עבור לתוכן

המלצה להגה למחשב 700-800 שקל

Featured Replies

פורסם

אני צריך הגה למחשב שיתאים לדרישות הבאות

כמה שיותר זול אבל איכות התקציב 700-800 ואפשר לדבר תלוי על מה ;)

שיסתובב יותר מ90 מעלות כל צד

ויהיה בוא קלאצ' שבאמת עושה משהו

ידית הילוכים וכל החרא חח

פורסם

הגה 90 מעלות לכל צד? כאילו 180 מעלות בסה"כ? לא נורא, אבל אולי כדאי שתחקור קצת קודם תחפש כמה הגאים בשביל להבין בכלל על מה מדובר ומי נגד מי. הגאים ב700-800 שקל שבסה"כ אין הרבה אפשרויות בטווח הזה באים עם 270 או 900 מעלות. ההגה המומלץ ביותר במחיר הזה (בהנחה ואתה קונה בארץ) זה הDRIVING FORCE GT של לוג'יטק שהוא בעל ידית הילוכים ודוושות כמובן אבל ללא קלאץ'. ההגה היחיד שתמצא בארץ (ששווה משהו) עם קלאץ' הוא G25 של לוגי'טק. אם אתה מעוניין להזמין מחו"ל יש גם הגאים של FANATEC תיכנס לאתר שלהם ותסתכל לפי מה שחשוב לך והתקציב. אגב על איזה משחקים מדובר? כי יש משחקים שהגה לא מתאים להם, הגה זה לסימולטורים שמדמים מציאות רק כדי לתאם לך תציפיות. למשל אם תנסה להשתמש בהגה על משחק NFS ישן תתקשה כי זמני התגובה של ההגה לא מתאימים למשחק מאחר והוא אינו מציאותי.

בהצלחה!

פורסם

הגה 90 מעלות לכל צד? כאילו 180 מעלות בסה"כ? לא נורא, אבל אולי כדאי שתחקור קצת קודם תחפש כמה הגאים בשביל להבין בכלל על מה מדובר ומי נגד מי. הגאים ב700-800 שקל שבסה"כ אין הרבה אפשרויות בטווח הזה באים עם 270 או 900 מעלות. ההגה המומלץ ביותר במחיר הזה (בהנחה ואתה קונה בארץ) זה הDRIVING FORCE GT של לוג'יטק שהוא בעל ידית הילוכים ודוושות כמובן אבל ללא קלאץ'. ההגה היחיד שתמצא בארץ (ששווה משהו) עם קלאץ' הוא G25 של לוגי'טק. אם אתה מעוניין להזמין מחו"ל יש גם הגאים של FANATEC תיכנס לאתר שלהם ותסתכל לפי מה שחשוב לך והתקציב. אגב על איזה משחקים מדובר? כי יש משחקים שהגה לא מתאים להם, הגה זה לסימולטורים שמדמים מציאות רק כדי לתאם לך תציפיות. למשל אם תנסה להשתמש בהגה על משחק NFS ישן תתקשה כי זמני התגובה של ההגה לא מתאימים למשחק מאחר והוא אינו מציאותי.

בהצלחה!

בדיוק

אני מתעסק בתחום כבר הרבה שנים אז אני יכול להעיד לך שרק אם אתה רוצה להיות רציני מאוד ולא לשחק בחרא כמו NFS תכנס לזה

יש ב800 שקל את ההגה שהמליצו לך

הG25 בארץ נמכר במכיר מופקע כמובן אבל יותר מזה, יש לו את הממשיך, הG27, שהוא יותר אמין, דוושות מתכוננות, שיפטר טוב יותר (ההגה הזה עם קלאצ ותיבת הילוכים) ופורס פידבק הרבה הרבה יותר טוב ושקט שזה הדבר האמיתי שמשנה (כל זה לעומת הG25).

הוא עולה כמו G25 בעולם, אבל בארץ הוא עולה מעל 2600 ונמכר ב2 חנויות שאף אחד לא מכיר :-\

אני אגב מוכר אותו ב1800 או 1700 לא זוכר אתה יכול לחפש ביד 2 אם אתה מעוניין, גם אין בעיה שתגיע אליי ותראה מה זה באמת לפני שאתה מוציא סכום כזה וגם את הDRIVING FORCE GT חדש (לא נפתח, הוחלף לי מהאחריות כי חשבתי ששלי דפוק) אבל כנראה שיש לי קונה כבר.

מה שמשחקים עם הגה זה GT4/5, כל הGTR-ים למיניהם, DIRT-ים נחמדים וכיפיים אם כי די ארקיידיים, והמלך שהוא LIVE FOR SPEED. כדי להתחרות בLIVE FOR SPEED יקח לך כמה חודשים ללמוד (גם כדי לדרפט), זה מה זה לא מה שאתה חושב מהנסיון עם LFS.

אז בגדול יש את הDFGT (מה שהבחור הקודם ציין) ב800 מחנות וG25 ב1600 ומעלה. הG27 פשוט יקר מידיי בלי סיבה, ב1600 היית אמור לקבל אותו במקום G25 בן 3 שנים שלא נמצא ביצור.

הFANATEC טובים אבל אין בארץ ומשלוח זה יקר בטירוף + יש כל מיני דברים שלא עובדים איתם טוב. עם לוגיטק אין לי בעיות.

ואגב בנוגע לקלאצ ותיבת הילוכים. זה סתם להתלהבות, זה מיותר לגמרי.

אם אתה רוצה שליטה ברכב אתה חייב לשלוט בהילוכים ובשביל זה יש לך את הכפתורים מאחרי ההגה בכל הגה נורמאלי.

הקלאצ לא עובד ריאליסטי באף משחק חוץ מTEST DRIVE UNLIMITED 1 שהוא ישן ולא ריאליסטי בגרוש ואין בו שחקנים כבר (וגם שם תאמין לי שלא יהיה אכפת לך להתאמן חודשיים להתחיל נכון מעצירה ופשוט תתן מלא גז ותזרוק קלאצ)

בנוסף זה מאט אותך במירוצים, ואחרי חודש הדבר היחיד שיהיה אכפת לך זה לנצח במירוצים, וממש ממש ממש לא יתן לך כלום לעזוב גז ללחוץ קלאצ להעביר הילוך לשחרר קלאצ במקום ללחוץ על הכפתור הנחמד מאחורי ההגה. אין בזה שום דבר כיף אחרי שאתה עם ותק ומתחרה, במיוחד כשהמשחקים נורא לא ריאליסטיים עם הקלאצ בזינוק מעמידה, ובין ההילוכים אתה בכלל לא מרגיש את השילוב אז אתה זורק אותו במהירות.

וגם בדריפטינג הוא מפריע מאוד, אם אתה מדרפט במהירות (לא מתכונן לפניה שעתיים מראש, אלא מגיע לפנייה ממש מהר ובולם ככה שבלמת בדיוק בנקודה הנכונה) ואתה רוצה להשתמש בבלם יד אז לא תוכל להשתמש בו ולהעביר הילוכים תוך כדי, אלא אם תשים כפתור על ההגה לבלם יד שזה בכלל דפוק בטירוף וברגע שאתה מסובב את ההגה קצת (ועוד יד אחת בשיפטר!) לא תוכל ללחוץ עליו.

בDFGT יש בצד ידית להילוכים טיפטרוניק שאני ראיתי כבזבוז זמן להשתמש בזה להילוכים ולהוריד סתם יד מההגה, אבל היא מצויינת בטירוף לבלם יד, ובמציאות אתה כמובן גם מוריד יד מההגה בשביל הבלם יד אז זה ממש אחלה :yelclap:

פורסם

G25 כבר אין להשיג בחנויות

G27 יקר מאוד וגם אותו אין להשיג ..

בכל אופן G25 נמכר היום באזור ה- 1K שקל למשומש כמובן

שלא נדבר על כמה עולה G27 משומש ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים