עבור לתוכן

The Witcher 2: Assassins of Kings- הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

צריך לזכור שהם גם הבעלים של GOOD OLD GAMES (שבקרוב יתחילו למכור גם משחקים חדשים יותר)

תגדיר "יותר".

אני לא רואה אותם מוכרים שום משחק חדש כל עוד הם ידבקו בגישה של אנטי DRM

• תגובות 410
  • צפיות 51.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא יודע, זה רק עניין של זמן עד שהם יעשו GOOD INDIE GAMES, כיוון מאוד הגיוני לעסק כזה.

בקשר למשחקים חדשים יותר, בתחילת 2012 הם הולכים להוסיף משחקים מהשנים 2000-2008 אולי אפילו 2009. יש סיכוי גדול שנראה של את המשחקים של ZENIMAX (בכל המשחקים של ID עד QUAKE 4 בטלו את ה DRM ואני מאמין שנראה גם את MORROWIND ו OBLIVION).

לב הנתון של רק משחקי MP מצליחים במחשב גם לא נכון, SKYRIM הוא המשחק המשוחק ביותר ב STEAM מאז יציאת המשחק, MW3 אפילו לא התקרב אליו (רוב הזמן יחס של 4:1 ואפילו יותר).

גם להגיד ש VALVE הפסיקו להוציא משחקים טובים זה הגזמה, PORTAL 2 הוא אחד המשחקים היותר טובים שיצאו השנה, ה DLC שלו הוא ה DLC הכי טוב שיצא השנה ובתחילת 2012 אמור לצאת DLC נוסף. גם L4D משחקים מאוד טובים אם אתה משחק עם חברים. חוץ מזה HL בפיתוח, בגלל זה hidden path עוזרים להם עם הפיתוח של CS:GO (אין ל VALVE מספיק עובדים בשביל לעבוד על 3 משחקים ו STEAM/STEAMWORKS במקביל).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני שוקל, רק שהתבעסתי קצת מהראשון...בעיקר בגלל הקרבות שלא הרגישו כאילו אני נלחם ממש...האם זה אותו קטע עם הסמן שמשתנה לפי כוח ההתקפה?

פורסם

המבצע נגמר-יש אפשרות לקנות במחיר הזה את 2 בלי 1 במסגרת המבצעים של גוג,ויש גם מבצע דומה בסטים-כמובן שבגרסא של גוג יש יותר בונוסים,והיא מגיעה בלי DRM אז נשמע שהיא יותר שווה

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הטרד ננעל עקב פתיחת פורום יעודי למשחקי RPG,

תרגישו חופשי לפתוח נושאים משלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים