עבור לתוכן

לא מצליח להפעיל את הסינגלפלייר Postal 2

Featured Replies

פורסם

תודה לכל מי שניכנס יש לי בעיה ב POSTAL 2 לא יודע עם כתבתי טוב תמישחק בקיצור כל פעם שאני ניכנס למישחק זה מראה לי ברשת ולא עם אשתו שנותנת לו משימות ניסתי לעשות עם אישתו מישחק רגיל ולא ברשת ולא מצליח יש לי רק אפשרויות של ברשת למה זה ככה אני רוצה מישחק רגיל לא ברשת נ.ב ברשת זה multiplayer אני חדש סליחה עם עברתי על איזה חוק על תינעלו לי תנושא בבקשה ועם אתם נועלים לפחות תעזרו לי תודה רבה :( שבוע טוב

פורסם

היי שלומי, ברוך הבא לפורום :hi:

1) תערוך את כותרת הדיון לאחת עניינית. כמו למשל: "לא מצליח להפעיל את הסינגלפלייר Postal 2".

2) נשמע כאילו יש לך את הגרסה החינמית ששחררו בה רק את המולטיפלייר. יכול להיות שבמשחק רשום לך Multiplayer Edition? איזה גרסה של המשחק יש לך?

פורסם
  • מחבר

חחחח תודה רבה לך אני יעלה תמונה מהמחשב של המישחק ותיראה:) ! ! שניה וערכתי תכותרת תודה שאמרתה לי בקשר לכותרת חחח פחדתי שתיסגרו או שאני יקבל אזהרה בפעם הראשונה שלי פה זה מבאס חחח הינה התמונה תמונה:

zmdijlb0nzmx.png

zmdijlb0nzmx.png

בבקשה קח ותגיד וינדוס 7 יכל לעבוד עליו המישחק? בקיצור תודה רבה לך על העזרה שבוע טוב:)

נ.ב זה לא נותן לשים תמונה למה? בקיצור זה מה שכתוב Postal2MP.exe ! מקווה שהצלחתי לעזור במשהו ועוד משהו עם אתה יכל תן לי פרטי ת סקייפ שלך ואני יעשה לך שיתוף מסך ותיראה את כל מה שיש על המחשב !!

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה אל tinypic.com ולהדביק פה את הקישור,

או לצרף ישירות להודעה- כשאתה כותב הודעה ללחוץ על "+ אפשרויות נוספות" ולצרף.

אני עדיין לא מבין איזה גרסה יש לך, אבל מספיק להבין משם הקובץ Postal2MP.exe שזה המולטיפלייר כמו שאמרתי לך ולא הסינגלפלייר שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

תישמע תן לי תסקייפ שלך ב פרטי זה יותר קל בבקשה או פייס !! לא משנה לי רק שאני יאוכל להראות לך כי אני לא מצליח לשים תמונה תודה רבה נ.ב קח תמונה ניראלי הצלחתי 2rrq641.png

פורסם

אז עכשיו אני אומר לך בוודאות- אין לך את המשחק המלא.

מה שיש לך זה Postal 2: Share The Pain שזו גרסה חינמית של המולטיפלייר ששוחררה.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי אז אפשר תמישחק המלא בבקשה? אתה יכל להביא לי כי לא מצאתי ינימאס לי לחפש בבבקשה אפשר? תודה רבה ואנא תוודה שזה הורדה תקינה כי כל מה שהורדתי לא טוב !! כל פעם זה רק רשת רשת תודה רבה לך אה ועוד משהו על הדרך תענה לי על השאלה זה יעלה על וינדוס 7 תודה רבה לך :) ועם אתה הולך לישון לילה טוב שהיה לך

פורסם
  • מחבר

אממ לא משנה סגרו נושא הצלחתי למצוא תמלא תודה רבה לכולכם על העזרה אבל שאלה אחרונה למישהו ממכם לא אכפת לעזור לי במישחק כי אני היסתבכתי שם ויש לי שאלות ולא יודע את מי לישאול אף אחד מהחברים שלי לא משחק בזה יותר !! אז לא זוכרים בקיצור עם אחד ממכם יכל שיתן סקייפ או משהו תודה רבה לא משנה מי תודה רבה ובוקר טוב:)

פורסם

יש הודעות פרטיות, אנחנו יכולים לעזור לך גם שם :)

למרות שאם יש לך בעיה, עדיף שתפתח נושא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך עם יש שאלה שלא תאוכל לענות עליה אני יפתח נושא תודה רבה לך אני שולח לך הודעה:) סגרו נושא תודה רבה לכולכםם!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים