עבור לתוכן

** קושחה חדשה ל-TL-WR1043N

Featured Replies

פורסם

חברת TP-LINK שחררה קושחה חדשה לנתב TL-WR1043ND. גרסת הקושחה היא 3.13.4 וה-BUILD הוא Build 110429. ניתן להוריד אותה מאתר החברה כאן -- http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND.

בקושחה יש שיפורים רבים לעומת הקושחה הקודמת ובינהם תמיכה מלאה ב-FTP ובשרת מדיה בכונן המחובר ל-USB, שיפור במהירות הקריאה/כתיבה לכונן ה-USB, גישה לנתב דרך השם tplinklogin.net, הגדרת יום התחלה ויום סיום שעון קיץ ועוד.

רשימה מלאה של תוספות ושיפורים:

1. Support FTP Server function on USB port
2. Support Media Server function
3. Optimize network USB storage function
4. Virtual server support different internal/external port
5. Optimize the access control feature
6. Router can be accessed by "tplinklogin.net"
7. Router can detect the IP conflict between WAN and LAN port
8. Add step MAC Clone in Quick setup
9. Support daylight saving time

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הקושחה על ה-1043 שנמצא אצלי והרי הממצאים:

1. הקושחה נטענת כצפוי וכל ההגדרות נשמרות.

2. התמיכה ב-FTP נחמדה מאוד. ניתן להגדיר אם הגישה מותרת רק ברשת הפנימית או גם מרשת האינטרנט. מהירות הכתיבה והקריאה ב-FTP אינה שונה מזו שנמצאה ב-SMB בעת הסקירה של הנתב (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm).

3. שרת המדיה (DLNA) עובד בצורה מושלמת וניתן היה למצוא אותו מטלוויזיה עם יציאת רשת ולנגן ממנו מוזיקה וסרטים.

4. הגישה לנתב דרך הכתובת tplinklogin.net עובדת וחוסכת את הצורך לזכור את כתובת ה-IP של הנתב.

5. התמיכה ב-"שעון קיץ" עובדת כמצופה.

בסה"כ מדובר בקושחה שמוסיפה לנתב תכונות נוספות ואני לא רואה מניעה מלהתקין אותה.

פורסם

בנוסף צ'יף, לאחר שליחתי מייל לתמיכה הטכנית של TP-LINK ובה שאלתי למה הנתב אינו תומך באופציית שרת מדפסת וכי בקושחה חיצונית הוא כן תומך, נעניתי בתשובה שבשבועות הקרובים תצא קושחה יותר חדשה אשר אמורה להפוך את הנתב לשרת מדפסת!.

פורסם
  • מחבר

זו באמת התכונה המשמעותית יחידה שעדיין חסרה בנתב, למרות שגם תמיכה ברשת TORRENT בוודאי תקסום לחלק מהמשתמשים. סה"כ נראה ש-TP-LINK אכן מתייחסת ברצינות למוצרים שלה ומשפרת אותם על ידי עדכוני קושחות.

פורסם

אני חייב לציין שאני מזה כחודש עם garogyle והוא פשוט מעולה עם UPTIME של יותר משבוע+שמירת גרפים של שימוש שעתי\יומי\חודשי + כמה פיצ'רים חביבים+אלחוטי יציב מאוד.

פורסם

Time:  22:53:47 up 61 days, 23:32, load average: 1.07, 1.09, 1.08

אני חושב שהסיבה שהנתב נכבה היתה בגלל קפיצה של פקק בבית.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שאני מזה כחודש עם garogyle והוא פשוט מעולה עם UPTIME של יותר משבוע+שמירת גרפים של שימוש שעתי\יומי\חודשי + כמה פיצ'רים חביבים+אלחוטי יציב מאוד.

הבעיה היחידה של הקושחה הזו הוא מספר הנתבים המצומצם מאוד שהיא תומכת בו. עד כמה שאני זוכר היא גם לא תומכת באף נתב N כך שאם הפרויקט הזה לא יתקדם, הוא פשוט ימות.

פורסם
  • מחבר

Time:  22:53:47 up 61 days, 23:32, load average: 1.07, 1.09, 1.08

אני חושב שהסיבה שהנתב נכבה היתה בגלל קפיצה של פקק בבית.

זה על ה-1043?

פורסם

זו באמת התכונה המשמעותית יחידה שעדיין חסרה בנתב, למרות שגם תמיכה ברשת TORRENT בוודאי תקסום לחלק מהמשתמשים. סה"כ נראה ש-TP-LINK אכן מתייחסת ברצינות למוצרים שלה ומשפרת אותם על ידי עדכוני קושחות.

מה הכוונה "תמיכה ברשת Torrent"? הנתב מוריד לבד טורנטים גם כשהמחשב כבוי?

פורסם
  • מחבר

בדיוק.

פורסם

זה על ה-1043?

תומך גם תומך ב1043 שלי ,והפרוייקט לקראת פינישים אחרונים לגירסא סופית.

פורסם
  • מחבר

כשתהיה גרסא סופית של garogyle על ה-1043 תעלה שרשור בנושא.

פורסם

ואוו...תמיכה בטורנטים נשמע לי אופציה מטורפת :xyxthumbs:

השלב הבא יהיה תחליף בראוטר ל-jdownloader ואז בכלל אני אהיה מאושר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים