פורסם 2011 במאי 3014 שנים http://www.fastup.co.il/images/8908661.jpg ראיתי את ההערה על הכבל אבל אין לי כבל אחר לנסות אז אשמח לשמוע מה הבעיה ???
פורסם 2011 במאי 3014 שנים כפי שהתוכנה כתבה נמצאה שגיאת תקשורת אחת ויתכן שמקור הבעיה הוא בכבלחשוב שתדע שזה מונה שלא מתאפסאם אין לך כבל אחר אז פשוט תנסה לחזק את החיבורים של הכבל הנוכחי בשני הקצוות (לדיסק הקשיח וללוח האם)תמשיך לעקוב שהמספר לא גדלאם הוא יגדל אז תחליף כבל
פורסם 2011 במאי 3014 שנים מחבר כפי שהתוכנה כתבה נמצאה שגיאת תקשורת אחת ויתכן שמקור הבעיה הוא בכבל חשוב שתדע שזה מונה שלא מתאפס אם אין לך כבל אחר אז פשוט תנסה לחזק את החיבורים של הכבל הנוכחי בשני הקצוות (לדיסק הקשיח וללוח האם) תמשיך לעקוב שהמספר לא גדל אם הוא יגדל אז תחליף כבל תודה כשקניתי את המחשב הרכיבו אותו בחנות במעבדה והרכיבו ממש יפה, עם אזיקונים והכל, כל הכבלים דחוסים בפינה לא חשובה במארז וכל שאר המארז עם מינימום בלאגן אפשרי. אז עכשיו אם אני אצטרך להחליף כבל זה יהיה סיוט יכול להיות שפשוט הכבל זז פעם תוך כדי שהמחשב עבד ואז נרשמה שגיאה בודדת וזהו? ובכל מקרה מה שחשוב לי לדעת זה שאם משהו אז זה כמעט בטוח רק הכבל?
פורסם 2011 במאי 3014 שנים מאוד אפשרי שלרגע היה חיבור לקוי בגלל זה המלצתי לך לחזק את החיבוריםוצריך להמשיך לעקוב אחר מונה שגיאות התקשרות
פורסם 2011 במאי 3014 שנים מחבר אה תודה 8) ניתקנתי וחיברתי שוב ליתר בטחוןאין לי גם מושג ממתי זה נכתב שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.