עבור לתוכן

חיי בפחד בבית שלי והכל בגלל דתיים עם לייזר

Featured Replies

פורסם

לדעתי רעיון ה"עין תחת עין" הכי טוב. תקנה, או כמו שאמרת, תקח מתלמיד הפרח שלך את הלייזר לשבוע ימים.

כל יום תדביק אותו עם סלוטייפ מכוון לבית אחר. ביום שבת תסתובב בשכונה שלהם ותאיר להם על החלה מהחלון באמצע הארוחה ותעשה סיבוב עם האוטו עם Trivium בפול ווליום ברמקולים.

אם הם פוגעים באורח החיים שלך - תפגע בשלהם.

או שאפשר תמיד לפנות לפתרונות של החרדים ולזרוק אבנים על הבתים :lol:

• תגובות 83
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כלומר לפי התיאוריה שלך, אם אני נכנס לשכונה חרדית (או ערבית, לצורך העניין) ומבצעים בי לינץ', עליי לסבול בשקט ולא לנסות להגיב? שכן אם אנסה להגיב, "עשרות העדים שיהיו נגדי" ידאגו שאני אצליח אולי לחמוק מידי הרוצחים, אך הכנס בעצמי לכלא במקומם?

מה שאני טוען זה שחבל להכניס את עצמך למצבים שאחר כך יהיה לך קשה לצאת מהם.. גם אם אתה צודק זה לא ממש יעזור לך כשתשב בכלא.

פורסם

אני לא מבין. האם אסור לי להיכנס לשכונה ציבורית, בתוך עיר שנמצאת בשטח מדינת ישראל, כאשר אני אזרח ישראלי מין המניין?

ואם מותר לי,

האם מותר לאנשים שגרים באותה שכונה להחליט שאני "לא בא להם טוב בעין", ולבצע בי ניסיון לרצח?

ואם אסור להם,

האם אסור לי להתגונן מפני אותם אנשים שמנסים לרצוח אותי על לא עוול בכפי?

אם מותר לי,

אז אני לא מבין איך הגעת למסקנה שאני אשב בכלא.

פורסם

אתה תשב בכלא בגלל זה:

כל לילה? באופן קבוע? אז מה הבעיה?

תגיע לשכונה הזאת, תסתובב בתוכה ותזהה מבפנים מאיפה הם מפעילים את הלייזרים.

תתפוס אותם ותפוצץ להם את הפרצוף במכות.

פורסם

מותר לך, אבל לא נראה לך קצת חשוד שמטוב ליבך החלטת ללכת ברחוב, וכמו כל האנשים הנורמטיבים לסחוב אקדח יחד איתך?

יש פה עניין של כוונה תחילה, וכמו שנאמר לפניי, יהיה בעייה לצאת מזה, גם אם הם תקפו אותך, מפני שהבאת האקדח מסמלת חיפוש צרות וידיעת התוצאה.

פורסם

מעקב.

אולי אם האנשים ברחוב לא שווה לדבר - יכול להיות שאני תמים, אבל אולי לדבר עם הרב שלהם שווה. לו הם יקשיבו.

פורסם
  • מחבר

אלא אם יש זיהום אוויר כבד באיזור, 5MW יכול לעוור אותך גם ממרחק של קילומטר.

לא מרגיש לך טוב? תקנה של 10MW, זה גם ככה לא הפרש גדול במחיר.

5MW זה גבולי. נזק לעין אפשרי בחשיפה ארוכה. ממרחק של ק"מ אפשר לסנוור אך לא חושב שקיים נזק ממשי.

Milford. במידה ואתה הולך בשכונה ובאים אליך אנשים במטרה להרוג אותך, במידה ויש ברשותך נשק אשר מותר להחזיק על פי חוק ואתה עושה כל מה שביכולתך על מנת למנוע מאותם אנשים לפגוע בך ולמרות הנשק הם ממשיכים להתקרב מותר לך לירות וגם אני לא בטוח שמותר לירות על מנת להרוג.

במידה ויריתה בנשק שהיה ברשותך בצורה לא חוקית זה לא משנה אם הרגת, לא הרגת, הגנת, לא הגנת. אתה עובר על החוק.

על םי חוק אסור לך להסתובב עם כל חפץ אשר משמש כנשק. גם אם זה סכין שאתה קונה בכל קניון, ברגע שאתה יוצא מהקניון והוא ברשותך (גם אם קנית אותו לאוסף הפרטי של הסכינים שיש לך בבית) שוטר רשאי להחרים אותו ולפתוח לך תיק. תחשוב מה יעשו לך אם ימצאו עליך נשק?

עריכה: רעיון מצוין לדבר עם הרב הוא כמו ה-Hive Queen שלהם, הם חייבים להקשיב לו! תודה!

פורסם

אנשים אין לי נשק. אני גם לא מתכוון להשיג נשק בצורה לא חוקית ולהתחיל לירות בכל דבר שזז.

אני מספיק שפוי לראות ולהבין שזה יסבך אותי כך או אחרת

גם אם היה לי נשק ואדם היה מוצא את מותו, זה לא משנה אם אני אצא זכאי או לא

יתחיל תהליך ארוך ומתיש שיהרוס לי כל דבר וכל עניין בזמן הקרוב

אכן צריך לדבר בצורה מסודרת עם כולם

פשוט בוועידה האחרונה (שגם אליה הגיעו רק כמה אנשים) השוטר אמר שאין כל כך מה לעשות עם זה חוץ מלוותר

אין לי דרך לצלם פרצופים המרחק די גדול ביננו ויש מרחק ממשי שמצלמה לא תתפוס את הפנים.

לכל היותר נוכל לזהות בניין ואולי גם קומה

כאמור הם עושים זאת מתוך הבית / בתים

במרחקים הללו לא רואים את מה שנעשה בתוך הבתים

מספיק שהם עושים את זה מתוך חדר דלוק בשביל שאני לא אראה את העלומה בצד שלהם

כפי שאני מבין הם פשוט באים לסנוור ולהציק לאנשים בבתים

לאו דווקא בשביל לגרום לנזק אמיתי

אני בטוח שאלה לייזרים סוג ג' מדיל אקסטרים

יכול להיות שהם לא כלכך מסכונים במרחקים הללו

העניין הוא שאלה לייזרים שחודרים וילונות בלי בעיה ומספיק חזקים בשביל לצבוע את החדר באור חולני ועדיין ישנה נקודה ממוקדת שמטיילת בתוך הבית

זה פשוט נמאס שהם חושבים שמותר להם הכל

כי ביננו צריך שיקרה משהו מאוד גדול בשביל ששוטרים יכנסו לשטח כזה

אז בלילות הם צורחים כאילו אין מחר

או שמשחקים עם חיים של אנשים אחרים

לא מזמן ראיתי איך אחד מהדתיים משם או מחמולה אחרת טס להנאתו בכביש וגורם לאישה לקפוץ הצידה רק בגלל שהיא לא הספיקה לפנות את המעבר חצייה בשבילו

במקרה הגרוע הוא תמיד יוכל לברוח לקן שלו ולעולם לא ימצאו אותו או יגלו מי הוא.

אני לא יכול לפתוח חלון ולעשן סיגריה מהחדר שלי כי אני מפחד שזה יפגע בי

אז אני צריך לעבור חדר בשביל לעשן וזה בבית שלי

בית שההורים שלי השקיעו את הנשמה לקנות

אם יש לך חבר עם ציוד צילום מקצועי, זה יותר מאפשרי לצלם ואפילו להוציא זיהוי פנים. במקרה עסקתי בזה בשירותי הצבאי.

פורסם

הוא לא הלך לשום מקום בשום מטרה לריב, ולמיטב ידיעתי עדיין מותר לאזרח ישראלי להסתובב חופשי בשטח רחובות ישראל בלי לתת דין וחשבון לאף אחד.

אני לא מבין. האם אסור לי להיכנס לשכונה ציבורית, בתוך עיר שנמצאת בשטח מדינת ישראל, כאשר אני אזרח ישראלי מין המניין?

ואם מותר לי,

למה אתה כל כך בטוח שמותר לך? לא מכיר את השלט בכביש 4 לפני הכניסה לבני ברק, "הכניסה לבני ברק בשבתות וחגים אסורה" ?

פורסם

מעקב.

אולי אם האנשים ברחוב לא שווה לדבר - יכול להיות שאני תמים, אבל אולי לדבר עם הרב שלהם שווה. לו הם יקשיבו.

זה דווקא די הגיוני. אני זוכר שבאיזשהו כפר ערבי בצפון, האימאן של הכפר אמר לתושבים להפסיק לעצבן תושבים של קיבוץ שנמצא בקרבת מקום - והם אשכרה הפסיקו.

פורסם

אפרופו דתיים ללא תרבות...

לפני כחודש נכנסו דיירים חדשים לבית סמוך לביתי (שכונת קוטג'ים שקטה ומשפחתית, שכולם מכירים את כולם), המשפחה החמודה הזו לא עובדת (אין לי מושג ממה הם מתפרנסים), וכמעט כל שעות היום, כל השבוע למעט שישבת הם שמים מוזיקה חרדית בעוצמה שלא תבייש את ההגברה בכיכר רבין ביום העצמאות.

אחד השכנים ניגש אליהם לבקש להפסיק את המסיבה, בתגובה אמרו לו שהם לא ידעו זה מפריע והם ינמיכו... הם הנמיכו לכמה דקות ושוב הגבירו. הסיפור חזר על עצמו 3-4 פעמים, והתגובה שלהם תמיד לוותה בחיוך ("תן חיוך הכל לטובה").

כמה ימים אח"כ התארגנות כמה גברים מהשכונה, והלכנו לבקש מהם שוב (כמובן שעם חיוך). מאז הם שומעים רק באוזניות.

פורסם

מי שמאמין לא מפחד! :bash:

פורסם

זה דווקא די הגיוני. אני זוכר שבאיזשהו כפר ערבי בצפון, האימאן של הכפר אמר לתושבים להפסיק לעצבן תושבים של קיבוץ שנמצא בקרבת מקום - והם אשכרה הפסיקו.

וזה ההבדל בין הערבים לדתיים היהודיים, יש להם היגיון והם יודעים מתי להפסיק. יש להם גם יותר כבוד לאנשים שסביבם. תלך לרב כל מה שהוא יעשה זה להגיד לך בסדר ויום אחרי זה יעלה לגג ויאיר עליך בעצמו.

פורסם

למה אתה כל כך בטוח שמותר לך? לא מכיר את השלט בכביש 4 לפני הכניסה לבני ברק, "הכניסה לבני ברק בשבתות וחגים אסורה" ?

אז שיכנס ברגל?

פורסם

וזה ההבדל בין הערבים לדתיים היהודיים, יש להם היגיון והם יודעים מתי להפסיק. יש להם גם יותר כבוד לאנשים שסביבם. תלך לרב כל מה שהוא יעשה זה להגיד לך בסדר ויום אחרי זה יעלה לגג ויאיר עליך בעצמו.

מאיפה אתה מביא את זה?

כל עוד אתה לא פוגע באורח החיים שלהם, אין סיבה שתיהיה לך איתם בעיה(ברוב המקרים).

לפותח הדיון

אם אלה סתם חרדים שלא שייכים לכת/אירגון טרור המכונה "נתורי קרתא", סביר להניח שאלה ילדים שעושים את זה ואם תפנה לרב שלהם בצורה מכובדת סביר להניח שזה יפסיק.

אם אתה הולך אליו שים כיפה ותדבר בצורה מכובדת...תכבד אותם כשאתה הולך אליהם, ואין שום סיבה שיהיו בעיות או שהרב לא יעזור לך(ברוב המקרים...כמובן שמדובר באופי והתנהגות של אנשים ככה שאי אפשר לדעת ב100% מה הוא יעשה).

אם מדובר בנתורי קרתא או שהרב לא טיפל בזה....בטרור נלחמים עם טרור.

קח את הלייזר שאתה יכול להשיג ותתחיל כל ערב לכוון להם על הבתים..תנסו באמת כמו שהציעו פה להתארגן כל השכנים ולהתקשר למשטרה להתלונן ביחד(ושישמע להם בטלפון כמו אירוע חמור...קול לחוץ ולהבהיר שכרגע מנסים לתקוף אתכם ולעוור אתכם, לא לדבר על זה כמו אירוע חסר חשיבות של ילדים שמשחקים בלייזר).

במקרה הכי קיצוני ורק אם זה אפשרי מרחוק תשקול לכוון להם למשך כמה דקות על הבית כנסת בשבת בשעות הבוקר....אבל זה רק במקרה הכי הכי קיצוני אם שום דבר לא עבד(ותיזהר! בשום מקרה לא לעשות את זה מקרוב! רק אם יש לך נקודה רחוקה משם עם קו פנוי ללייזר ואפשרות לראות אם הם באים!).

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים