עבור לתוכן

מקרר לישבן

Featured Replies

פורסם

nat כבר שבוע אני יושב מהשניה שאני קם בבוקר עד שאני הולך לישון

ההבדל ביננו שאני לא ישן. winning! :cool2: .

תחבר מאוור מתחת לכיסא הרשת, שתקבל איוורור תחת טוב.

USB Ass Cooler For Your Chair

http://gizmodo.com/195269/usb-ass-cooler-for-your-chair

The USB butt cooler goes onto your chair, over the cushion, and flows "cool" air onto your arse via the onboard fan.

למה אני לא מופתע שזה יפני :lol: .

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני אענה ברצינות לפותח הדיון.

אם אתה שמן, תרזה ותעשה ספורט באופן קבוע. זה עוזר לכל הקטע הזה של להזיע במקומות ובמצבים לא נוחים.

אם אתה רזה, תתעלם מההודעה :).

פורסם

Lev0 בקיץ שלנו לא משנה אם אתה רזה או שמן אתה מזיע אין מה לעשות!

אני רזה יחסית ועדיין עם מאוורר על עוצמה הגבוהה ביותר זה סיוט לפעמים לשבת על המחשב בשעות מסוימות בקיץ.

כרגע מין הסתם זה לא תופס כי לא כזה חם,היום אפילו יש רוח טובה אז אין לי אפילו צורך במאוורר.

אבל אם היית קורא את ההודעה הראשונה של פותח הדיון היית רואה שאין לו כ"כ אופציות לספורט כרגע.

פורסם

גם לי יש כיסא עור ! רק שאני גר קרוב לחוף ויש לי 4 כיווני אוויר ככה שאני לא צריך מזגן אפילו (אבל יש לי הכנה :) )

אישית אני חושב שתקנה מאוורר תעשייתי גדול (27"+-) מהסוגים הרציניים יותר ולא הצעצועים מפלסטיק (יש ב ACE)

פורסם
  • מחבר

הUSB ASS COOLER :lol:

האמת שאני רזה מדי בגלל פציעה קודמת שמנעה ממני ללכת לחדר כושר, אני פשוט לא מסתדר טוב עם מזג אויר חם.

הבעיה עם מאוורר בבאר שבע שזה מרגיש כמו פן, היום היה 38 מעלות והמאוורר בקושי עזר.

אני אקנה כיסא רשת, אולי עוד מאוורר לשים מתחת לכיסא ונקווה לטוב

פורסם

צודק :) לא קראתי את השורה הראשונה.

פורסם

גם אם הדירה שכורה (לכמה זמן?) אני הייתי הולך על פיתרון של מזגן עילי. היום הם עולים קצת מעבר ל-1000 ש"ח.

כשעוברים דירה, עוברים עם המזגן.

פורסם

אישית אני חושב שתקנה מאוורר תעשייתי גדול (27"+-) מהסוגים הרציניים יותר ולא הצעצועים מפלסטיק (יש ב ACE)

ממש לא הייתי ממליץ.. יש לי אחד כזה והדבר הזה כל כך מרעיש שפשוט אי אפשר לחיות איתו.. גם בעוצמה הכי חלשה שלו הוא עושה יותר מידי רוח ורועש כל כך שפשוט לא הגיוני..

גם אם הדירה שכורה (לכמה זמן?) אני הייתי הולך על פיתרון של מזגן עילי. היום הם עולים קצת מעבר ל-1000 ש"ח.

כשעוברים דירה, עוברים עם המזגן.

אני בספק אם איזשהו בעל דירה יסכים שתתקין מזגן תעשה לו חורים בקיר ושבסוף החוזה תיקח את המזגן והוא ישאר עם החור בקיר... אם כבר מה שכן הגיוני זה שתדבר איתו על שתשלמו חצי חצי או משהו כזה על המזגן (שכמובן ישאר שם) אתה תקבל מזגן בזול והוא יעלה את ערך הדירה.. אבל כמובן שזה רק אם אתה עומד להישאר בדירה הזאת עוד הרבה זמן..

פורסם

או שפשוט יתקן את המזגן הקיים...

פורסם

לא ראיתי שהוא כתב שיש מזגן שלא עובד, אפילו יותר טוב

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרו פה אין מצב למזגן חדש.

הבעיה במזגן הקיים שהוא ישן, היה פה מזגנאי (?) ואמר שלתקן אותו עולה כמו מזגן חדש (מעל אלף שקל).

ולעבור דירה זה בעיה כי אני גר עם ההורים.

פורסם

לא אמרת שאתה גר בשכירות?

אתה יכול לחפש לקנות מזגן חלון, הם די זולים ויקפיאו לך את החדר.. תחפש ביד2 תמצא הרבה במחירים של גג 500 שקל

פורסם

אגב שחכתי לציין כי לפעמים הפתרון הפשוט ביותר הוא גם הטוב ביותר.

אל תסתבך עם מקררי תחת וכסאות רשת חדשים, תעשה מה שאני עושה.

לקחתי מאוורר קטן (מאוורר שולחן, נראה כמו 14 אינץ') ושמתי אותו על הריצפה מכוון כלפי מעלה, ממרחק של 3 מטרים ממני, על גב הכיסא.

האוויר שהמאוורר מניע מתנגש בכיסא ונע סביבו, כך שאני לא מקבל את הרוח על הגב אך אני כן מקבל את הרוח שנוצרת סביב זה (כרגע התעטשתי)

עשיתי זאת ממזמן כדי לפתור את בעיית ההזעה המדוברת (ואני יושב על כיסא דמוי-אור הכי לא מקרר שיש)

עובד כמו פלא ואף פעם לא ח לי, גם בימים החמים ביותר.

שווה לנסות :)

פורסם
  • מחבר

אמרתי שהדירה מושכרת אז אני לא יכול לחורר פה את הקיר.

מזגן חלון נשמע נחמד, אם אפשר לשים אותו בחלון ולאטום את מה שנשאר פתוח עם ניילון.

בקשר למאוורר מאחורה יש לי רק איזה מטר וחצי אבל אני אנסה.

פורסם

עשיתי זאת ממזמן כדי לפתור את בעיית ההזעה המדוברת (ואני יושב על כיסא דמוי-אור הכי לא מקרר שיש)

זה כבר ממש עצוב אלא אם כן אתה מתחת לכיתה ג'!

אור=LIGHT כמו אור השמש

עור=LEATHER כמו מעיל עור, כיסא עור וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים