עבור לתוכן

אינני מצליח לשנות את הגדרות העדכונים של ה-Java שלי

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מנסה לשנות את תזמון העדכונים האוטומטי של ה-Java שלי ולהגדיר שהוא יתריע לי על עדכונים חדשים רק לפני ההתקנה ומאשר, ההגדרות חוזרות בחזרה לברירת המחדל שלהן ולא ניתן לשנות אותן.

למה זה קורה לי?

גרסת ה-Java שלי היא Java 6 Update 25.

פורסם

איך זה קשור לרשתות ו/או אינטרנט?

אם הנושא של עדכון JRE כל כך מטתיד אותך תבטל עדכונים אטומאטיים בכלל ותבדוק כל פעם ידנית שמתחשק לך.

פורסם
  • מחבר

multicore: חשבתי שהנושא קשור לאינטרנט שכן השפה משמשת אתרי אינטרנט (כמו הפלאש).

תעביר את ההודעה לפורום המתאים אם אתה חושב שאין זה קשור לאינטרנט.

לגבי המשך השאלה לגבי הגדרות העדכונים האוטומטיים, ה-JRE אפילו לא נותן לי לבטל את העדכונים האוטומטיים.

כאשר אני מכבה את העדכוניים האוטומטיים של ה-JRE, לוחץ על Apply ולאחר מכן על OK, העדכונים מופעלים מחדש מעצמם.

מה הסיבה לבעייה?

פורסם

מה שיש לך זה Java VM ולא הIDE וא השפה עצמה. יש הבדל גדול בין המושגים.

אם זה כל כך מפריע לך תנסה להסיר ולהתקין מחדש את JRE.

אני מעביר את הדיון למפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה-JRE שלי, אך הבעייה ממשיכה.

עדכון: בדקתי האם הבעייה קורית גם עם שאר ההגדרות של ה-JRE ולא רק עם הגדרות העדכונים שלו, ואכן כך המצב: לא ניתן לשנות את הגדרות ה-JRE בכלל. הן חוזרות לברירת המחדל שלהן ברגע שמאשרים את השינויים.

פורסם
  • מחבר

גיליתי מה הבעייה:

אותה תקלה בדיוק הופיעה ברשימת בעיות פופולריות, בלינק של משוב על בעיות בתמיכה באתר של ה-Java של אורקל.

נכנסתי לשם והתברר לי כי באג בגרסה הנוכחית (Java 6 Update 25) גורמת לכך שבחלונות ויסטה ו-7 נידרש להפעיל את ההגדרות עם הרשאות מנהל בכדי לשנותן.

במחשב של אמא שלי בו מותקנת חלונות XP, ששם המשתמש הוא תמיד עם הרשאות מנהל, הבעייה איננה קיימת.

תודה רבה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים