עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש למערכת קצת מיושנת

Featured Replies

פורסם

המערכת שלי כרגע היא:

Core 2 Duo E8300 2.8Ghz

Gigabyte P35-DS3L (1x PCI-E 16x, 3x PCI-E 1x)

2x2GB Corsair DDR2 800Mhz RAM

Gigabyte Geforce 9800GT OC

Thermaltake ToughPower 600W PFC PSU 24-pin

אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כדי להריץ את The Witcher 2 ועוד משחקים עתידיים בהגדרות גבוהות.

המעבד לא יהיה יותר מדי צוואר בקבוק לדעתי כי אני משחק רק על 1280x1024 עם AA, כי זה המקסימום שהמסך שלי תומך.

האם כרטיס כמו ה-GTX 570 או HD 6950 יהיה אוברקיל מטורף? מחיר פחות רלוונטי בשבילי אבל כמובן שאני אעדיף להוציא פחות אם אין צורך. אולי HD 6850? יש אותו במחיר סביר מאוד ב-KSP. מה המקביל שלו בג'יפורס? אני גם מעדיף כרטיס של Geforce, סתם בגלל שהתרגלתי ונראה לי ש-Nvidia מוציאים דרייברים לעיתים יותר תכופות ויש איתם פחות בעיות. ו-PHYSX כמובן. אבל אולי אני סתם מדבר שטויות, תגידו לי אתם! כמובן שגם צריך להיות תואם ללוח אם/ספק כוח...

תודה לכל העוזרים :)

פורסם

חלק מהדברים שכתבת לא בדיוק נכונים אבל נעזוב את התפל ונתמקד בעיקר,

בעקרון 1280X1024 זאת כן רזולוציה שיכולה ליצור צוואר בקבוק ולכן עצם העובדה שזאת הרזולוציה שאתה משתמש בה ביחד עם המעבד שלך כן יכולה להוות בעיה. כן הייתי מציע לך המהרה, ועם המערכת שלך זאת לא צריכה להיות בעיה (במידה וישנו קירור מתאים, משהו שבלאוהכי יעשה את העבודה סביב 120 שקלים) להגיע ל3400MHZ ואם הזכרונות יתגמשו קצת אז גם 3500MHZ.

להגיד שלא יהיה צוואר בקבוק בהתחשב בנסיבות עם כרטיס כמו GTX560 זה פשוט לא נכון, יהיה צוואר בקבוק ולפעמים לא קטן בכלל.

כרגע הכי גבוה שאני יכול להציע לך יהיה איזור ה-GTX460 768MB אבל זה באמת למתוח את היכולת הגרפית בהתאם למערכת שלך, עדיין ממליץ בחום המהרה למעבד.

פורסם
  • מחבר

ערכתי את ההודעה המקורית שלי לאחר שעשיתי קצת מחקר והבנתי שה-560 הוא בחירה טיפשית למדי ולא מצדיקה את המחיר.

כן אני מודע לכך שיהיה צוואר בקבוק מסויים, אבל אין לי אופציה לקניית מערכת חדשה וגם לא תהיה בשנתיים הקרובות. לגבי המהרה, ניסיתי לעלות 3000MHZ והמערכת לא הייתה יציבה, למרות שרוב הזמן הטמפ' המקסימלית היא 50c ואני יודע שדווקא יש עליו איזשהו פיתרון קירור לא Stock...יכול להיות שצריך להתעסק שם עם ה-Voltage וכו' אבל אני לא מומחה בדברים האלה ומעדיף לא להרוס, אם יש לך הצעות (אני יודע שזה לא הפורום הנכון, אבל בכל זאת).

כרגע ההתלבטות שלי היא בין ה-HD 6850 לבין ה-Geforce GTX460 שהמלצת (עם 1GB, לא מוכרים 768MB ב-KSP).

פחות מעניין אותי הבדלי ביצועים קטנים, אכפת לי מתמיכת דרייברים טובה ותמיכה טובה ב-Forced AA&AF במשחקים.

פורסם

ברזולוציה 1280X1024 הנמוכה גם ככה מבחינת ביצועים GTX460 1GB עדיף על HD6850...

לגביי המהרה לזרוק סתם תדר ולהגיד "לא יציב" זאת לא בדיוק הדרך לעשות את הדברים. יש לך פה פורום אוברקלוקינג, פתח דיון כמו שצריך שם ותקבל כל עזרה שאתה רוצה עד הרגע המיוחל להגיע לתדרים הגבוהים יותר

פורסם

הייתי בדילמה דומה מאוד לזו של פותח הדיון, עם E8400 ו8800GT שכבר לא סחב על הגדרות גבוהות. הכרטיס הוחלף לפני תקופת הHD6**0, ולא היו לי למעלה מאלף שקל להוציא על GTX460 768MB או HD5830 (שלא לדבר על הגרסאות החזקות יותר), אז קניתי HD4890 ששוה להם בביצועים למעט עניין התמיכה בDX11 אך עלה אז כ700 שקל. שום צוואר בקבוק (22" לא HD) והכל פועל על הגדרות גבוהות.

הייתי מציע לך לחפש מבצעים על GTX460 או HD58*0 - לפעמים מוצאים אותם כיום במחירים מצחיקים.

פורסם

אני מסכים, במחירים שה5850 נפוצים היום ה6850 והGTX460 לא משתלמים במיוחד.

GigaByte ATI Radeon 5850 Overclocked 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1

₪749

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1220

ויש גם גרסא עם OC נמוך יותר וקירור פשוט יותר שעולה קצת פחות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

בסופו של דבר קניתי GTX460 של Gigabyte, גרסת OC. ובנוסף הוא סוחב גם OC נוסף של 90Mhz על הליבה! לא רע בכלל.

בינתיים The Witcher 2 אשכרה רץ לי מושלם על Ultra settings. לא נורמלי :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים