עבור לתוכן

כרטיס מסך הלך? תחליפי באיזור ה 400 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אחותי התקשרה לומר שלפתע המחשב הנייח בבית הפסיק להציג תמונת מסך, לילה לפני זה ראתה סרט, הלכה לישון קמה בבוקר באה לראות עוד אחד במחשב והמחשב לא מראה תמונה...חיברה את היציאה DVI השניה למסך ועדיין אין תמונה.

מדובר ב 8600GT שכנראה סיים את חייו, המחשב כבן 4-5 שנים כבר אז אני מתאר לעצמי שזה בסדר, מה שכן הכרטיס מסך גם עבר OC והוחזר למהירות המקורית בשנה האחרונה, והמאוורר היה דיי תלוי ונופל כזה (כאילו המגנט שתופס הלך).

בכל מקרה, איזה כרטיס מסך מומלץ למערכת מחשב הנ"ל:

E4300.

965P של גיגבייט

4GB זכרון

וספק כוח של אנרמקס 425 PRO

המסך הוא 1680/1050 20 אינץ' של BENQ ולא הולך ממש להתחבר למשהו גדול יותר, אולי 24.

משחקים לא כבדים מדי על המחשב רק אחי הקטן מדי פעם משחק בו ב COD וכדומה,

אבל צריך כרטיס נורמלי שיסחוב, עד עכשיו הוא הסתדר עם ה 8600GT, אז עדיף משהו קצת יותר חזק.

תודה!

פורסם

ב400 שקל יש לך את ‏GT430 1GB אני לא יודע עד כמה הוא טוב בהרצת משחקים,

כרטיס מיועד למשחקים יש לך את GTS450 של ניוודיה ומהצד השני ‏HD 5770 1GB של AMD,

שניהם עולים בסביבות ה650 שקל.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

מה יתן ה 430 ובערך באיזה רמה הוא אל מול ה 8600GT? (אני יודע שזה כרטיס ישן אבל עדיין, אני לא יביא לאחי משהו שלא יזיז כלום)

פורסם
  • מחבר

מה יתן יותר ביצועים למערכת מחשב הנ"ל?

המעבד עדיין הוא E4300 במהירות 1800MHZ, אבל בד"כ על אוברקלוק ל 3GHZ.

תודה על התשובות :)

פורסם

כדאי לשים לב שאל מול ה8600GT היוצא גם הGT430 / GT440 יהוו שדרוג מהותי.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שיש הבדל בין הכרטיסים 6670-450GTS לטובת הGTS אבל בהבדל לא שמיימי, לא נראה לי משהו שישפיע על המערכת שלי במיוחד שמדובר במעבד שכזה..לא כך?

נראה לי עדיף על ה 6670 אם ככה, גם צריכת החשמל שלו היא כמעט בחצי פחות מה 450 ממה שאני רואה, ככה עם OC על המעבד ואולי הכרטיס מסך זה יהווה מאמץ פחות מהספק :P אם זה ממש משפיע או שאני סתם מדבר באוויר חח.

בכל מקרה תודה רבה על ההמלצות!

פורסם

HD6670 הוא גם לא אוברקלוקר כל כך נורא, אפשר להוסיף לו 12-15% ביצועים דיי בפשטות, מה שמביא אותו צמוד יחסית לGTS450

פורסם
  • מחבר

סבבה..לא מתכוון להפציץ אבל במקרה שנצטרך

אם ככה נראה לי הבחירה הכי טובה...שוב תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים