עבור לתוכן

Gotham City Impostors - המשחק החדש של MONOLITH

Featured Replies

פורסם

אמרתי שיהיה משחק חדש שלהם ב E3 וצדקתי 8)

WB הודיעו על משחק חדש בעולמו של BATMAN, הפעם בפיתוח אצל MONOLITH (ידועה בזכות משחקים כמו No One Lives Forever ו FEAR).

המשחק יהיה משחק מולטיפלייר בגוף ראשון, שונה מאוד מכל מה שראינו עד עכשיו מ BATMAN. לא ידוע הרבה על המשחק והרעיון נשמע מעט מוזר אבל עם מפתחת טובה מאחוריו אי אפשר לדעת מה יצא בסוף.

ככל הנראה במשחק לא נשחק כדמויות מעולמו של BATMAN, הדמויות יהיו דומות למה שראינו ב dc universe online ("חיקויים" של הדמויות השונות מהקומיקס).

תיהיה אפשרות לעצב את הדמות כרצונכם, אישרו גם CLASS SYSTEM ובנוסף לזה ניתן יהיה לבחור גם מבנה גוף שונה, דק וזריז, רגיל וגדול גוף שיהיה חזק ובעל אורך חיים רב יותר. הרעיון נשמע דומה למה שראינו ב BRINK, בעזרת השם הפעם הביצוע לא יהיה פחות טוב בהרעיון.

ניתן למצוא מידע נוסף פה וכמובן שניראה את המשחק ב E3 (כניראה גם גיימפליי):

http://kotaku.com/5802313/batman-goes-multiplayer-with-gotham-city-impostors

פורסם

אני לא מבין מה הטעם במשחק פרנצ'ייז בו אתה לא משחק עם או לפחות נגד(בהנחה שזה מולטי ולא קו-אופ) הדמויות של הפרנצ'ייז.רק בשביל הת'ם הכללי של נואר-פסיכופטים? לי זה נשמע קצת ליים..אם כי נורא אהבתי את מונולית' לפני שנכנסו למרתון המשכוני FEAR.נחיה ונראה..

פורסם
  • מחבר

זה MP לא CO OP.

עוד לא אמרו תאריך אבל הוא יצא להורדה בלבד (PSN, XBLA ו STEAM/GFWL).

כמובן שאם זה יהיה GFWL המשחק מת עוד לפני שהוא יצא, אם זה STEAM אולי יש עתיד. בדרך כלל משחקים כאלה גם לא יוצאים במחיר מלא (50/60) הוא יכול לצאת ב 30-40 דולר שזה נחמד.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעקב.

COD עם דמויות של DC (חיקויים).

לא תפס אותי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים