פורסם 2011 במאי 1714 שנים שלום,יש פקודה כלשהי בVBS או דרך EXCEL שתוכל לשלוט למשתנה כלשהו את כמות הזיכרון הפנוי בכונן כלשהו?וכן, אני יודע שwinkey+e יגיע ישירות ל"מחשב שלי" ואני אוכל לראות שם את המידע הזה אבל זה בגלל שיש לי הרבה מחיצות, אני מחפש פקודה שתוכל לחשב לי את הכמות זיכרון הפנוי לשימוש במחיצה כלשהי..תודה מראש,Zinger777.
פורסם 2011 במאי 1714 שנים מחבר אני אשמח לעוד פרטים אם אפשר.. גוגל מספק לי יותר תוצאות של תקלות בWMI מאשר מסביר מה זה..
פורסם 2011 במאי 1814 שנים יש לי במשרד דוגמא לסקריפט של PowerShell שנותן לך את זה בגרף יפה.אם אתה מעוניין אני יכול לשלוח לך את ה-Code יותר מאוחר.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מחבר כבר יש לי סקריפט בVBS שעושה את זה אבל אני אשמח גם לתצוגה גרפית, נשמע נחמד (:
פורסם 2011 במאי 1814 שנים תצוגה גראפית לא תקבל מPowerShell, רוצה תצוגה גראפית תריץ את סקירפט הVBS בתוך דף HTML\ASP ושהפלט ייצא לדף, לחילופין זאת לא בעיה לכתוב את אותו הדבר בתוך קובץ excel וגם אז להוציא גראפים.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים לא מדוייק. היות וPS יכול להתממשק עם .NET, אתה יכול להוציא ממנו גם תצוגה גרפית. דוגמא:http://blogs.technet.com/b/richard_macdonald/archive/2009/04/28/3231887.aspx
פורסם 2011 במאי 1814 שנים PS לא "יודע" להתממשק ל.NET זה פשוט .NET אתה יכול להשתמש בכל דבר של .NET בתוך קומנדלט של PS.גם לא ממש צריך להרחיב שום דבר אפשר להוציא נתונים לתוך Winforms Forms פשוטים כמו GridView הישר מהקופסא כיוון שיש קומנדלטים שעושים את זה, זה עדיין לא נותן לך תצוגה גראפית רציפה.
פורסם 2011 במאי 1914 שנים הנה דוגמא לסקריפט שאני בניתי.Get-WmiObject Win32_LogicalDisk | Format-Table Name,filesystem, @{Label = "Disk GB"; `Expression={[math]::truncate($_.Size / 1GB)}}, @{Label = "Free GB"; `Expression={[math]::truncate($_.freespace / 1GB)}} -auto
פורסם 2011 במאי 2114 שנים מחבר הנה דוגמא לסקריפט שאני בניתי.Get-WmiObject Win32_LogicalDisk | Format-Table Name,filesystem, @{Label = "Disk GB"; `Expression={[math]::truncate($_.Size / 1GB)}}, @{Label = "Free GB"; `Expression={[math]::truncate($_.freespace / 1GB)}} -autoבאיזה שפה זה?
פורסם 2011 במאי 2314 שנים מחבר אני לא מכיר את השפה הזאת,איך ניתן להריץ אותה? אפשר פשוט להדביק בnotepad ולשנות את הסיומת לPS או משהו כזה?
פורסם 2011 במאי 2314 שנים זה לא PS זה אמור להיות PS1.על איזה מערכת הפעלה מדובר.אם זה XP צריך להוריד את ה-PowerShell ולהתקין אפשר גם דרך Windows Update רצוי להתקין את הגירסה השניה.אם מדבר ב-Windows 7 הוא כבר מובנה בפנים.אם אתה רוצה קצת לקרוא על Powershell אתה יכול להתחיל מהקישור הבא http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee692944.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.