עבור לתוכן

חיי בפחד בבית שלי והכל בגלל דתיים עם לייזר

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני גר בבית על צלע ההר, מתחתיי ישנה שכונה של דתיים. עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר ההתנהגות המוזרה אני אשמח)

בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים וכל לילה הם מסנוורים את הרחוב שלי. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. אנו די חסרי אונים. אם היינו יכולים לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון היינו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה. הבעייה שאנו לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר היינו בחוץ ראינו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם זה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשטרה גם כך נמנעת מלבקר בשכונה ההיא.

אני יודע שאין כלכך מה לעשות חוץ מלסגור את התריסים

אך רק רציתי לשתף אתכם בתסכול שלי.

• תגובות 83
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח

:lol:

זאת ברכת הלבנה חחח

תקנה גם לייזר ותסנוור אותם בחזרה ;) .

פורסם

כל לילה? באופן קבוע? אז מה הבעיה?

תגיע לשכונה הזאת, תסתובב בתוכה ותזהה מבפנים מאיפה הם מפעילים את הלייזרים.

תתפוס אותם ותפוצץ להם את הפרצוף במכות.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה זה היה לעיתים רחוקות

בתקופה האחרונה זה כמעט כל יום.

לבד להכנס לשכונה של דתיים זה מפחיד, לא פעם רואים שם תגרות ותוך שניות הרחוב מתמלא בדתיים עם מקלות.

גר מתחתיינו שוטר והוא לא יוצא למרפסת שלו בגלל הלייזר. בועידת בית האחרונה כאשר העלנו את זה הוא אמר שאין כל כך מה לעשות

אלא אם כן נוכל לזהות בוודאות את הבית // משפחה. נכון לעכשיו הוא המליץ לא להתייחס לזה ולחכות שיימאס להם.

פורסם

אחי קנה לייזר, עלה לגג ופרק אותם

כמה עולה לייזר.. כמה דולרים אתה קונה לייזר תאמין לי שיעוור אותם

פורסם

לבד להכנס לשכונה של דתיים זה מפחיד, לא פעם רואים שם תגרות ותוך שניות הרחוב מתמלא בדתיים עם מקלות.

תשיג אקדח או רובה.

פורסם

תקנה מראה

פורסם

אם תרצה עוד שבועים אני יוכל למכור לך אחד 50MW.

פורסם
  • מחבר

בעוד שהייתי שמח לקצת צדק עם נשק חם, הייתי רוצה גם להשאר חופשי ולא נעול מאחורי סורג ובריח.

כאמור כל דיירי הבית שלנו (וכנראה של הבית שליד) סובלים. בהתחלה זה היה פחות מפריע אך בזמן האחרון זה נהפך לבלתי נסבל.

לפרח שלי (ילד בכיתה ב) יש לייזר של 100mw :kopfpatsch: אני באמת שוקל לקחת אותו ולהתחיל לסנוור אותם בפגישות שהם מייללים אל הירח.

לירן בעוד שהלייזר שהצעת הוא חייתי די חבל לבזבז עליהם כסף.

פורסם

מראות? :lol:

פורסם

בעוד שהייתי שמח לקצת צדק עם נשק חם, הייתי רוצה גם להשאר חופשי ולא נעול מאחורי סורג ובריח.

אם חבורה של אנשים באה עליך עם מקלות במטרה לבצע בך לינץ', בטח ובטח אם כל "חטאך" היה שהעזת להסתובב ברחוב "שלהם" - מותר לך לירות בהם וזו הגנה עצמית חוקית.

פורסם

thats the stuff... :D

אם חבורה של אנשים באה עליך עם מקלות במטרה לבצע בך לינץ', בטח ובטח אם כל "חטאך" היה שהעזת להסתובב ברחוב "שלהם" - מותר לך לירות בהם וזו הגנה עצמית חוקית.

נראה לי קצת הגזמתם - אל תהיה פרובוקטיבי והם לא יעשו לך בעיות, תחפש שם מישהו מבוגר ואחראי לדבר איתו ותדבר איתם בנימוס, ותקווה לטוב.

פורסם

אתה לא שופט ולא עו"ד, לא הייתי ממליץ לאנשים ללכת לפי העצות שלך..

נכון שאתה יכול לטעון להגנה עצמית, אבל אני לא הייתי מתפלא אם השופט היה אומר שאתה גרמת למצב הזה כשהלכת לשכונה שלהם במטרה לריב (במיוחד כשהבאת אקדח בלי רישיון..)

פורסם

הוא לא הלך לשום מקום בשום מטרה לריב, ולמיטב ידיעתי עדיין מותר לאזרח ישראלי להסתובב חופשי בשטח רחובות ישראל בלי לתת דין וחשבון לאף אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים