פורסם 2011 במאי 2014 שנים שלום, אני מתכנן לקנות 2 הארדיסקים 2 טרה בייט בשביל מטרות אחסון לטווח הארוך (כל הארדיסק משמש יעד ספציפי) אז חשבתי אולי עדיף לי לחסוך כסף ולקנות הארדיסקים פנימיים 2 טרה כי גם ככה אני צריך שיעבדו באופן כמעט שוטף...אבל אני חושב שיש גם חסרונות לפנימי כמו לדו' חשיפה גדולה יותר לוירוסים? אני אובד עצות, אשמח מאוד אם מישהו יאיר קצת על העניין
פורסם 2011 במאי 2114 שנים מחבר כן אבל הארדיסק חיצוני אפשר לחבר בזמן שמנתקים את המחשב מהאינטרנט, הפנימי יישאר מחובר לנצח, וכשהוא יושב על המחשב ויש הפסקת חשמל הסיכוי שלו למות יותר גבוה בזמן שהארדיסק חיצוני יושב בצד ולא מחובר
פורסם 2011 במאי 2114 שנים אם אתה מתכוון לחבר את החיצוני רק לפעמים אז אכן סיכויי ההדבקות שלו בוירוס קטניםלגבי נחשולי מתח ברשת החשמל אז זה לא משנה אם הדיסק החיצוני מחובר אפילו דרך שנאי נפרד עדיין זה אותה רשת החשמלמה שכן אם אתה משתמש בדיסק חיצוני שמקבל מתח משנאי ולא דרך USB אז אם ספק המחשב יתקלקל ויחליט לספק מתחים מסוכנים אז פה בעצם הדיסק החיצוני מוגן
פורסם 2011 במאי 2114 שנים מחבר אכן עזרת לי והבהרת לי פה כמה דברים חשובים, כנראה שאחרי הכול עדיף חיצוני תודה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.