פורסם 2011 במאי 1714 שנים שלום לכולם,בקרוב נגמרת לי ההתחייבות לאינטרנט וחשבתי לעבור לHOT מאחר והמחירים שם זולים משמעותית (כולל טלפון).כרגע יש לי תשתית של ADSL של בזק ושמעתי לפני כשנתיים שהתשתית של HOT גרועה. שמעתי שברגע שמעמיסים על האינטרנט בלתי אפשרי לדבר בטלפון ושבאופן כללי האינטרנט איטי.יש אמת בדברים ? האם המצב השתפר ?אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם תשתית של HOT, כמובן אשמח לדעת מה הספק.
פורסם 2011 במאי 1714 שנים תשתית האינטרנט שלהם בסדר בגדול. זה תלוי אזור. יש אזורים שבהם התשתית של בזק טובה ושל HOT מחורבנת וכאלה שזה הפוך.מהטלפון שלהם הייתי פחות מרוצה, אבל לא התעמקתי בזה.
פורסם 2011 במאי 1714 שנים אני כבר הרבה זמן (6-7 שנים) עם תשתית של HOT ודי מרוצהגם המחיר הרבה יותר טוב, לבזק יש מה נקרא דמי אחזקת קובניגוד לשרות הטלפון שמספקות סמייל ונטויזן אין ב- HOT חלוקה של רוחב הפס בין האינטרנט לבין הטלפוןאצל HOT אתה מקבל מודם נפרד לטלפון ומודם נפרד לאינטרנטודרך אגב אצלי יש קו טלפון של 012 שהוא בעצם מקבל רוחב פס מנתב שיחות שקיבלתי מ- 012. היו מיקרים שהורדתי על full speed ותוך כדי דיברתי בטלפון ולא הרגשתי בהפרעות, אז אני משאר שהנתב שיחות נותן עדיפות מבחינת חלוקת פס לקו הטלפון
פורסם 2011 במאי 1714 שנים אני גם בהוט ובכללי מרוצה, זה משתנה מאיזור לאיזור, עברתי דירה לפני חודש וחצי חודשיים, בדירה הקודמת היה נוראי, בחדשה זהב. משום מה היה לי 2 מודים אחת לטלפון ואחד לאינטרנט ועכשיו יש לי אחד לשניהם, לא יודע למה הם עשו לי את זה
פורסם 2011 במאי 1814 שנים אין בעיה לעבור לתשתית הוט אתה רק צריך לדעת כמה דברים. 1 הוט עובדים בשני תצורות חיבור 1 MPLS ללא חייגן 2 L2TP ב L2TP אתה לא יכול להתחבר עם כל ראוטר, למשל אם הספק שלך הוא בזק בינלאומי יהיה לך קשה מאוד להתחבר עם ראוטר באמצעות L2TP מבלי שהיו יםםםם בעיות אני לא יודע לגבי ספקיות אחרות בכתובת ללא חייגן אתה לא יכול לקבל גיימר במידה ואתה משחק משחקי רשת או צריך ניתוב טוב לחו"ל מפה תעשה את השיקולים שלך הצעה שלי להישאר בבזק.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים קודם כל, צריך לעמוד על הדיוק הטכני פה. חברת הוט לא מספקת שירותי גישה לאינטרנט אלא תשתית WAN מבית הלקוח על הISP.שנית, אי אפשר להעריך שום תשתית שפזורה בכמה אזורים גאוראפיים שונים כמשהו אחד כי האיכות של התשתיות פשוט לא קבועה. במקרה של הוט זה עוד יותר רלוונטי כי החברה מורכבת מאוסף חברות שונות שהיו אחראיות על כל איזור גיאוגרפי לפני כעשר שנים.על טכנולוגיית DOCSIS אתה יכול לקרוא במאמר שקישרתי עליו בפורום הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.