פורסם 2011 במאי 2014 שנים שלום לכולם.יש לי GTX 580 של ASUS.הוא מחובר לרסיבר עם כבל DVI-HDMI. הHDMI מחובר לרסיבר.הבעיה היא שכשהרסיבר מופעל על המחשב הוא לא מוציא סאונד בגלל שהוא לא יכול לקבל וידאו דיגיטלי וסאונד אנלוגי.צריך שהכל יהיה דיגיטלי או אנלוגי. כמובן שאני מעדיף דיגיטלי.אז אם אני אקנה כבל שיוצא מהכ/מ MINI HDMI שיתחבר לרסיבר עם HDMI הוא יוציא לי גם תמונה וגם קול?אין לי כרטיס קול.יש אופציה לקנות כבל אופטי ולחבר אותו אבל אני מעדיף כמה שפחות כבלים.המפרט מופיע בצד.תודה מראש.
פורסם 2011 במאי 2014 שנים יש לו צ'יפ סאונד מובנה, כמו לכל כרטיסי המסך המודרנים, והוא מסוגל להוציא סאונד + וידאו מיציאת ה-hdmi או mini hdmi.
פורסם 2011 במאי 2114 שנים מחבר אז הכרטיסי מסך החדשים הם גם סוג של כרטיס קול?יש מצב שאני אשמע סרטים אבל לא אשמע שירים?שוב תודה
פורסם 2011 במאי 2114 שנים האמת זה לא רק בכרטיסים חדשים, זה קיים עוד מסדרה hd4xxx של ATI ובמס' כרטיסים מסדרה gt2xx של Nvidia.אני לא רואה סיבה שלא תוכל לשמוע שירים בעוד שסרטים אפשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.