עבור לתוכן

לגבי מערכת קירור Thermalright HR-03 Rev.A

Featured Replies

פורסם

יש למישהו מידע אם מוכרים אותו בארץ? ואם כן אשמח לדעת איפה...ואני לא מתכוון לGT או הPLUS

פורסם

לא חושב שתמצא אותו..אבל למה דווקא הקירור הזה ספציפי ? לא חסר קירורים אחרים..

מה המטרה ברכישת הקירור ? הקירור סטוק שלך הלך לעולמו ? סתם שידרוג ?

פורסם
  • מחבר

שמתי פה הודעה לגבי בעיית קירור בעבר...כרטיס מסך Ati Sapphire HD 5770

לא מוצא גוף קירור שמתאים לו חוץ מזה...

הגוף הזה לא מבצע את המשימה...10-20 דקות של משחק והמחשב מכבה את עצמו או עושה ריסטארטים...נמעס חייב למצוא תחליף

וזה אחרי פירוק והרכבה מחדש...החלפת משחות טרמיות..כיבוי והפעלת הOverDrive

ובנוסף הגוף הזה מרעיש כמו טרקטור...הבנתי שה Orb של Thermaltake יכולה לשים עליו אבל לא נראה שהוא אחד טוב...

חושב על לקנות כרטיס מסך חדש של Nvidia (אני רוצה לציין שזה הכרטיס השלישי של ATI שאני מאוכזב ממנו)

1. ATI Gigabyte 9600 Pro

ATI Sapphire XTX 1950 .2

ATI Sapphire HD 5770 .3

פורסם

הTT גרוע ורועש..

את הLS או הS1 REV 2 או Accelero TWIN TURBO Pro שיכולים להתאים עם התאמות מסוימות..

פורסם
  • מחבר

טוב אני ינסה ללכת על ה accelero Twin Turbo

אני יעדכן בהמשך...

פורסם
  • מחבר

טוב...קניתי בסופו של דבר את הL2 בנוסף פינקתי את המחשב בשני מאוורים (120,80) של Arctic cooler

התחיל יפה...הכרטיס עמד על 30-33

התקנתי Fable 3 כדי לבדוק אותו...אמממ הגיע ל65 נראה לי...ולאחר איזה חצי שעה+ משחק הוא כיבה את עצמו לקח שניה אחת והדליק את עצמו מחדש

יש למישהו רעיונות אם זה קשור לבעיית קירור או משהו...

פורסם

תבדוק באיזה טמפ' הוא עושה את זה..אם הוא מרסט אותו כבר ב80 ומטה..אז הוא תקול ואין קשר לקירור..

פורסם
  • מחבר

אמממ מרסט ב80 מקסימום ככה...לא מבין למה עדיין הוא חם אש

פורסם

הוא לא צריך לרסט את עצמו ב80..בכל מקרה תעשה ניסוי..תביא מאוורר ביתי או שתפתח את דלת המארז..ותפעיל את הבדיקה..

תראה מה הטמפ' שהוא מגיעה אליה..כמו כן אתה בטוח התקנת אותו טוב ? חיברת אותו לספק או לכרטיס מסך ?

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי בדיקות מעמיקות...שמתי לב שיש נורה שמהבהבת מהלוח אם כמו כן ראיתי שינוי בקירור של המאבד שלי (מאבד כוח וחוזר לעצמו כל כמה שניות)

לפי מה שקראתי כנראה שהספק שלי לא מספיק לכל המחשב...אין לי מושג למה יש לי Mono mode 600w

בכל מקרה זאת נראה לי הבעיה של הריסטארטים...(או כיבוי והפעלה מחדש)

אלא אם כן יש לכם רעיונות למה זה קורה...כרגע הפתרון הוא ספק חדש...למרות שהכרטיס עדיין חם אבל לא נראה שהוא רץ לכיוון הריסטארט

וברור שחיברתי לכרטיס...

פורסם

L2 זה לא גוף קירור שהייתי שם על HD5770... ספק אם על HD5750

פורסם

יש לך ספק של מונומוד, זאת כנראה הסיבה, זה ספק מדבקה שקשה לי להאמין שמצליח לספק אפילו 100W (ואני מרגיש שאני מגזים)

http://www.mono-mode.co.il/

זה כמו שאני אתחיל לשווק ספקי JustUser

תחליף ספק

פורסם
  • מחבר

L2 זה לא גוף קירור שהייתי שם על HD5770... ספק אם על HD5750

חיפשתי כל כך הרבה...אין קירור שמתאים לכרטיס הזה...אלא אם כן אתה יודע משהו שאני לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים