פורסם 2011 במאי 1714 שנים המחשב נייד שלי מוגדר על BOOT דרך USBאבל הלינוקס שמחקתי מההארדיסק השאיר Grubכתוב על המסך error: no such partitiongrub rescue> ואני לא יודע מה לעשות.. לא מצליח לעשות BOOT במחשב הזה, באחרים כן..עזרה?
פורסם 2011 במאי 1714 שנים GRUB הוא לא יותר מ bootloader. אין שום קשר בינו לבין האפשרות לבצע boot מתוך התקן איחסון USB.
פורסם 2011 במאי 1714 שנים מחבר GRUB הוא לא יותר מ bootloader. אין שום קשר בינו לבין האפשרות לבצע boot מתוך התקן איחסון USB.אז תסביר לי למה אחרי שהבעיה התחילה אני לא מצליח לעשות יותר BOOT עם הUSB שלי? הUSB עושה בוט במחשב אחר..מצאתי מדריך שהוא עם השלבים הבאים:[table][tr][td]1. ls [/t][/t] [table][tr][td] 2. set prefix=(hdX,Y)/boot/grub [/td][/tr] [tr][td] 3*. set root=(hdX,Y) [/td][/tr] [tr][td] 4. set [/td][/tr] [tr][td] 5. ls /boot [/td][/tr] [tr][td] 6. insmod /boot/grub/linux.mod [/td][/tr] [tr][td] 7*. linux /vmlinuz root=/dev/sdXY ro [/td][/tr] [tr][td] 8. initrd /initrd.img [/td][/tr] [tr][td] 9. boot [/td][/tr][/table]אבל אחרי זה יש מסך עם פקודות של initramfsואני לא יודע איך להמשיך משם...[/td][/tr][/table]עריכה...לא חשוב... יש לי כפתור שמפעיל מסך select boot source
פורסם 2011 במאי 1714 שנים איזה הפצה הייתה לך?והאם אתה רוצה את ה-GRUB בחזרה?בכל אופן, הייתי ממליץ להכנס דרך LiveCD ולעשות תיקון ל-GRUB שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.