עבור לתוכן

עזרה בחיבור נתב NETGEAR N 2200

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ס

אתמול לקחתי מנזק סטור את הראוטר הנ"ל .

אל תשאלו אותי איך אבל איכשהוא הצלחתי לחבר/להתקין אותו עם הלפטופ .

הבעיה היא כשאני נכנס דרך האתר הגדרות של בזק על מנת להחילף את השם והסיסמא ,הוא מבקש ממני סיסמא עם 10 תווים

אני מזין את הסיסמא ולוחץ לאישור ואז הוא חושב עד אין סוף ונתקע,אחרי זה שאני מנסה שוב להתחבר הוא מבקש ממני סיסמא וכשאני מזין את הסיסמא הוא אומר שהיא לא נכונה.ניסיתי להחליף סחסמא כבר כמה פעמים וגם עשיתי ריסט לנתב אבל כל פעם זה חוזר על עצמו.מה עושים ? ושאלה נוספת כשאני מחובר הוא מראה חיבור ב 150MBS כשהמרחק בין הראוטר למחשב הוא 6 מטר בקו ישר האם זה תקין או משהו בהתקנה עצמה לא בוצעה כראוי ?ועוד שאלה לסיום ,באחד מהשאלות להתקנ הראשונית הוא מבקש ממני PIN CODE של הראוטרבן 8 אותיות וספרות , ואין לי מושג איפה זה רשום אני רואה רק ברקודים וסיראלים עם הרבה יותר ספרות ואותיות.

מודה לכם מראש על העזרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אפשרות א':

http://www.bezeq.co.il/Support/Pages/servsupport.aspx

אפשרות ב':

166 מהטלפון.

לא יצליחו תחזור אלינו.

שני האפשרויות נוסו כבר

א' לא עזרה

ב' החוכמולוגים רוצים שאני יתחבר לתמיכה שלכם תמורת דמי מנוי של 7 ש"ח בחודש בגלל שזה מודם אלחוטי.

אני ממש לא רוצה לספק להם את התענוג :bash:

פורסם

היי חבר'ס

אתמול לקחתי מנזק סטור את הראוטר הנ"ל .

אל תשאלו אותי איך אבל איכשהוא הצלחתי לחבר/להתקין אותו עם הלפטופ .

הבעיה היא כשאני נכנס דרך האתר הגדרות של בזק על מנת להחילף את השם והסיסמא ,הוא מבקש ממני סיסמא עם 10 תווים

אני מזין את הסיסמא ולוחץ לאישור ואז הוא חושב עד אין סוף ונתקע,אחרי זה שאני מנסה שוב להתחבר הוא מבקש ממני סיסמא וכשאני מזין את הסיסמא הוא אומר שהיא לא נכונה.ניסיתי להחליף סחסמא כבר כמה פעמים וגם עשיתי ריסט לנתב אבל כל פעם זה חוזר על עצמו.מה עושים ? ושאלה נוספת כשאני מחובר הוא מראה חיבור ב 150MBS כשהמרחק בין הראוטר למחשב הוא 6 מטר בקו ישר האם זה תקין או משהו בהתקנה עצמה לא בוצעה כראוי ?ועוד שאלה לסיום ,באחד מהשאלות להתקנ הראשונית הוא מבקש ממני PIN CODE של הראוטרבן 8 אותיות וספרות , ואין לי מושג איפה זה רשום אני רואה רק ברקודים וסיראלים עם הרבה יותר ספרות ואותיות.

מודה לכם מראש על העזרה :xyxthumbs:

על מנת להנות מיתרונות תקן N עליך להגדיר הצפנת WPA2 ולא WEP. את זה אתה יכול לעשות רק על ידי כניסה לתפריטי הנתב ב-10.0.0.138.

פורסם
  • מחבר

על מנת להנות מיתרונות תקן N עליך להגדיר הצפנת WPA2 ולא WEP. את זה אתה יכול לעשות רק על ידי כניסה לתפריטי הנתב ב-10.0.0.138.

היי צ'יף

תודה על התגובה . אין עושים את מה שאמרת בדיוק ?

ומה לגבי השאלות האחרות שלי ? המהירות וכו'

פורסם
ב' החוכמולוגים רוצים שאני יתחבר לתמיכה שלכם תמורת דמי מנוי של 7 ש"ח בחודש בגלל שזה מודם אלחוטי.

כמובן שכל אחד זכותו לעשות מה שהוא רוצה לעשות עם הכסף שלו, אבל לא שווה לך להתחבר לתמיכה לחודש אחד ואז להתנתק? ובמשך חודש אחד לפתור איתם את כל הבעיות?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

איך מחברים מדפסת HP 3050 , יכול להיות שכפתור בראווטר לא עובד?

ROUTER NETGEAR VEG2610

DUALBAND WIRELESS N600

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים