עבור לתוכן

שיתוף תיקיות ברשת הביתי ושאלה לגבי אחד המחשבים

Featured Replies

פורסם

היי.

יש לי שתי שאלות ^_^ .

1)יש לי כמה מחשבים ברשת בבית,שמתי לב שכאשר אני מחבר את אחד מהם לרשת (אחרי כמה שעות) הרשת נהיית איטית.

המצב הגיע לשיא אתמול שכאשר כל הרשת אפילו לא העלתה דף אחד באינטרנט,כולל שניסיתי לחבר את המודם ישירות אליו(החיבור הצליח) אבל שום דף לא הועלה אלא רק נטען ולא קיבלתי שום שגיאה(כולל בבדיקה עם בזק במשתמש 1@1 אם זה עוזר ),

השאלה שלי היא איך אני יכול לסדר את המחשב הזה שלא יפריע לשאר המחשבים באינטרנט ,ביצעתי כבר 2 סריקות עם תוכנות אנטיוירוס שונות?

2)יש לי ראוטר שאליו מחובר אקסספוינט.

3 מחשבים מחוברים לראוטר ואחד לאקסספוינט,אלו שמחוברים לראוטר(אחד מהם לא חוטית) משותפים ברשת בלי בעיה כלשהיא,אבל המחשב שמחובר לאקסספוינט לא מזהה את שאר המחשבים ברשת.

שאני מנסה לרשום את כתובת המחשב למשל :\\COMPUTERNAME אני מקבל שגיאת גישה.

איך אני יכול לסדר את זה?

תודה רבה

פורסם

לגבי השאלה הראשונה -- המחשב הזה מריץ TORRENT או EMULE?

פורסם
  • מחבר

כן פועל ביטורנט,אבל גם אם אני מנתק אותו לגמרי האינטרנט עדיין לא עובד.

זה פשוט מדהים,שאני מחבר את המחשב (אחרי שתי דקות) כל הרשת מקבלת שגיאה בסגנון DNS LOOKUP ואם אני מנתק את המחשב(שוב אחרי שתי דקות שעוברות) אז כל הרשת עובדת פרפקט.

באמת שאין לי מושג מה זה :S

פורסם

כנראה שאיזה אפליקציה - ואם לא ביטורנט, אז איזה וירוס או BOT - "שותה" לך את כל רוחב הפס.

פורסם
  • מחבר

ולגבי השאלה השנייה שלי ,ישלך איזה רעיון איך אני יכול לפתור את זה?

פורסם

על מנת שאפשר יהיה לגשת למחשב ע"י ה host name שלו צריך קודם כל שהודעות NBT יעברו בין שתי הרשתות.

מכיוון שמדובר על הודעה שמשודרת ב brodacast אני בספק רב שהיא עוברת לAP ולכן גם אי אפשר לבצע name resolution תקין.

תבדוק עם nbtstat אם אתה בכלל מקבל הודעה מהרשת הראשונה ואם לא אז "מקסימום" תגיע לפי כתובת IP ולא host name.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים