עבור לתוכן

חיי בפחד בבית שלי והכל בגלל דתיים עם לייזר

Featured Replies

פורסם

אולי תבקש מרוני שידבר איתם ?

אחרי הכל הם דוברים אותה שפה, יתברך שמו.

אם רוני לא יכול להחזיר בתשובה דתיים חרדים אז איזה סיכוי יש לו עם חילונים...

• תגובות 83
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי תבקש מרוני שידבר איתם ?

אחרי הכל הם דוברים אותה שפה, יתברך שמו.

אם רוני לא יכול להחזיר בתשובה דתיים חרדים אז איזה סיכוי יש לו עם חילונים...

חחחחחח :lol:

פותח הדיון, מה לגבי הלייזר ? זה הפתרון הכי פשוט, נכון לעכשיו.

קנה לייזר (200MW), עלה לי לפני איזה חודש 100 ש"ח בDX, ותביא בהם קרן לייזר מטורפת (בהתחשב בזה שזה רחוק ממנו, הקרן תהיה ענקית, ויראו אותה בצורה מפחידה בלילה חשוך[בלי אורות]), תן בהם כמה כאלה בבית והם יבינו שמה שהם עושים הוא לא נעים.

פורסם

כוון את זה עליהם.

jla-bat-signal.jpg

אם האור המסוונר לא יעזור, באטמן יגיע לפתור את הבעיה.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

not.

פורסם

תתפוס אותם ותפוצץ להם את הפרצוף במכות.

יותר נראה לי שהם יפוצצו אותו במכות:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4042470,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4042814,00.html

עריכה: רעיון מצוין לדבר עם הרב הוא כמו ה-Hive Queen שלהם, הם חייבים להקשיב לו! תודה!

אל תהיה בטוח.

במקרה הזה בחיפה אמרו שבאמצע הפיצוצים שם במחסן נכנס רב לחדר ואמר לנערים שהוא ידאג להם וכל עוד הוא נמצא שם, לא יקרה להם כלום.

ואז, 3 דקות אחרי זה, הוא יצא מהחדר - ו...

שטויות במיץ.

אף אחד לא יעצור אותך על זה שנסעת בשבת, ואם מישהו ירגום אותך באבנים - מקומו מאחורי סורג ובריח.

אין דבר כזה "התגרות", זאת עדיין לא עבירה פלילית.

אם אני אוכל פיתה בפסח, וכן גם אם אני עושה את זה כשאני עובר ליד אנשים דתיים - נראה לך שיש לאנשים האלה זכות לרצוח אותי? ::)

אתה יודע שיש חוק במדינת ישראל שאוסר הצגת חמץ בפסח? אם תסתובב עם פיתה ב-100 שערים בפסח, לא רק שיפוצצו אותך מכות, הם גם יכולים להזמין לך משטרה.

וכן - יש גם מקומות בארץ שיש חוקי עזר עירוניים שאוסרים לנסוע בכבישים מסויימים בשבת. גרת בחיפה - נכון שיש שם אוטובוסים בשבת לים - אבל אתה מכיר את הכבישים הסגורים ואת ה-סטטוס קוו - נכון?

פורסם

אם לא הבנת, אני מסכים אתך לחלוטין - אלא שאתה מתאר את מה שצריך לקרות, ואני מתאר את מה שקורה בפועל במדינת ישראל (אגב, לא רק בהקשר של החרדים). מבחינת המשטרה יותר נוח להרחיק ממקום הארוע את זה שבעמדת מיעוט, גם אם הוא הצד הצודק, אז זה מה שעושים.

היה יותר ממקרה אחד שבו חבר'ה שחילקו חומרי הסברה אתאיסטיים\חילוניים בירושלים (באזורים מעורבים, לא במאה שערים) הותקפו והוכו ע"י המון חרדי, ובכל מקרה כשהמשטרה באה היא "ביקשה" דווקא מהם לעזוב את המקום כדי להרגיע את הרוחות, וכשאלה סירבו לוותר על זכותם החוקית לחלק חומרי הסברה, היו נעצרים על הפרת סדר, הפרעה לשוטר במילו תפקידו (על שסירבו להתפנות), ומה לא.

כמובן שבבית משפט אף אחד מהאישומים לא יחזיק מים, אבל בינתיים - אתה באמת רוצה שיהיו לך תיקים פתוחים במשטרה?

ובקשר להודעה של יואל,

אוףףף, אני לא מצליח לצטט אותך, מצטט אותי- כדי להגיב :0 טוב, נתייחס לדבריך עם קופי-פייסט :kopfpatsch:

ציטוט של: yoel14 על היום בשעה 04:51:22 <blockquote> ווואאוו, כ"כ הרבה שטויות נאמרות פה, קשה להגיב לכולן.

כנראה שהשנאה ל"דתיים" מוציאה הרבה מרגליות מהפה של הרבה אנשים.

בכל אופן, לענייננו smiley.gif

אני לא יודע איפה אתה גר, ואני לא יודע איזה "דתיים" גרים לידך, אני דתי\מסורתי בעצמי, ואני מכיר הרבה שדתיים יותר ממני- אף אחד לא יסנוור אותך, וגם לאף אחד אין לייזר ממי שאני מכיר. גם אני לא מכיר אף אדם שיעשה דבר כזה, אלא שכמעט כל חברי חילונים. האם זה אומר שגם חילונים לא יעשו דבר כזה מבחינתך? למה תמיד הדתיים הם "צדיקים גמורים" שלא יפגעו בזבוב מבחינת המאמין הממוצע?

וואו- ממש לא- לא אמרתי בכלל שדתיים הם אוטומטית צדיקים- היית צריך להבין דוקא את ההיפך מכל מה שאמרתי . .

דבר אחד לא הזכרת- ללללממממהההה להם לסנוור אותך? למה הם עושים את זה? סתם? כי בא להם? האם אתה רומז שכל מי שמותקף ללא סיבה טוען טענות חסרות שחר, או שרק כשמדובר בדתיים בצד התוקף המותקף חייב לספק הסבר מלא למעשים כנגדו? או שמא אתה טוען שדתיים לא יתנכלו לאדם ללא התגרות קודמת, ובכך מחזיר אותנו לסעיף הקודם?

שוב פעם אתה תוקף אותי- איך רמזתי- אני סקרן למה זה קרה- הרי אם היו עושים לו את זה סתם שכנים- גם הייתי תוהה. אני מגיב ומגן גם נגד "חילוניים" פרועים, לא רק נגד דתיים פרועים ויק. [ראה ערך- שכנה קווקזית רועשת מהפוסטים בשבוע החולף ::) ]</blockquote> <blockquote>

אגב, ברכת הלבנה[ מייללים בלשונך] , נקרא לזה, קטע שעומדים תחת כיפת השמיים וקוראים טקסט מסוים- קצת ברכות, קצת מזמורים, וקדיש, אף אחד לא מילל שם, אולי אתה גר ליד שמורה של זאבים ואתה התבלבלת? silly.gif אם לשפוט לפי שאר ההתנהגות המתוארת, הרי שהוא אכן גר ליד שכונה של זאבים והתבלבל לחשוב שהם דתיים.

אני מברך ברכת הלבנה כל חודש, קוראים טקסט ביחד, נשמע כל קבוצה של גברים שמקריאה טקסט ביחד... רועם רק בלי הניגון המלודי של מגרש הכדורגל :)

בכל אופן, אתה צריך ללכת לדבר עם מי שמסנוור\אחראי לסנוור שלך. לך עם אבא שלך \דוד \אח גדול, דבר איתם ברצינות, לא סתם בקטע של לריב. אם הם בלי סיבה טוענים שכיף להם לסנוור דוקא את הבלוק שלך, תאמר להם שהם עוברים על מצות עשה של ואהבת לרעך כמוך, ועל עוד הרבה דברים, ושחבר דתי שלך אמר לך לשאול למה נראה להם שזה ראוי בעיני הקב"ה שהם מתנהגים ככה?

תציין שלייזר פוגע פיזית בעיניים, ושעל זה הם לא יכפרו, האם זה באמת שווה להם? כאן אנו רואים הדגמה יפה של המוסר הדתי: מותר לפגוע בשכנך, כל עוד בתורה לא כתוב שאסור... וכמובן, יש רק "אסור מלמעלה", ואין מה לדבר לליבם של אנשים כאלה במונחים של "זה פוגע", "זה לא מוסרי" או "זה לא בסדר". זה כל הקרדיט שאתה מוכן לתת להם? ציות עיוור לחוקים ללא כל מצפון אישי?

איך אתה מבין הפוך את מה שאמרתי, אאאאיייייךךך? ???

מה? כתבתי לא ברור? תגידו לי כולם- אמנם הייתי עייף כשכתבתי- אבל נראה לי שהייתי ברור. "מותר לפגוע בשכנך- כי לא כתוב אחרת בתורה"-? ממש הזוי ויקטור! מה זה? כתוב בתורה, איסור חמור, לא לפגוע בבני אדם נקודה. אלא א זה אוייב שבא להרוג אותך. אני לא אמשיך כי זה לא הרצאה.</blockquote> <blockquote>

אם אין שום תשובה הגיונית, או שהם אומרים שלא יפסיקו להטריד אותך- פנה למשטרה...

עוד דבר- כל החלונות שלך פתוחים כל היום ופונים אליהם? וגם אם כן - אז מה? אסור לו?

אמרתי שאסור? תפסיק כבר! אסור לי לשאול כלום- כי אני דתי? אסור לי להסתקרן כי אני על תקן "הדתי" שמדבר? ככה אה? ממש יפה מצידך :(

נ.ב.

לא כל מי שיש לו זקן גדול הוא רב

ולא כל מי שלובש כיפה הוא צדיק, או מייצג את מה שהתורה מלמדת

באמת שלצערי הרב!

הם אולי מנסים\מתיימרים\בוחרים לקיים מצוות חיצוניות אלה, אבל... המראה לא אומר מי הבנאדם מבפנים, וגם לי צר מאוד לשמוע על מישהו שחובש כיפה שלא מתנהג יפה, והייתי מעדיף שיוריד את הכיפה, כי זה חילול שם שמיים... אם תיפול על רב אמיתי ונחמד [למשל את הרב מוצפי, ואגב יש לו אתר, נעים מאוד לשמוע, מדבר בגובה העיניים ואפילו מצחיק cheesy.gif קישור לאתר החזרה בתשובה - מרכיב חיוני בכל הודעת מגננה דתית!

די חאלס ויקטור- הזמת ברמות- כל ההודעה שלך- סתם אנטי נגד כל מה שאמרתי כמעט- שמת לב?

אני לא מנסה להחזיר פה אף אחד בתשובה, זה א'.

ב', האתר הוא ממש לללאאא להחזרה בתשובה, נתתי את הקישור כדי שאם ירצה להתרשם ולהבין- שזו לא דרך הדת להתפרע ולפגוע במי שלא "דתי" אז שיבין שאין גב למי שמתנהג ככה, גם לא מהדת. זה רב שאני פשוט מכיר את דבריו, הוא מוערך, ידוע מגבה את דבריו מהתורה, גמרא וכו' ובטח שהיה מתנגד להטרדה שמטרידים את פותח הת'רד. אני לא מתכוון לצטט הלכות, גמרות ופסוקים, לכן אמרתי שאם רוצה שיסתכל.

] הוא יאמר לך אותו הדבר. התורה לא דורשת שנלבש שחור\לבן, זקן וכיפה גדולה- ושנהיה חיות. להיפך!! זה גרוע. צריך להיות בנאדם, ואם עם זה באה גם כיפה ציצית וכו, מה טוב xyxthumbs.gif הרב שלך אולי מדבר כך, וזה מבורך (חוץ מהחלק האחרון אולי, אבל זו כבר דעה אישית שלי), אבל יש גם דעות אחרות, לפיהן ספרדים זה איכס, נשים זה איכס, וחילונים זה דאבל איכס! האם הטוענים כך הם לא "רבנים אמיתיים? מוזר, חלקם הלא קטן של החרדים בוחר להקשיב לפסקי ההלכה שלהם. חלקם אף מתהדרים בתואר "רב" מטעם מדינת ישראל ונושאים במשרה ציבורית ברבנות.

הרב "שלי" אינו הרב "שלי", הוא מצטט את התורה ואת אהבת ישראל שנצטווינו עליה.

מה זה "דתי"? זה שאתה מגדיר עצמך "חילוני" לא פוטר אותך ממצוות ונותן לי יותר חובות כי לי יש כיפה. כולם יהודיים, כולם מחוייבים באותו דבר. אחד בוחר לעשות יותר, ואחד בוחר לעשות פחות. אף אחד לא מכריח אותך לעשות כלום. פשוט אם אתה בוחר לעשות יותר [תורה,מצוות,תפילה,כיפה וכו'] אוטומטית כולם יקראו לך "דתי", אבל אתה עדיין אותו בנאדם הרי.

אז מספיק להתייחס לזה ככה... אני בטוח שפותח הדיון היה שמח לעשות זאת, אם היו מפסיקים לסנוור אותו.

שמע ויקטור, אני בסה"כ ראיתי בנאדם [הודעה חמה בפורום, ככה ראיתי את זה מלכתחילה בעמוד הבית] עם בעיה מעניינת, אז קפצתי, וקראתי הכל, וניסיתי לתת לו עצה, אולי פתרון שלי יעבוד, אולי לא... זה הכל.

ידעתי שעלול להיות "עליהום" על ה"דתיים", ראה ערך- הודעתך!

בכל ההודעה שלך אתה תוקף את כל מה שאני אומר, ומנסה להציג כאילו אני "סתם בא להגן על דתיים" שזה ממש לא הפואנטה שלי בכלל, וזה די הפוך למה שכתבתי. הרבה דברים הבנת הפוך ואני לא מבין למה ואיך... :s05: מקווה שהתשובה שלי עוזרת לך טיפה להבין מה באמת התכוונתי...

נ.ב.

בד"כ אני לא נכנס לויכוחים בהודעות, ברור שזה חסר טעם, וברור שזה יהיה מיעוט ["ייצוג הדת"] מול רוב [מה שאתה מגדיר "חילוניים"] [ולהזכירך- ע"פ הגדרה- כולנו יהודים, לא חיונים ולא דתיים, יהודים]

אז תבין, לא באתי לייצג אותם...גם אני שמעתי סיפורים על "דתיים", אלו השחור-לבן [פינגווינים] שהשתוללו והתייחסו לא יפה לאחרים, בלשון המעטה, ואני בטח לא "מגן" על דברים לא ראויים...

טוב, בוקר ושבוע טוב שיהיה לכולם :) </blockquote>

נ.ב.

כל הצבע האדום של הטקסט שלך ויקטור, נמחק, אבל אתה כבר תדע מה שלך ומה שלי נכון? לאחרים, פשוט תציצו עמוד או שניים אחורה :)

פורסם

איזה פוסטים ארוכים. עוד ת'רד של התנגחות עם דתיים.

אולי תחזור לעניין ותנו עצות מועילות לפותח הדיון, כגון: הבאט סיגנל, במקום סתם ללעג ללא סוף.

פורסם

אולי תחזור לעניין ותנו עצות מועילות לפותח הדיון, כגון: הבאט סיגנל, במקום סתם ללעג ללא סוף.

1+

פורסם

תשמעו, בכיף הייתי נצמד לעניין הייעוץ הפרקטי לפותח הדיון, אלא שאין לי עצות שכאלה. בהעדר יכולת לתרום הייתי גם נשאר לשתוק, אבל אז הגיע יואל עם הודעת ההרגעה הצפוייה (אגב, יואל, בבקשה אל תקח את דברי כמתקפה אישית נגדך - פשוט תוכן דבריך מזכיר מאוד את התגובות של בחור ותיק כאן בשם רוני כל פעם שנידון מקרה בו החרדים\דתיים מואשמים לכאורה באלימות מסוג כלשהו כלפי חילונים, מינוס העלבונות) ומצאתי לנכון להבהיר שהאבסורד בכך שבכל פעם נמצא מישהו לשמש כסנגור לצד התקפן וטוען שבעצם אין באמת בעיה, שאפשר לפתור הכל בשיחה עם הרב (אם אני וחברי נתקוף חרדים אקראיים ברחוב, האם גם אז תציע לפתור את "הבעיה" בדרכי שלום כאלו?), ורומז שאפשר להתעלם בכלל (וכי אחרת למה שאלת לשלום חלונותיו של המתלונן?) או שבעצם יש משהו שהמתלונן לא מספר וכל זה בכלל באשמתו איכשהו (או בכלל בדוי מליבו).

אני מבהיר שוב: אנשים שמזיקים לאחרים בזדון מתוך שעמום, סדיזם או סתם רצון להציק הם חארות, ומי שמוצא לנכון להגן עליהם או לכל הפחות מציע לפתור את הבעיה מבלי שמישהו יואשם, ייענש או ייפגע בדרך אחרת - מבחינתי גרוע כמעט כמוהם, ולו כי הוא נותן יד למעשיהם.

ועוד דבר אחרון: מצאתי לנכון להדגיש את ההקשרים הדתיים בתגובה של יואל בעיקר כי לא רואים תגובה פבלובית שכזו כשמדובר בציבור אחר כלשהו.

פורסם

תשמעו, בכיף הייתי נצמד לעניין הייעוץ הפרקטי לפותח הדיון, אלא שאין לי עצות שכאלה. בהעדר יכולת לתרום הייתי גם נשאר לשתוק, אבל אז הגיע יואל עם הודעת ההרגעה הצפוייה (אגב, יואל, בבקשה אל תקח את דברי כמתקפה אישית נגדך - פשוט תוכן דבריך מזכיר מאוד את התגובות של בחור ותיק כאן בשם רוני כל פעם שנידון מקרה בו החרדים\דתיים מואשמים לכאורה באלימות מסוג כלשהו כלפי חילונים, מינוס העלבונות) ומצאתי לנכון להבהיר שהאבסורד בכך שבכל פעם נמצא מישהו לשמש כסנגור לצד התקפן וטוען שבעצם אין באמת בעיה, שאפשר לפתור הכל בשיחה עם הרב (אם אני וחברי נתקוף חרדים אקראיים ברחוב, האם גם אז תציע לפתור את "הבעיה" בדרכי שלום כאלו?), ורומז שאפשר להתעלם בכלל (וכי אחרת למה שאלת לשלום חלונותיו של המתלונן?) או שבעצם יש משהו שהמתלונן לא מספר וכל זה בכלל באשמתו איכשהו (או בכלל בדוי מליבו).

אני מבהיר שוב: אנשים שמזיקים לאחרים בזדון מתוך שעמום, סדיזם או סתם רצון להציק הם חארות, ומי שמוצא לנכון להגן עליהם או לכל הפחות מציע לפתור את הבעיה מבלי שמישהו יואשם, ייענש או ייפגע בדרך אחרת - מבחינתי גרוע כמעט כמוהם, ולו כי הוא נותן יד למעשיהם.

ועוד דבר אחרון: מצאתי לנכון להדגיש את ההקשרים הדתיים בתגובה של יואל בעיקר כי לא רואים תגובה פבלובית שכזו כשמדובר בציבור אחר כלשהו.

אתה ממשיך לא להתייחס לדברים שלי, כאילו לא טרחת לקרוא את התשובה שלי. חבל, התרשמתי שאתה די אינטליגנט...

לגבי 2 השורות הלפני אחרונות שלך- מסכים בהחלט- והיית צריך להבין את זה כבר מדבריי קודם!!!!!!!!!!!!

לגבי שורה אחרונה-מה אתה מצפה- שכשמתלוננים על "חילוני" שפוגע בחילוני אחר- נציע ללכת ל... לא יודע... להקשיב לדברי הסובלנות של אברי גלעד. או איזשהו סלב?

ל"חילוניים" אין "רב" , לפחות אם קבוצה של דתיים מתנהגת בטמטום, אולי יקשיבו לרב שלהם! הוא בד"כ אמור להיות עם קצת יותר שכל והתנהגות נאותה.

אני לא מכיר את רוני, ולא תומך\מתנגד לו, מאחר ולא מכיר את תגובותיו!

לא אמרתי שאם יתקפו אותו חרדים ויעשו בו לינץ' שילך לרב שלהם!! איפה קראת משהו כזה ממני?

יש הבדל בין תקיפה אלימה לכיוון לייזרים לבית, אתה לא חושב?

אני אמרתי שיתעלם? מה איתך, אולי תקרא שוב את כל מה שאמרתי? אתה אומר שאתה לא תוקף אותי אישית, קיבלתי! אז אולי תתחיל לקרוא את מה שאמרתי?

מה אני לא ברור בניסוחים? :s05: :s05: :s05:

אני הגבתי על רוב מה שכתכת הרגע כבר קודם

בבקשה, תקרא שוב

תודה

אני בסה"כ ניסיתי לתרום מההכרות החלקית שלי עם הקהל הזה- כדי לעזור לבחור.

ובהצלחה לפותח הת'רד עם המתפרעים...

פורסם

:xyxthumbs:

חוץ מזה ראה גם איזה מפורסם אני (בלי להיות נוכח). כמובן כל מה שכותבים עלי בכלל לא נכון. מעולם לא גוננתי על אלימים אלא על הכללות של ציבור שלם .

טוב, מה נעשה יש חברה שלא יכולים וחייבים בכל דיון בנושא "דת" להפיל את הרפש שלהם, רק בגלל שאיזה אדם לא בדעתם או שפשוט אחרי שאין מה להשיב מגיע פרטיים אישיים .

לדעתי.הנושא הזה נשמע כזיוף , איך מישהו אחר פתח דיון דומה רק ממבט של צד שני.

פתוח הדיון לא כל כך משתתף ולא משיב למה ששואלים אותו .

