פורסם 2011 במאי 3014 שנים צהריים טובים. כבר זמן רב שאני סובל עם המארז הנוכחי שלי מבחינת הרעש. המארז ממוקם בחדר השינה ולכן השקט קודם לכל בבחירה שלו. אני מעוניין להחליף למשהו שקט אך עם מראה נורמאלי (כאן יורד הסונאטה מהרשימה) התקציב שלי הוא 300 ש''ח עם אפשרות לחריגה קטנה (רק מנעה ופנדה) שמתי עיין על ה-SilverStone Precision שעם מראה אלגנטי וקירור מינימאלי אבל אני לא מוצא ביקורת על עוצמת הרעש שלו. המערכת שתיהיה בפנים היא משרדית,לוח ATX וכרטיס מסך בגודל נורמאלי לכן מארז Mid יספיק אשמח לקצת עזרה
פורסם 2011 במאי 3014 שנים SONATAhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=32540מארז שנועד לשקט,אבל יתכן שיהיה בו מעט בעיה עם הכ"מ שלך,תבדוק טוב את הנושא.
פורסם 2011 במאי 3014 שנים אני גם חשבתי על SONATA אבל פותח הדיון אמר חד-משמעי ש SONATA לא בא בחשבון. נראה לי שאין מארז אחר שמיועד למטרה אחד - להיות שקט, כמו SONATA.
פורסם 2011 במאי 3014 שנים מחבר הכרטיס שישב בפנים יהיה HD6450,כמו שאמרתי,מפרט משרדי פחות או יותר הדגש שאנטק שמו בסונאטה הוא נטו שקט,אני מחפש שילוב של שניהם,כמובן לא ברמה שהסונאטה יכול להציע. פשוט מארז שמאובזר במינימום מאווררים,מצוייד ברגליות שבולמות זעזועים,כלוב כוננים שיוכל להתמודד עם הרעידות וכדומה. קיים משהו באזור ה300-350?
פורסם 2011 במאי 3014 שנים מחבר החנות לא נגישה לי ובנעה ופנדה הוא עולה מעל 400.נראה אופציה נחמדה אבל כנראה שאצתרך להתפשר על משהו אחר. יש עוד הצעה? (אולי מארז שיש לכם נסיון בו..)יש אפשרות לקניה מאייבורי וKSP בנוסף.
פורסם 2011 ביוני 114 שנים מחבר עזרה?אני רק אציין שאני לא מחפש משהוא אטום לחלוטין, פשוט לא משהו שמייצר רעש.
פורסם 2011 ביוני 114 שנים תחכה שיגיע קולרמאסטר SILENCIO 550 יכול להיות שהוא יעלה בערך 300 אולי קצת יותר אבל הוא יותר מוצלח מהסילברסטון הזה.
פורסם 2011 ביוני 114 שנים מחבר הוא בהחלט נראה בנוי היטב.אני אחכה באמת זמן מה,מקווה לראות חידושים בארץ.
פורסם 2011 ביוני 114 שנים ניסית להשקיט את המארז הקיים ?השקטת כוננים קשיחים - אם suspension מגומיות http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?f=7&t=19147&start=60השקטת מאווררים - מאווררי 120 mm אל 5 Vהשקטת המארז בנקודה שבה הוא עומד - אם ספוגים או קלקר
פורסם 2011 ביוני 114 שנים מחבר המארז הקיים פשוט לא שווה השקעה. כבר אילטרתי מוד שהכוננים יושבים על חוטים וזה ממש עזר. נחכה ונראה מה יופיע אצלנו אחרי התערוכה שמתקיימת כרגע בTP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.