פורסם 2011 במאי 2114 שנים אם אתה צריך לברוח אז משהו לא מאוזן בשחקן או בשיטה שאתה נלחם.כל מה שצריך זה התחמקויות והתמקמות מחדש מדי פעם, וחידוש QUEN כדי לצמצם ולמנוע נזק.שילוב של חסימות, מכות מהירות, ומכות חזקות לפי הצורך והתזמונים.אם עדיין קשה לך ראש בראש נגד קבוצות גדולות אז תשתמש בפצצות כדי לרכך אותם.
פורסם 2011 במאי 2114 שנים יש איזו נקודה צריך להגיע ל PLACE OF POWER בחלק השני של המשחק אני רואה את המקום ולא מוצא איך עולים לשם קראתי שיש איזה מקום לעלות אבל אני כבר 20 דקות עושה סיבובים מסביב לנקודה ולא מאתר מקום לעלות בסדר מצאתי לקחתי רק איזה חצי שעה העליה היא ליד המים למי שצריך
פורסם 2011 במאי 2114 שנים משהו שמטריד אותי מאודשאני מגיע לאזורים חדשים או רואה דמות למשל רואים בהתחלה אותה לא טוב כלומר אחרי כמה שניות מופיע לה צבע פנים עיניים וכובקיצור הדמויות והסביבה נטענים בזמן אמת כאשר בהתחלה הם נראות גרועמשהו יודע איך לפתור את הבעיה הזו?
פורסם 2011 במאי 2114 שנים יש לי בעיה דומה שמטרידה אותי. כשאני שותה את השיקוי CAT הכל נהיה אפור וכל החפצים זוהרים. והאנשים והמפלצות נראים שקופים וכל כלי הדם שלהם זוהרים. ויש גם באג שרואים אותם דרך קירות. זה מאוד מטריד אותי כי אני מאוד אוהב את השיקוי CAT. זה טעים.
פורסם 2011 במאי 2114 שנים בצד הטכני פעם ראשונה שאני רואה שמשחק כלשהו מנצל כמעט את כל הזכרון על הכרטיס מסך אני רואה שהזכרון המנוצל מגיע בזמנים מסויימם ל 860 מגה אפילו משחקים סטנדרטים בדרך כלל באזור 350 400 אולי 500+ בכמה משחקים מישהו פה עם כרטיס של יותר מאחד גיגה ורואה ניצול גבוה יותר מ 860 ? סתם מעניין אותי
פורסם 2011 במאי 2214 שנים 1200 מתוך כמה? מה יש לך שני 580 יו בטח עלה לך זיליון כסף מכונה מפחידה יש לך באיזה רזולוציה אתה מריץ את המשחק וכמה זה 1200 מתוך כמות הזכרון המשולבת השאלה האם הזכרון הוא משהו קבוע לסצנה שמוצגת על המסך או שהוא יודע לאזן את עצמו ולהגביל את עצמו ליכולות של הכרטיס למשל אם היה למישהו כרטיס עם 3 גיגה זכרון האם המשחק עדיין היה משתמש באותה כמות זכרון באותה סצינה באותה רזולוציה ואגב המשחק הזה ממש מחמם את הכרטיס מסך כל הזמן על 99 אחוז שימוש ב GPU ובסביבות 72-76 מעלות שלשום היה יום חם הגיע לי עד 78 משחקים אחרים באזור 65
פורסם 2011 במאי 2214 שנים רזולוציה 1920-1200כוללubersampling על אולטרה התכוונתי 1228mbשל זכרון מנוצל על כל כרטיס ולא כללי ,ב sli הזכרון לא מוכפל כל כרטיס מרנדר חצי מהמסךהפעלתי msi afterburningשיחקתי חמש דקות וזהמשראיתי מזה מתוך כמה כל כרטיס 1536סהכל,temps75-55(first and second gpu) dxdiag video memmory 4036mb
פורסם 2011 במאי 2214 שנים לא בקטע של ללכלך ולא כלום , אבל כמו בתרד הקודם (וכמו שכתבתי בזמנו גם על PCGames עד שהם הוסיפו את הפרטים):לדעתי , אני לא הייתי קונה ממקום שאין לו באודות / צור קשר / תקנון - לא טלפון , לא כתובת ולא מספר עוסק מורשה..אח"כ אם יש לך בעיה - דבר לקיר.ליביו
פורסם 2011 במאי 2214 שנים שלום,ראיתי פרסום של האתר הזהhttp://www.ultimatumgamekeys.com/heb.php?view=indexבעבר קניתי cd-keys בסטים אבל עכשיו מצאתי את האתר הזה,והוא ממש זול וגם ישראלי ואני מתלבט אם לקנות מהם.הם מוכרים את הwitcher 2 במאה שקל...http://www.ultimatumgamekeys.com/hebdesc.php?view=index&76מה אתם חושבים..כדאי? It has been brought to our attention that some people are attempting to sell The Witcher 2 activation codes without the actual game or the additional content included in legitimate copies. Such codes are of unknown origin, and there is a high possibility that they will not work. CD Projekt RED will not provide technical support for these copies. We advise you not to buy an activation code alone since The Witcher 2 is not legitimately available this way. http://www.en.thewitcher.com/community/entry/16/
פורסם 2011 במאי 2214 שנים רגע, זה לא האתר החאפרי ההוא שהבעלים ניסה לפרסם פה בצורה מגוכחת וגרועה ממש כמה פעמים?למה נראה לי שזה אותו בחור שוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.