שאלו אותך היכן זה ממקום -המקרים הללו. על איזה מגזר מדובר. ציינת בהודעה 'דתיים' ,אז זה חרדים או כיפה סרוגה? וכו'. ילדים או בוגרים? וכו' וכו'..

מה אתה ילד , היו כמה בחורים עם לייזר על גג- אני אפתח דיון עזרו לי כמה חילוניים מפריעים לנו עם הלייזר.

אדם שמחפש פיתרון נדבק לדברים העיקריים.

פורסם

לדעתי.הנושא הזה נשמע כזיוף , איך מישהו אחר פתח דיון דומה רק ממבט של צד שני.

פתוח הדיון לא כל כך משתתף ולא משיב למה ששואלים אותו .

huh? הדיון ה"דומה" היה דיון בדיחה שנפתח וננעל. תגובה של פותח הת'רד תוכל למצוא בכל אחד מעמודי הדיון הזה (אולי חוץ מהאחרון).

פורסם

הבעיה היא בצורת ההתבטאות של פותח הדיון, ממנו נשמע כאילו הם עושים את זה בגלל שהם דתיים. כאילו דתיים זה סוג של חיות. הוא מוסיף גם דברים שלא קשורים לבעיה, כמו הקטע עם היללות, שנראה כאילו נועד להוסיף לאותו הרושם. אני משוכנע שאם היית כותב באותה צורה אבל מחליף "דתיים" בכל ציבור אחר, למשל רוסים, היית רואה תגובות של רוסים שטוענים שזה לא קשור ולא כל הרוסים כאלה. למעשה אני זוכר שראיתי כמה דיונים כאלה, אבל אז אף חכם לא בא להגיד "אה, אז אתה מגן עליהם כי גם אתה רוסי", כי זה לא קשור. אף אחד לא מגן עליהם אלא על על הרושם שנוצר שכאלה הם הדתיים/רוסים/מה שלא יהיה.

לדעתי הסיכוי שמישהו יתנהג כך לא מושפע מההשתיכות הדמוגרפית-דתית שלו, יש את סוג האנשים הזה בכל מקום. לכן ההתעסקות המוגזמת בעובדה שמדובר (כנראה) בדתיים היתה מיותרת, ובאופן טבעי גררה התנגדות.

פורסם

^

:xyxthumbs:

יש בני אדם שהם פשוט אנטישמיים - רק שומעים שמדובר בדתי ( גם ישר קופצים לחרדי ), ןרק משהו קשור לדת -הם ישר זורקים את כל הזבל שמצטבר במוחם.

אימרה כזאת :" בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים ".

איך אפשר לעזור לאדם שכזה? נקודתי יתכן שצודק- מדובר על חברה ברברייםף ואולי בכלל ילדים? ילדים אוהבים לעשו תדברי שעשוע . אבל להדביק את זה על דתיים וכנראה כך הם גם לומדים זאת. זה שגוי .

................

אוקי.

על זה לא נאמר דבר.

"על איזה מגזר מדובר. ציינת בהודעה 'דתיים' ,אז זה חרדים או כיפה סרוגה? וכו'."

באמת מוזר הסיפור שלך בחיים לא פחדתי ללכת בשכונה חרדית.

אלא אם כן אתה מדבר על רמת בית שמש (שזה מאד נשמע מתאים לסיפור שלך) שמעתי סיפורים מחברים שלי (דתיים בעצמם) שיש שם ממש טרור מנטורי קרתא.

הפתרון הוא למצוא איש קשר שמכיר שם רבנים שיוכלו לסדר את העניין (בכל מקום דתי אחר זה היה עוזר - לגבי נטורי קרתא אני באמת לא יודע אם זה יעזור - שווה לנסות)

לי נראה גם כך וכנ"ל במקומות דומים ( על רקע שאר דבריו) לגבי הלייזר זה יכול להיות בכל מקום- על ידי ילדים . אבל פותח הדיון לא משתף היכן זה נמצא. אלא יותר קל לו להכליל את כל הציבור הזה כטרור אחד גדול, זה מאוד מאוד חבל שאינך מכיר את השאר (רוב ). שכן אולי אתה אכן מתגורר ליד הברבריים שגם לרבניהם אינם מקשיבים.

פורסם

אני רוצה להגיד משהו אחד:אז יש כאלה,אין מה לעשות-הדתיים הם גם בני אדם וגם אצלם יש ערסים,סמים,אלכוהול סיגריות וכ"ו.

אני מאמין שיש גם חילונים שעושים את אותם הדברים עם הלייזרים,אולי אפילו יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים