פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים פשוט אני לא היחיד שעובד על המחשב הזה ולא נראה לי הרעיון שיוכלו לראות מה אני עושה...
פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים מחבר לא אכפת יל להראות חשודזה עקרוני פשוטלשים על 0 לא עוזרזה עדיין שומר אותם ליום אחד לפחות (או עד ריסט)
פורסם 2003 בנובמבר 3022 שנים קודם כל תכוון את מספר הימים לשמירת ההיסטוריה על 0 ונקה את ההיסטוריה.לאחר מכן תכנס במצב דוס לספריה שבה ההיסטוריה מאוכסנת:C:\Documents and Settings\<UserName>\Local Settings\History.IE5אמור להיות שם קובץ index.datכתוב:Attrib +r index.dat מה שבעצם יהפוך את הקובץ לקריא בלבד. (ניתן להחזיר למצב הקודם ע"י - [מינוס] במקום ה + [פלוס]).לא בדקתי את זה אבל כעיקרון זה אמור לעבוד.על אחריותך בלבד.
פורסם 2003 בנובמבר 3022 שנים פתח את ה - Internet Explorer לחץ על -Tools לחץ על Internet options בלשונית General? גש ל-History? ובחלונית הימים שנה ל-0 גש ללשונית Content?. לחץ על לחצן Autocomplite? והסר את כל הסימונים בו. לחץ על כפתור Clear Forms? ועל כפתור Clear Passwords?. לחץ על אישור*מאתר מיקרוסופט ישראל.
פורסם 2003 בנובמבר 3022 שנים מחבר לא עוזרלשים History על 0 לא גורם לזה שלא ישמר ה-History הוא מחזיק פה לפחות יום או עד הריסטגם ה-clear forms וה-clear password והורדת כל ה-V לא עוזרים
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים הדרך הטובה ביותר היא לקחת תוכנה שעושה את זה עפ"י בחירתך או בזמנים קבועים. אני משתמש ב-window washer 5 ושם אתה מחליט מה לנקות ומה לא.
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים אני עוש את זה ידנית. לפעמים יש KOOKIES מטומטמים שלט נותנים לחזור לאותו אתר אז אני מוחק הכל. היסטורי וקוקיס.ידנית הכי בטוח ורק 15 שניות כל התהליך. אם כל כך עיקרוני לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.