עבור לתוכן

עזרה באיתור תקלות - עבודה

Featured Replies

פורסם

שלום,

קודם כל אני אפתח ואומר שאינני יודע אם זה הפורום הנכון (הנושא הנכון).

שבוע הבא יש לי ראיון קבלת עבודה לחנות מחשבים קטנה שמתעסקת באיתור תקלות ופתרונן ותכנון והרכבת מחשבים לבתי עסק (כולל פירסה של קווי תקשרות וכדו')

עכשיו לפי מה שהבנתי אני נדרש לדעת כמה דברים:

1. לפרק ולהרכיב מחשב מאפס (דבר שאני מאמין לא קשה במיוחד)

2. איתור תקלות במחשב לפי הכוונת מצד הלקוח (יש רעש כזה, המסך כחול, מריח ריח שרוף מהכרטיס מסך וכדו')

ברצוני לדעת איכן אני יכול ללמוד בקצרה את הבסיס לדברים האלה?

- אני יודע דברים בסיסים כמו - אם לא יודעים במדיוק איפה הבעיה מעלים את הלוח אם עם המעבד ואז לאט לאט מוסיפים את הרכיבים עד שעולים על הבעיה.

- לעמיס עם תוכונת OCCT PRIME ושות' כדי למדוד טמפ' וכדו..

- לעדכן דרייברים

הבעיה שאני לא יודע בדיוק איזה ידע אני צריך להפגין בראיון, אם אפשר כיוון מסיום אני אשמח.

בנוסף אני כרגע סטונדט להנדסת אלקטורניקה ומחשבים.

תודה רבה ושוב אני מתנצל אם זה לא המקום הנכון ואבקש אם אפשר לעבירו או שאני אפתח אותו במקום החדש.

פורסם
  • מחבר

חברים, אשמח לעזרה הכי קטנה אפילו (לא מצפה שתתחילו ללמד אותי, לשלוח אותי לאתרים הנכוכנים יעשה את העבודה!)

פורסם

לדעתי אתה מצפה ליותר מהעבודה הזאת.

אם אתה יודע אז אתה יודע ואין פה יותר מדי לפי מה שאתה מתאר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאף פעם לא הייתי אצל לקוח (חבר) ואיתרתי לו תקלות ותקנתי אותם, זה הקטע שאני יותר מסתבך (אני לא שואל רק בשביל העבודה, אלא גם בשביל ידע כללי בשבילי - שאני לא אצטרך להסתמך על חברת המחשבים).

ושאלה כללית יותר: איך זה בתור עבודה לסטונדט?

פורסם

אם אתה כבר מרגיש חוסר ביטחון לפני שניסית אז למה אתה הולך לעבוד שם מהתחלה?

אני מאמין שעבודות כמו שמירה הרבה יותר משתלמות לסטונטים בגלל היכולת ללמוד בעבודה ולעבוד בשעות מוזרות.

פורסם

זה דברים שבאים עם הבסיס מהבית, ואת הניסיון וה"שיפור" של זה מקבלים במהלך העבודה. אבל צריך לבוא עם בסיס רחב מאוד מהבית. לפי מה שאתה מתאר - כנראה שזה לא בשבילך.

פורסם
  • מחבר

לגבי החוסר ביטחון (זה היה לי תמיד לפני כל עבודה) וזה עזר לי מאוד בל"הכין" את עצמי טוב יותר לראיון.א. כי זה באזור מגורי.

ב. המשכורת בהתאם.

ג. זה העבודה היחידה שמצאתי במקצוע שלי שלא דורש ניסיון כלשהו.

לגבי שמירה, ניסתי להתקבל לשמירה בקניון אבל בעקבות בעיה בריאותית זמנית, אינני יוכל לעבוד שם.

עריכה: אנטר, זה לא שאיו לי בסיס, הבעיה שאין לי ניסיון. תראה לגשת לראיון אני אגש בטוח, מקיסמום יקחו אותי רק בתור מרכיב מחשבים (שלפי דעתי זה לא רע, אוהב לשחק עם כל זה..)

ותודה על העזרה..

פורסם

לפרק ולהתקין מחשב, יש לך מחשב בבית? תפרק אותו... אתה יודע לתקן לעצמך בעיות במחשב? מספיק טוב... סלילה של תקשורת זה כבר עסק יותר מתקדם, אבל תתחיל בקטן...

פורסם
  • מחבר

ולפרק ולהתקין זה שטיות בשבילי... יש לי מחשב ישן בבית שעבר "שגענות" שלי(חחח).

סלילה של תקשורת זה לא מסובכך בשבילי.

כל המחשבים בבית ושל חברים קרובים שלי מטופלים על ידי, רק שכונן מת או נדרש להחליף חלק כלשהו אני לוקח את המחשב לחנות.

פורסם

חוסר בטחון לא מעיד על כלום. זה לגיטימי להיות לחוץ לפני ראיון גם אם אתה יודע ומכיר את תחום העבודה.

פורסם

זה דברים שבאים עם הבסיס מהבית, ואת הניסיון וה"שיפור" של זה מקבלים במהלך העבודה. אבל צריך לבוא עם בסיס רחב מאוד מהבית. לפי מה שאתה מתאר - כנראה שזה לא בשבילך.

מבין אותך, אבל לצערי לא בארץ. פה מקבלים לפי קומבינות. דוד בן דוד וזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים