פורסם 2011 במאי 2114 שנים שלום , אני גר בקיבוץ ויש לנו חיבור לאינטרנט שהוא משותף לכולם דרך LAN ולא דרך ADSL או כבלים.הספק הוא 012 ולא ידוע לי אם זה דרך כבלים או ADSL.אני מנסה לחבר מודם-ראוטר של בזק NETGEAR החדש , דרך אחד הכניסות של הLAN אל נקודת הLAN בקיר אך אין כלום.האם צריך לחבר עם כבל רשת מוצלב? והאם יש עוד הגדרות נוספות בנתב חוץ מביטול הNAT?תודה , יובל
פורסם 2011 במאי 2214 שנים מה זה "כלום"? מה אתה מצפה שיתרחש ברגע החיבור?כל מה שאתה צריך להגדיר זה שה default route יהיה מבואת הLAN שחיברת לשקע. בשביל זה לא צריך נתב בכלל.
פורסם 2011 במאי 2214 שנים מחבר שכחתי לציין שהנתב-מודם NETGEAR הוא אלחוטי וכל מה שאני רוצה זה ליצור רשת אלחוטית בבית בשביל הLAPTOP.לא מצאתי בהגדרות של הנתב DEFAULT ROUTE.יכול להיות שהנתב הזה מיועד רק לחיבור ADSL?תודה
פורסם 2011 במאי 2214 שנים תציין את הדגם המדוייק שיש לך. בכל מקרה, חברת את הכבל מהקיר אל אחת מ-4 כניסות ה-LAN של הנתב? אם כן, כל מה שאתה צריך זה להגדיר את נקודת הגישה האלחוטית. תתחבר באמצעות מחשב לאחת מכניסות ה-LAN האחרות של הנתב ותגדיר אותו.
פורסם 2011 במאי 2314 שנים מחבר DG834N NetGear , לא מצאתי בממשק של הנתב הגדרות של AP , אולי תוכל לעזור לי ולשלוח לי screenshots , תודה.yuvaltor@gmail.com
פורסם 2011 במאי 2314 שנים מה שיש לך ביד זה מודם/נתב אלחוטי המיועד ל-ADSL. אתה יכול להשתמש באופן המתואר בפרק האחרון של המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.