בשטח שעליה יסכימו כולם.אם ביצועים כל כך חשובים לך שאתה מוכן להשקיע 150 שקל יותר מהרדיסק של 260 שקל בשביל לקבל (ברוב השימושים) כמעט את אותו הדבר.אתה הולך בכיוון הלא נכון.אם אתה שוקל את האופציה הזאת אתה צריך לשקול להוסיף עוד 110 שקל ולקנות שני סמסונגים 1TB.בRAID 0 יהיה לך פי 2 מהירות ופי 2 מקום.כשבוחנים את מה שאתה מקבל ב260 ו520 האופציה של הWD BLACK ב410 היא אחת הגרועות ביותר שיש בעולם ההרדיסקים.
פורסם 2011 ביוני 114 שנים מחבר בסוף החלטתי על סמסונג 1TBSJhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1257האם זאת קנייה טובה?
פורסם 2011 ביוני 114 שנים תחזיק את הדיסק בגובה העיניים ותומר : ליהיות או לא ליהיות וברצינות : כן, בהחלט קניה טובה, נכון להיום. תתחדש.
פורסם 2011 ביוני 114 שנים מחבר תודה רבה לכולם על העזרה בסוף קניתי אותו 260 ש"ח מKSPיש לי כמה שאלות שחיברתי אותו אחר כך בניהול דיסקים הוא שאל אותי מחיצה ראשית או מורחבת אז בחרתי ראשית האם זה טוב?ועשיתי אתחול מלא לא מהיר זה לקח כמעט שעה האם זה תקין? וזהו בכללי אני עובד איתו והוא עובד סבבה
פורסם 2011 ביוני 114 שנים תתחדש !פורמט מלא בנפח כזה אמור לקחת הרבה זמןמכיון שמדובר בדיסק קשיח חדש אני ממליץ לך להריץ עליו בדיקה מלאה עם התוכנה של היצרן, נקראת ES-TOOLואתה גם יכול להריץ עליו בדיקת מהירות עם HDTUNE
פורסם 2011 ביוני 214 שנים מכיון שמדובר בדיסק קשיח חדש אני ממליץ לך להריץ עליו בדיקה מלאה עם התוכנה של היצרן, נקראת ES-TOOLואתה גם יכול להריץ עליו בדיקת מהירות עם HDTUNEאפשרי, אבל מיותר.
פורסם 2011 ביוני 214 שנים בסוף החלטתי על סמסונג 1TBSJhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1257האם זאת קנייה טובה?דיסק מעולה, יש לי כבר 3 כאלה. תתחדש.
פורסם 2011 ביוני 214 שנים קניתי רכב חדש. אני נוסע בו כבר שבוע גם מחוץ לעיר והכל סבבה. האם אני חייב לחרוש איתו ב -240 קמ"ש בשביל לוודא שהכל בסדר ? הדיסק עובד ? סבבה ! גם אם תעשה בדיקה עם תוכנת יצרן כל שבועיים - זה לא מבטיח שום דבר. תאפשר בביוס SMART וקווה לטוב. מיותר לומר שחשוב לגבות, מקווה שעל זה אין וויכוח
פורסם 2011 ביוני 214 שנים לא אמרתי לבדוק כל שבועייםלפי דעתי לבדוק מוצר חדש זה פשוט צרכנות נכונהואגב כשאתה מקבל אוטו חדש מה לא תעשה סביבו סיבוב לראות שאתה מקבל אותו בלי שריטות וכו' ?אגב זה רק המלצה, לא בא לך לבדוק אל תבדוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.