עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך שיתאים למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות משחקים לדוגמא כמו:

Crysis2

GTA IV

Assassin's creed: Brotherhood

Call of Duty: Black Ops

Battlefield Bad Company 2

The Witcher 2 Assassins of Kings- הכי חשוב!

וכ"ו..

תקציב לא מוגבל.

מה שכן מוגבל זה המפרט שלי אני לא רוצה שהמעבד או הלוח אם ישרפו בגלל שהכרטיס מסך יותר מדי חזק או חיבור לא מתאים ללוח אם וכל מיני בעיות מהסוג הזה לכן אני צריך את עזרתכם. מהמקצוענים : :xyxthumbs:

המפרט שלי:

מעבד:

Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155

קירור למעבד:

Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2

לוח אם:

Asus P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI)

*כרגע הכרטיס מסך שלי הוא מובנה מסוג: Intel HD Graphics 2000

זכרון:

Patriot Signature 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Heatshield PSD32G13332H/81H

דיסק קשיח:

Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200PRM Sata III WD5000AAKX

כונן דיסקים:

LG GH22NS DVD+RW x22 Black Sata Oem

מארז:

CASE MIDI ATX Warrior-18 Black No PSU

ספק כח:

Golden Tiger 450W PSU With 12cm Fan 20+4 Pin

פורסם

המפרט של KSP :( ושוב GOLDEN TIGER הג'נרי שלהם. תגדיר באיזה רזולוציה אתה משחק. אני לא מומחה בספקי כוח אבל מה שיש לך נראה לי עלוב ויש סיכוי שיישרף אם תתקין כרטיס מסך חזק מספיק לצרכים שלך, כי כרטיס מסך לא יכול להזיק פיזית לא למעבד ולא ללוח אם. רק ספק כוח ג'נרי עלול להיגרס בעומס וגם עלול לקחת איתו גם לוח וגם חומרה אחרת

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה ממליץ גבר ?

פורסם

תגיד באיזו רזולוציה אתה משחק? כמו כן תהיה מוכן שתצטרך לשדרג את ספק הכוח שלך למשהו יותר איכותי.

בפורום ממליצים על הכרטיס הזה כמשתלם ביותר http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2637

פורסם

לפי רשימת המשחקים אתה גיימר.אפילו גיימר כבד.

אז איך הגעתה למצב של לקנות מחשב מבצע של KSP

שמיועד לפקידה שפותחת קצת אופיס וקצת גולשת באינטרנט ?

כדי שהמחשב יתחיל להיות מחשב למשחקים תצטרך :

להוסיף עוד 2G זיכרון . עדיף זהה לקיים.

להחליף לספק יותר חזק.משהו כמו ססוניק 600W שנימכר ב-300 שקל.

ולהוסיף כרטיס מסך חיצוני.שהוא לפחות הכרטיס שהבחור מעלי המליץ HD5850

ותקווה שיהיה טוב.

פורסם

המעבד לא הכי רע. עובדה שהוא מומלץ על ידי TOM'S ברשימה של מעבדים הטובים ביותר שאפשר לקנות בכסף לגיימר. כן הוא רק ליבה כפולה ויש לו עוד חסרונות, אבל הוא חייה אמתית במחיר שהוא עולה. להוסיף עוד 2 GB זיכרון זה אפשרי, אבל גם אם 2 GB זיכרון אפשר לשחק.

מה שהוא חייב להחליף זה ספק כוח ולקחת כרטיס מסך גיימינג איכותי. שמעתי ש WITCHER 2 מאוד כבד בהגדרות הכי גבוהות עם UBERSAMPLING. אפילו לאנשים עם HD 6950 CF יש ירידות ל 20 FPS אז תצטרך להתפשר קצת.

ותגיד מה הרזולוציה הטבעית של המסך שלך?

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה הכי גבוהה שלי

1024x1280

אבל חבר'ה איך אתם ממליצים לי כרטיס מסך עם חיבור DDR5? הפאקינג לוח אם שלי תומך עד DDR3* ואיך אני יוסיף עוד זיכרון "על הקיים" עם יש לי רק שתי חריצים של ראם בלוח אם? אני צריך לקנות זכרונות חדשים של 3GBX2 או 4GBX2, תהיו בריאים...

חוץ מזה באמת תודה לקחתי בחשבון שנדפקתי עם ספק כח מעפן אני באמת יחליף אותו.

פורסם

אין שום קשר בין ה DDR של כרטיס מסך ל-DDR של לוח אם.

ואתה רוצה להגיד לי שקיבלת זיכרון של הלוח אם מסוג DDR3 בצורת 1G פלוס 1G .ולא סטיק אחד של 2G .תבדוק את הענין

פורסם
  • מחבר

אין שום קשר בין ה DDR של כרטיס מסך ל-DDR של לוח אם.

ואתה רוצה להגיד לי שקיבלת זיכרון של הלוח אם מסוג DDR3 בצורת 1G פלוס 1G .ולא סטיק אחד של 2G .תבדוק את הענין

טוב רשמתי לכם את הסוג של הלוח אם שלי תבדקו את זה לבד ותגידו לי אני ביקשתי עזרה לא באתי להתווכח אני לא מבין בזה. שבוע טוב אנשים!

פורסם

אתה פשוט מהמם!

אבל זה סתם אמוציות שלי

דבר שני. איך נוכל לעזור לך אם אתה לא עוזר לנו לעזור לך? אני לא מגיד עתידות ולא יודע מה יש אצלך במחשב בבית. הלוח שלך לא משהו גם ויש רק 2 סלוטים לזיכרון, אבל אם קיבלת 2 GB בסטיק אחת אתה יכול להוסיף עוד אחד.

גם מידע חיוני לעתיד: אין צורך לצטט את הודעה שמעליך.

פורסם
  • מחבר

שתי הסלוטים שלי מלאים 2GB x 2 = 4GB (רשמתי לך למעלה)

מקסימום אני אוכל לעשות זה לקנות זכרונות חדשים של 3GB x 2 \ 4GB x 2

טוב אז להחליף הספק לSEASONIC ואת הכרטיס מסך לSapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ואני מסודר נכון?

*עוד שאלה קטנטנה לספק כח של SEASONIC כמה וואט לקחת? WATT 600?

פורסם

לא ראיתי שכתבת. אז סליחה. אם יש לך זיכרון 4 GB אז אתה מסודר, כי חשבתי שיש לך רק 2 GB.

SEASONIC 520W דגם S12 יהיה לך מספיק. HD 5850 מצויין במחירו המצחיק. אתה יכול לקחת HD 6950, או GEFORCE 560 TI, אבל נראה לי ש HD5850 זה דיל הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי שכתבת. אז סליחה. אם יש לך זיכרון 4 GB אז אתה מסודר, כי חשבתי שיש לך רק 2 GB.

SEASONIC 520W דגם S12 יהיה לך מספיק. HD 5850 מצויין במחירו המצחיק. אתה יכול לקחת HD 6950, או GEFORCE 560 TI, אבל נראה לי ש HD5850 זה דיל הכי טוב.

תבורך ! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים