עבור לתוכן

גלילת DIV עם JS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך באיזושהי דרך לגלול בעזרת ג'אווה סקריפט מידע שנמצא בתוך DIV, קיימת הפונקציה

window.scrollBy(x,y)

אבל היא רק לחלון הראשי.

אם להיות יותר ספציפי, כשרוצים להזמין אנשים לאירוע בפייסבוק לוחצים על כפתור שפותח חלון קטן שנותן לסמן אנשים, בחלון הזה יש גלילה ואני רוצה לגלול למטה אוטומטית ע"י איזשהו סקריפט.

אשמח לרעיונות, תודה ושבת שלום,

תומר.

פורסם

בבקשה:

document.getElementById("myDiv").scrollTop = yvalue;
document.getElementById("myDiv").scrollLeft = xvalue;

שורת הקוד הראשונה גוללת למעלה ולמטה,

שורת הקוד השנייה גוללת שמאלה וימינה.

תחליף את הערכים של xvalue ו-yvalue בערכים המתאימים.

פורסם
  • מחבר

בבקשה:

document.getElementById("myDiv").scrollTop = yvalue;
document.getElementById("myDiv").scrollLeft = xvalue;

שורת הקוד הראשונה גוללת למעלה ולמטה,

שורת הקוד השנייה גוללת שמאלה וימינה.

תחליף את הערכים של xvalue ו-yvalue בערכים המתאימים.

תודה רבה!

מסתבר שאני צריך משהו מעבר לזה,

כאשר חלון ההזמנה נפתח מופיעים בערך 100 אנשים, כשגוללים למטה, בעזרת AJAX כנראה מבקשים מהשרת עוד 100 אנשים שיתווספו לרשימה וכך בעצם אם יש לך 1000 אנשים מתבצעות 10 קריאות AJAX (או קריאה אחרת שאני לא מכיר) כאשר גוללים עד למטה.

חשבתי שאם אני אכתוב סקריפט שגולל למטה בלולאה כמה פעמים, אני אצליח לקבל את כל המשתמשים, אבל מה שקורה זה שעד שהסקריפט לא מסתיים לא נשלחת בקשה לשרת ולכן גם אם אני עושה לולאה של 1000 גלילות עד למטה, אני אקבל רק קבוצה אחת של אנשים חדשים לרשימה.

גוגל כרום נותן לי את האופציה לראות בדיוק את הקוד javascript של ה scroll listener אבל אני לא מצליח להבין אותו.

קיימת איזושהי דרך לתפוס את הבקשה לשרת ולשחזר אותה מתי שאני רוצה? (או שמישהו פה חושב שהוא יכול להבין את הסקריפט של פייסבוק?)

פורסם

1. למה לא להשתמש בJS SDK של פייסבוק?

2. firebug וכלי הדיבאג של של כל דפדפן נורמלי (כלומר, לא IE) מאפשרים לך "להקליט" את הבקשות.

פורסם
  • מחבר

2. firebug וכלי הדיבאג של של כל דפדפן נורמלי (כלומר, לא IE) מאפשרים לך "להקליט" את הבקשות.

כן בדיוק ראיתי את ה SDK של פייסבוק, יכולתי להיעזר בזה קודם לכן אבל אני חושב שאי אפשר בעזרת JS לגלול את כל הרשימה, כי רק קריאה אחת לשרת תתבצע אפילו אחרי לולאה של מליון גלילות עד הסוף..

אוקיי הקלטתי בדיוק את הרגע שאני גולל את הרשימה והכרום שלח אותי לjs שמתבצע ברגע שאני גולל למטה אבל אני לא מצליח להבין כלום מהקוד הזה..

פורסם
  • מחבר

document.domain=window.location.hostname.replace(/^.*(facebook\..*)$/i,'$1')

יכול להיות שזה אחראי על הוספת המשתמשים לרשימה, אם אני מריץ את השורה הזו כסקריפט דרך שורת הכתובות לא קורה כלום.. אני מועבר לדף שכתוב בו

www.facebook.com

למישהו יש מושג מה כתוב כאן?

פורסם

תלחץ F12 בIE9(כבר לא צריך להוריד את הDTB) קצת הרבה מעבר למה שיש בFirebug ושלא נדבר על chrome...

במיוחד הNetwork Capture שמאפשר לך לתפוס את כל התקשורת בין הדפדפן לשרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים