עבור לתוכן

יש דרך להגדרת GATEWAY לפי פורט מסויים? במידה ואני מחובר לכמה GATWEAY בו זמנית.

Featured Replies

פורסם

למשל ויש לי 2 חיבורי VPN, ואני מעוניין שאחד מהם יעבוד על פורטים מסויימים למשל רק פורט 80,21 ושVPN אחר שיש לו GATWEAY שונה שיעבוד על שאר הפורטים? יש דרך לעשות את זה בלינוקס , אך האם יש דרך לעשות את זה בWINDOWS?

פורסם

עם הInterface הסטנדרטי של Windows על פי פורט לא, יש טאנלים שיועדים לנתב רק פורטים מסויימים(לדוגמא OpenVPN, שבדיפולט מנתב רק 443 ו-80 דרך עצמו).

יש תוכנות שמרימות Interface ווירטואלי שיודע לעשות policy based routing תחפש בגוגל משהו חינאמי נורמאלי יש דברים כמו זה

http://www.experts-exchange.com/Networking/Windows_Networking/A_4042-Policy-based-routing-on-Windows-with-freeware-tools.html אבל לא הייתי מהמר שזה יעבוד טוב במיוחד.

מעבר לכך הדבר הפשוט ביותר זה לקבוע metric ידני בהגדרות של הInterface על פי העדיפות הכללית של כל חיבור ולהקצות ניתוב ידני מעודף יותר על פי IP.

או שתחכה לWindows 8 שיהיה לו Policy Based Routing ב-Firewall.

פורסם

או שפשוט תפעיל את הטורנטים שלך במכונה וירטואלית שתיקח GW אחד, בזמן שהמחשב המארח לוקח את ה GW השני.

:-*

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אהבתי את הרעיון האחרון :)

פורסם
  • מחבר

מעבר לכך הדבר הפשוט ביותר זה לקבוע metric ידני בהגדרות של הInterface על פי העדיפות הכללית של כל חיבור ולהקצות ניתוב ידני מעודף יותר על פי IP.

אתה יכול להסביר על זה? אתה מתכוון עם METRIC? אם כן, אפשר הסבר? כי הבנתי שזה קשור לעדיפויות, אבל איך בדיוק זה אמור להיות? זה ידע לבחור את הניתוב ביותר על סמך מה? או שזה יהיה כלל קבוע שהוא תמיד יבחר בחיבור מסויים אם הגדרתי לו עדיפות גבוהה יותר על חיבור אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים