פורסם 2011 במאי 1814 שנים יש למישהו מידע אם מוכרים אותו בארץ? ואם כן אשמח לדעת איפה...ואני לא מתכוון לGT או הPLUS
פורסם 2011 במאי 1814 שנים לא חושב שתמצא אותו..אבל למה דווקא הקירור הזה ספציפי ? לא חסר קירורים אחרים..מה המטרה ברכישת הקירור ? הקירור סטוק שלך הלך לעולמו ? סתם שידרוג ?
פורסם 2011 במאי 1914 שנים מחבר שמתי פה הודעה לגבי בעיית קירור בעבר...כרטיס מסך Ati Sapphire HD 5770לא מוצא גוף קירור שמתאים לו חוץ מזה...הגוף הזה לא מבצע את המשימה...10-20 דקות של משחק והמחשב מכבה את עצמו או עושה ריסטארטים...נמעס חייב למצוא תחליףוזה אחרי פירוק והרכבה מחדש...החלפת משחות טרמיות..כיבוי והפעלת הOverDriveובנוסף הגוף הזה מרעיש כמו טרקטור...הבנתי שה Orb של Thermaltake יכולה לשים עליו אבל לא נראה שהוא אחד טוב...חושב על לקנות כרטיס מסך חדש של Nvidia (אני רוצה לציין שזה הכרטיס השלישי של ATI שאני מאוכזב ממנו)1. ATI Gigabyte 9600 Pro ATI Sapphire XTX 1950 .2ATI Sapphire HD 5770 .3
פורסם 2011 במאי 1914 שנים הTT גרוע ורועש..את הLS או הS1 REV 2 או Accelero TWIN TURBO Pro שיכולים להתאים עם התאמות מסוימות..
פורסם 2011 במאי 1914 שנים מחבר טוב...קניתי בסופו של דבר את הL2 בנוסף פינקתי את המחשב בשני מאוורים (120,80) של Arctic coolerהתחיל יפה...הכרטיס עמד על 30-33התקנתי Fable 3 כדי לבדוק אותו...אמממ הגיע ל65 נראה לי...ולאחר איזה חצי שעה+ משחק הוא כיבה את עצמו לקח שניה אחת והדליק את עצמו מחדשיש למישהו רעיונות אם זה קשור לבעיית קירור או משהו...
פורסם 2011 במאי 1914 שנים תבדוק באיזה טמפ' הוא עושה את זה..אם הוא מרסט אותו כבר ב80 ומטה..אז הוא תקול ואין קשר לקירור..
פורסם 2011 במאי 1914 שנים הוא לא צריך לרסט את עצמו ב80..בכל מקרה תעשה ניסוי..תביא מאוורר ביתי או שתפתח את דלת המארז..ותפעיל את הבדיקה..תראה מה הטמפ' שהוא מגיעה אליה..כמו כן אתה בטוח התקנת אותו טוב ? חיברת אותו לספק או לכרטיס מסך ?
פורסם 2011 במאי 1914 שנים מחבר טוב אחרי בדיקות מעמיקות...שמתי לב שיש נורה שמהבהבת מהלוח אם כמו כן ראיתי שינוי בקירור של המאבד שלי (מאבד כוח וחוזר לעצמו כל כמה שניות)לפי מה שקראתי כנראה שהספק שלי לא מספיק לכל המחשב...אין לי מושג למה יש לי Mono mode 600wבכל מקרה זאת נראה לי הבעיה של הריסטארטים...(או כיבוי והפעלה מחדש)אלא אם כן יש לכם רעיונות למה זה קורה...כרגע הפתרון הוא ספק חדש...למרות שהכרטיס עדיין חם אבל לא נראה שהוא רץ לכיוון הריסטארטוברור שחיברתי לכרטיס...
פורסם 2011 במאי 2014 שנים יש לך ספק של מונומוד, זאת כנראה הסיבה, זה ספק מדבקה שקשה לי להאמין שמצליח לספק אפילו 100W (ואני מרגיש שאני מגזים)http://www.mono-mode.co.il/זה כמו שאני אתחיל לשווק ספקי JustUserתחליף ספק
פורסם 2011 במאי 2014 שנים מחבר L2 זה לא גוף קירור שהייתי שם על HD5770... ספק אם על HD5750חיפשתי כל כך הרבה...אין קירור שמתאים לכרטיס הזה...אלא אם כן אתה יודע משהו שאני לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.