עבור לתוכן

הגדרת גישה לכונן C לפני הארד דיסק חיצוני

Featured Replies

פורסם

קניתי הארד דיסק חיצוני (My Book Essential של WD בנפח 1TB) ועכשיו בכל פעם שאני מפעילה את המחשב כשהכונן מחובר הווינדוס (ויסטה) לא עולה - הוא נתקע בחלון ההתחלתי. רק אם אני מנתקת את ההארד דיסק ועושה ריסט המחשב עולה כרגיל, ואני מחברת אחרי זה את ההארד דיסק מחדש.

אמרו לי שהבעיה היא שהמחשב ניגש קודם להארד דיסק החיצוני במקום לכונן סי שם נמצאת מערכת ההפעלה, אז איך אני יכולה להגדיר שאוטומטית המחשב יכנס לכונן סי לפני ההארד דיסק?

פורסם

האות C היא רק ייצוג לודי של מערכת ההפעלה למחיצה לוגית. מה שאתה צריכה לעשות זה להגדיר ב boot device priority ב BIOS שהדיסק הקשיח שעליו מותקקנת מערכת ההפעלה יהיה ראשון בעדיפות.

פורסם

אצלה רוב הסיכוים גם ככה מוגדר HDD בתור התקן הפעלה ראשי.

Lothlorien מה שאת צריכה לעשות, זה להגדיר מאיזה דיסק כשיח יעלה המחשב.

כמו שיש בביוס Boot Device Priority, קיימת גם אופציה Hard Drive Priority או משהו דומה לזה.

ואז, כמו ש-multicore אמר, בודקים ב-BOOT DEVICE PRIORITY שאת עולה מדיסק הכשיח הנכון.

פורסם
  • מחבר

אצלה רוב הסיכוים גם ככה מוגדר HDD בתור התקן הפעלה ראשי.

Lothlorien מה שאת צריכה לעשות, זה להגדיר מאיזה דיסק כשיח יעלה המחשב.

כמו שיש בביוס Boot Device Priority, קיימת גם אופציה Hard Drive Priority או משהו דומה לזה.

ואז, כמו ש-multicore אמר, בודקים ב-BOOT DEVICE PRIORITY שאת עולה מדיסק הכשיח הנכון.

איך אני עושה את זה?

פורסם

להיכנס לביוס ולנווט בתפריטים שם את יודעת?

באיזה לוח אם מדובר ?

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוחה שאני יודעת להיכנס לביוס (ללחוץ על דיליט כשהמחשב עולה?) וממש לא יודעת לנווט שם.

הלוח אם הוא Asus P5GC-MX/1333.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים