פורסם 2011 במאי 2614 שנים על מה אתה מדבר? קובץ URL שנתת לו attribute של hidden ועכשיו הוא לא מופיע בתפריט? אם כן אז מה הבעיה להוריד לו את ה attribute?
פורסם 2011 במאי 2614 שנים מחבר על מה אתה מדבר? קובץ URL שנתת לו attribute של hidden ועכשיו הוא לא מופיע בתפריט? אם כן אז מה הבעיה להוריד לו את ה attribute? אני מדבר על סיפריה של קישורים לאתרים ב favories
פורסם 2011 במאי 2614 שנים לך לtools-folder option-view-show hidden foldersולא ככה מחביאים רשימה של אתרי פורנו...
פורסם 2011 במאי 2714 שנים מחבר לך לtools-folder option-view-show hidden folders ולא ככה מחביאים רשימה של אתרי פורנו... מה שאתה כתבת זה לקבצים אבל זה לא לאתרים
פורסם 2011 במאי 2714 שנים מחבר ואיפה אתה חושב שנשמרים הקישורים ב-IE - בקבצים..אבל זה מוגדר לי להראות את ה hidden ראה תמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במאי 2714 שנים מחבר אתה צריך גם להוריד את הסימון מהתיבה Hide protected operating system files.תודה על הניסיון אך עדיין אני לא רואה את הסיפריה
פורסם 2011 במאי 2914 שנים מחבר אתה מחפש מתוך הדפדפן או שאתה ניגש לתיקיית ה-Favorites שבכונן?זה היה מסודר לפי ה ABC ועכשיו מתברר שהוא החזיר אותו אבל שם אותו בסוף - איך אני מחזיר אותו למקום הטיבעי שלו ?
פורסם 2011 במאי 2914 שנים מחבר לחיצה ימנית בסרגל או תפריט המועדפים > מיין לפי שם (Sort by name).סליחה , אבל לא מצאתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.