עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד עד 3500 שח

Featured Replies

פורסם

היי אנשים :)

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש אישי שלי. מרוב מחשבים ניידים בשוק כבר התבלבלתי לגמרי, יותר מידי דגמים.. אני חייב עזרה בבחירה.

המחשב יהיה בעיקר לצורכי עבודה כמו אופיס, אינטרנט (גלישה, סקייפ ומסנג'ר), ושיעמוד בעבודה עם תוכנות אדובי - פוטושופ, דרימוויבר וכו'.

חשוב לי גם יכולות מולטימדיה, שיהיו סבירים+, לניגון שירים וסרטים. משחקים לא ממש משנה לי (בשביל זה קניתי מחשב נייח חזק :P ).

בנוסף, חשוב לי הניידות שלו - משקל סביר עד 2.5 ק"ג ושלא יהיה עבה. גודל מסך מועדף 15 אינץ', אך גם 13.3 אינץ' זה בסדר.

שהמקלדת תהיה מורכבת מנורות לעבודה בחושך (אפרופו, איך אפשר לדעת את הפרט הזה לפני קניית המחשב? מציינים את זה איפשהו?)

סוללה חזקה יחסית, 3 שעות עבודה לפחות.

התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח, מוכן להתפשר עד 4000 שח.

אולי טיפה הגזמתי עם הדרישות, אני מאוד מקווה שיש משהו שעומד בכולן.. או לפחות רובם.

הDELL INSPIRON 5110 (דגם i5) נראה לי בחירה טובה לכל אלה, הבעיה היא שאני לא בטוח לגבי איכות הרמקולים שלו, ואיכות הבנייה שלו בכלל... הוא נראה מאוד פלסטיקי ושביר. למרות שממש אהבתי את רעיון החלפת הפאנלים.

עוד הצעות? אני אשמח לעזרה :)

פורסם
  • מחבר

כבר בחנתי את המחשב הזה, הוא נשמע מצוין, תודה על ההצעה. :)

נתקלתי במחשב HP Pavilion dv6 מדגם 3310ej, הוא נראה לי ממש מתאים, אבל התקשיתי למצוא חוות דעת עליו באינטרנט. מישהו ניסה אותו? הוא מומלץ?

פורסם

הוא בעל מעבד "ישן" יותר ולדעתי פחות טוב. יש לו מסך מבריק גם, למרות שאיכות הבנייה דווקא יחסית בסדר מעבודה עם דגם דומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים