עבור לתוכן

בוקר טוב- צריך עזרה בהפעלת מערכת לינוקס

Featured Replies

פורסם

הלכתי לחנות כדי שיתקינו לי מערכת לינוקס לצד מערכת וינדוז_( בגדול אני רוצה להתקין תוכנה מקוד מקור), התקינו לי מערכת שנקראת kubuntu, ולי אין כל כך ידע בפעלת מערכת לינוקס, לא מזמן עבדתי על מערכת וירוטאלית אך לא הלך לי כל כך איתה, היא היתה עושה לי הרבה צרות. עכשיו רציתי לדעת האם מישהו מכיר מדריך בעברית שמסביר איך להשתמש במערכת הזו, המערכת כולה היא באנגלית האם אפשר לשנות אותה לעברית?, במקרה הצלחתי למצוא את גוגל שם בגישושים שאני עושה, רציתי לכתוב משהו בעברית אך הוא לא נותן לי, איך משנים למקלדת עברית במערכת הזו?.

אשמח לכל עזרה

תודה אבי.

פורסם
  • מחבר

לבנתיים הצלחתי למצוא איך משנים את השפה של מערכת ההפעלה, עכשיו הרוב בעברית, אבל נשארה לי הבעיה של לוח המקשים, עדין אין לי אפשרות לכתוב בעברית, מישהו יודע איך משנים זאת?.

פורסם

תכנס להגדרות מקלדת..

וכדי להוריד תוכנות תפתח תוכנה בשם ubuntu software center

או synaptic אם אין..

ומשם תחפש :o

xbmc,vlc, firefox, avidemux

תלוי מה אתה צריך.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי איך אני נכנס להגדרות מקלדת, איפה זה נמצא?, ודרך אגב אני לא מחפש פייר פוקס, אני מחפש איך לשנות שאני יוכל לכתוב בעברית, כעת אפילו שמערכת ההפעלה עובדת בעברית אני לא יכול לכתוב בעברית, אני צריך לעשות משהו שנקרא - אני חושב- פריסת לוח המקשים, שיהיה לי אפשרות ע"י לחיצה על alt +shift לשנות את השפה מאנגלית לעברית.

פורסם

איזה גרסה של קובונטו זאת? אבדוק בשבילך

פורסם
  • מחבר

שאלה מצויינת, ניסיתי לחפש במערכת עצמה איזה גרסה מותקנת אך לא מוצא שום דבר, בוינדוז לדעת איזה גרסה מותקנת זה קל, איפה בקובונטו אני אמור לחפש איזה גרסה יש לי?.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה, לבנתיים לא מצאתי איזה גרסה יש לי, אך בחיפוש באינטרנט מצאתי הסבר על קובונטו( סרטון ביוטיוב), ע"פ מה שכתוב שם הגרסה שיש לי היא Kubuntu 11.04 KDE 4.6.1 .

פורסם
  • מחבר

משהו מוזר קורה לי, אני מנסה להתקין את הדפדפן פייר פוקס, נכנסתי לישומים-אינטרנט- התקנת של פייר פוקס, אבל משום מה נפתח חלון של הורדה אך זה לא מוריד שום דבר, יש למישהו מושג מה עלי לעשות?.

פורסם

תנסה לעשות אולי sudo apt-get update

אולי זה יתקן.

פורסם
  • מחבר

תודה לבנתיים הסתדרתי, והתקנתי את הפייר פוקס

פורסם

אתה יכול למצוא הרבה תמיכה קבועה ב http://ubuntu-il.org

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים