פורסם 2011 במאי 2414 שנים אלא אם הוא מתכוון לעשות מנגל במקום סגור ולא מאוורר ההודעה שלך לחלוטין לא רלוונטית ^.ובמה ההודעה שלך תרמה חוץ מלהוכיח שאין לך חוש הומור, זה הייתה הודעה בנימה צינית שנבעה עקב שאלה מצחיקה במקצת.
פורסם 2011 במאי 2414 שנים צחוקים איתכם ^^ אין שום בעיה בלשרוף פחם שלא נישרף עד הסוף שוב ... כמו שאמרתי לפני
פורסם 2011 במאי 2414 שנים ובמה ההודעה שלך תרמה חוץ מלהוכיח שאין לך חוש הומור, זה הייתה הודעה בנימה צינית שנבעה עקב שאלה מצחיקה במקצת.ההודעה שלך לא הייתה צינית. בכל מקרה היא לא נשמעה כך (עד כמה שאפשר להבין טון דיבור בקריאה). - אם התכוונת לכתוב בציניות, ממש לא הצלחת.ההודעה שלי תרמה בכך שאם מישהו לקח את ההודעה שלך ברצינות (מה שמאוד יכול לקרות לפי איך שהיא נכתבה), הוא ידע שהוא לא אמור.
פורסם 2011 במאי 2414 שנים כל עוד הפחמים נדלקים טוב, ולא מתפוררים ומלכלכים את הבשר, אני לא רואה בעיה.קח ושמור רק את החלקים הטובים בגודל הנכון שעדיין שחורים.
פורסם 2011 במאי 2414 שנים ההודעה שלך לא הייתה צינית. בכל מקרה היא לא נשמעה כך (עד כמה שאפשר להבין טון דיבור בקריאה). - אם התכוונת לכתוב בציניות, ממש לא הצלחת.ההודעה שלי תרמה בכך שאם מישהו לקח את ההודעה שלך ברצינות (מה שמאוד יכול לקרות לפי איך שהיא נכתבה), הוא ידע שהוא לא אמור.oh well!בכל מקרה, אין מה לשמור גחלים מהמדורה כי הם בוערים פחות זמן ומפיצים פחות חום מאשר פחם שתקנה בחנות.זה אפשרי אבל מיותר, כל עוד אתה בבית ולא בשטח אז אני לא רואה שום סיבה לשמור שאריות של גחלים ממדורה.
פורסם 2011 במאי 2414 שנים אני לא רואה שום סיבה לשמור שאריות של גחלים ממדורה. הנה שתי סיבות בשבילך לראות.
פורסם 2011 במאי 2414 שנים מחבר כל עוד הפחמים נדלקים טוב, ולא מתפוררים ומלכלכים את הבשר, אני לא רואה בעיה. קח ושמור רק את החלקים הטובים בגודל הנכון שעדיין שחורים.
פורסם 2011 במאי 2614 שנים זה בגלל שאתה פולט פחמן דו חמצני בכמויות מזעריות.לפי הריח שזה מוציא זה נראה לי בכמויות מסחריות.ומה יש לפותח התראד לעשות עם פחמים כאלה, הם בכלל יכולים להדלק שוב? זה לא נהיה לך פירורים? אם הם נצבעו בלבן כמו אפר של סגריה אני חושב שזה אומר שהם מתים לגמרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.