פורסם 2011 במאי 2914 שנים שלום לכולם יש לי בטלויזיה חיבור אחד של אוזניות שאני משתמש בו ויש לי שלוש דברים שאני מחבר לשם ואני מחפש בורר ולא מצאתי אם מישהו מכיר מקום שמוכר משהו קטן אני ישמח לשמוע (אין בעיה להזמין מEBAY)תוגנה רבה ושבוע טוב שקד
פורסם 2011 במאי 3014 שנים מחבר את זה אני מכיר יש לך כזה בבית אבל זה גדול מידי אני ורצה שיהיה לי רק חוט אחד אני צריך לברור בין כבל PL 3.5 ולא בין שלושה כבלים של PCA סליחה אם הטעתי אתכם.תודה רבה שקד
פורסם 2011 במאי 3014 שנים כתבת RCA בכותרת האשכול...בכל מקרה, לא מכיר מוצר כזה לPL3.5" או שתשתמש בRCA עם מתאמים, או שתכין לבד.
פורסם 2011 במאי 3014 שנים קנה לך מפסק 3 מצבים (או 4, אם אתה רוצה מצב נוסף, מנותק) כזה http://www.dgelect.co.il/products/137219קנה 3 כניסות PL 3.5 נקבה לפאנל, PL זכר לכבל + כבל, כפתור עגול למפסק שקנית, וקופסה לכל האוסף.את הזכר אתה מחבר לכבל, מכניס יפה לקופסה, מלחים כל אחד משלושת החיבורים למגעים המרכזיים במפסק המצבים. את שלוש היציאות אתה מרכיב לפי הסדר במגעים החיצוניים. אם תסתבך, נעזור לך פה.כל החלקים יעלו גג 40₪.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.