עבור לתוכן

HD6870 כרטיס חזק לרזו' FHD כגון 1080*1920

Featured Replies

פורסם

חבר'ה, הכרטיס הזה חזק לרזו' כזאת למשחקי מחשב?

או שאני צריך לשחק איתו בעיקר על 1600,

תאמת אין לי בעיה לרדת ברזו' אבל לפי מה שהבנתי מסך עם HD, ברזו' הלא טבעית שלו הוא ייראה מוזר ומגעיל גם במשחקי מחשב S:

פורסם

הוא מספיק חזק כרגע לרזולוצית FHD

אבל אני מציע שתשקיע עוד קצת לכיוון ה6950

פורסם
  • מחבר

זו הטעות..אחרי שרכשתי את הכרטיס הזה(שמבחינת ביצועים אין לי מה להתחרט עליו)הכרתי ת6950 ושמתי לב שיש הבדל רק של 200 שקל וזה קצת מבאס אותי..

אבל בקטנה מה אפשר לעשות

פורסם

אז בעצם רכשת כרטיס ואז פתחת דיון

חבר'ה, הכרטיס הזה חזק לרזו' כזאת למשחקי מחשב?

או שאני צריך לשחק איתו בעיקר על 1600,

תאמת אין לי בעיה לרדת ברזו' אבל לפי מה שהבנתי מסך עם HD, ברזו' הלא טבעית שלו הוא ייראה מוזר ומגעיל גם במשחקי מחשב S:

מה אנחנו יכולים לעשות בנידון עכשיו? להגיד לך "לא חרא כרטיס חבל" (למרות שזה לא נכון)?

אלא פשוט להגיד לך תתחדש ותתנסה בכרטיס בעצמך ותיווכח. בדיוק כמו הסיבה למה אני לא קונה סדנוויץ' ושואל אנשים ליידי אם הוא טעים מבלי שנתתי ביס.

פורסם

אז בעצם רכשת כרטיס ואז פתחת דיוןמה אנחנו יכולים לעשות בנידון עכשיו? להגיד לך "לא חרא כרטיס חבל" (למרות שזה לא נכון)?

אלא פשוט להגיד לך תתחדש ותתנסה בכרטיס בעצמך ותיווכח. בדיוק כמו הסיבה למה אני לא קונה סדנוויץ' ושואל אנשים ליידי אם הוא טעים מבלי שנתתי ביס.

למה חרא כרטיס? הHD6870 רחוק מלהיות חרא כרטיס.. ובהמון משחקים ההבדל

בינו לבין הHD6950 לא עולה על אזור 10% ככה שהייתי אומר שהכרטיס חבל"ז בלי שום קשר.

עד כמה שידוע לי ההבדל במחירים הוא 300 ש"ח, הHD6870 עולה 1040 והHD6950 עולה 1350 (אלא אם מצאת זול יותר).

ככה שגם מבחינה כלכלית הכרטיס משתלם מאוד.

בנוגע לרזול' HD, הכרטיס מצויין לרזול' הנ"ל.

פורסם

אז בעצם רכשת כרטיס ואז פתחת דיוןמה אנחנו יכולים לעשות בנידון עכשיו? להגיד לך "לא חרא כרטיס חבל" (למרות שזה לא נכון)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים