עבור לתוכן

אינטרנט איטי בארצ' לינוקס

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם,

אחרי התקנה מחדש של ארצ' לינוקס (בעקבות פרמוט של הכונן הקשיח) נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה לפני זה: האינטרנט בלינוקס זוחל (מחשב נייד, אשר מחובר לרשת אלחוטית עם DHCP וששאר המחשבים ברשת ובהרצת וינדוס על המחשב הספציפי הזה פועלים בלי בעיה). כרגע אני מתחבר עם NetworkManager (כל ההגדרות לפי המדריך של ארצ') אבל הבעיה מתרחשת גם כשאני מתחבר עם wicd.

האיטיות מתבטאת בהורדות מאוד איטיות בפאקמן (2-3 Kbs) ושל אתרים (ברוב האתרים אני פשוט מקבל טיימאוט).

נ"ב: המחשב מריץ GNOME3 וכרטיס רשת Intel 6300 Ultimate (יש לו תמיכה מובנית בקרנל).

נ"ב 2: בדקתי את resolv.conf ואת קובץ הhosts, ולפי פוסטים שונים ברשת אין איתם בעיה.

תודה מראש לכל מי שיכול לעזור או לפחות להפנות אותי לכיוון הנכון!

פורסם

האם בעבר הכל עבד לך כמו שצריך?

האם ניסית לבדוק מהירות עם אתרים אחרים? האם ניסית באותו רגע לבדוק את אותו אתר עם מחשב שמחובר באותו זמן לרשת על כמה הוא מקבל?

לי בהשארה שלי, אולי האות שלך חלשה, וממש מוזר.

פורסם
  • מחבר

האות ממש לא חלש - 92% בממוצע, ההגדרות עבדו לי טוב אך זכור לי שמדי פעם ופעם התנתק האינטרנט במפתיע.

כמו שאמרתי בפוסט ההתחלתי, בדקתי את המהירות לאותו אתר ממחשבים שונים (ואף מאותו מחשב על וינדוס); הבעיה נקודתית בלינוקס

פורסם

קרנל שונה? מפעם שעברה? בדקת עם עוד מישו ברחבי הרשת נתקל בבעיה דומה?

פורסם
  • מחבר

אחרי בדיקות הסתבר שהבעיה הייתה בNetworkManager, או לפי אחד המגיבים באחד מן הפורומים, העבודה שלו בתקן n. כרגע אני מחפש דרך "להכריח" אותו להתחבר רק במצב g.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע אם קשור, אצלי היתה בעיה שהמחשב ניסה לעבוד ב IPV6 מול ראוטר שלא תומך בזה והאינטרנט היה מתנתק. הסתדר אל ידיי הוספת options single-request ב resolv.conf.head

גם אני משתמש אם ארצ'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים