פורסם 2011 במאי 2514 שנים אהלן,בימים האחרונים אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה מכיוון הדיסק. במיוחד בהעתקות/פריסה של ארכיבים וכל פעילות אחרת הקשורה לדיסק.להלן תוצאות הבדיקה שלי עם HDTUNE ולשונית סמארט מ HDTUNEהדיסק שלי מתפגר?תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במאי 2514 שנים במקרה יש לי אותו דיסק בדיוק שמשמש אותי לגיבויים אז הרי לך אינדיקציה להשוואה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במאי 2514 שנים אוקי המהירות קריאה היתה עוד הגיונית אם היה מדובר בדור ישן של AAKS.אבל מה הקטע עם מהירות הראשים ?זה לא אמור להיות 20MS.
פורסם 2011 במאי 2514 שנים במקרה יש לי אותו דיסק בדיוק שמשמש אותי לגיבויים אז הרי לך אינדיקציה להשוואה...יש כמה דורות של AAKS.לדורות הישנים היו ביצועים גרועים.לי יש AAKS ישן באחד המחשבים אז אני יודע על מה אני מדבר.
פורסם 2011 במאי 2514 שנים reallocated sector count גבוה מדי= דיסק מתפגר. זה יחמיר עם הזמן.בנוסף, לא ראיתי דיסק תקין שיורד בכתיבה ל 0MB לשניה.
פורסם 2011 במאי 2514 שנים מחבר 254reallocated sector count גבוה מדי= דיסק מתפגר. זה יחמיר עם הזמן.בנוסף, לא ראיתי דיסק תקין שיורד בכתיבה ל 0MB לשניה.זאת בדיקת קריאה בלבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.