עבור לתוכן

מה משפיע על הפינג,והגדרת ראוטר בתקן N

Featured Replies

פורסם

היי.

יש לי כמה שאלות כאמור :)

1)מה משפיע על הפינג? איך אפשר להוריד אותו?

קראתי באיזה אתר שהפינג מושפע מהמהירות העלאה,זה נכון?

2) לאחרונה קניתי את הראוטר EDIMAX 6424N ויש ברשותי את הכרטיס האלחוטי EDIMAX 7711USN ,הראוטר מוגדר על שידור בשלושת התקנים B+G+N ובכל זאת אני רואה שהוא משדר רק בתקנים B ו- G,מה יכולה להיות הסיבה?

3)מה ערוץ השידור המומלץ לראוטר(מחובר אליו אקסס פוינט שמשדר על ערוץ 6 אם זה משפיע).

4)אם כרגע אני קולט את הראוטר על 10-15 אחוזים(תקן G) והמהירות המוצגת היא 18-24Mbps ,בכמה זה אמור להשתנות בתקן N?

תודה רבה:)

פורסם

1. לגבי PING -- אתה מדבר על הרשת הפנימית או החיצונית? PING מהמחשב שלך למחשב מחוץ לרשת הפנימית מושפע מהניתוב של הספקיות ולך אין שליטה על כך. חיבור אלחוטי כמעט ולא מוסיף כלום ל-PING ולא משפיע עליו.

2. איך אתה רואה? מה המרחק בין המחשב לנתב?

3.אם ה-AP והנתב מחוברים באלחוט, הערוץ צריך להיות זהה. 6 זה ערוץ טוב אך אתה יכול לבדוק גם את 1 או 11 -- שנה את הערוץ הן בנתב והן ב-AP.

4. זה תלוי במרחק ובכמות המכשולים. תאורטית תקן N צריך להיות מהיר בערך פי 3 עד פי 4 מתקן G.

פורסם
  • מחבר

1)על הרשת החיצונית,אני מדבר על פינג למשחקי רשת בעיקר.

איך זה יכול להיות שבחלקים מהיום אני מקבל פינג 100 ובשאר היום פינג 500?

2)אני לא יודע מה המרחק ,אני יכול להמר על 8-10 מטר אבל בכלל לא בטוח,גם יש קירות בקו האווירי ,

ואני רואה את התקנים שהראוטר משדר בהם בתוכנה EDIMAX WIRELESS UTILITY ושם אני רואה רק B ו-G.

3)האקסס פוינט של חברה אחרת (TRENDNET) והוא מחובר חוטית,אני כבר כמה זמן לא מצליח להיכנס לUI שלו.

אם השכנים שלי משדרים ברשת שלהם על ערוץ 6 זה אמור להפריע? ובכללי אין ערוץ מומלץ?

4) :)! איך אני יכול לסדר את הראוטר שלי שישדר על תקן N בנוסף לשאר התקנים?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

1) זה תלוי בספקית שלך. אם אין לך חבילה מתועדפת, אלו הפינגים במשחקי רשת בשעות עמוסות.

2)לראוטר שלך מחובר עוד התקן חוץ מהמחשב שלך?

אם ההתקן תומך תקן G בלבד, הנתב יצטרך לשנמך עצמו כדי לעבוד עם כל התקנים.

3)הערוץ המומלץ הוא ערוץ שרחוק כמה שאפשר מערוצים של רשתות שכנות.

פורסם
  • מחבר

1)אני זוכר שפעם יכולתי לשחק במשחק רשת עם אח שלי ביחד ולא היו לאגים בכל שעות היום.

בכל מקרה אני מחובר אלחוטית לראוטר ומחוברים אליו עוד 2 מחשבים קווית ועוד אחד לפעמים אלחוטית.

כיביתי את שני המחשבים שמחוברים חוטית ועכשיו אני מקבל פינג 20-25 עם 10% קליטה של הרשת,זה אומר שהמחשבים נגועים בוירוס שלוקח מרוחב הפס?

2)מה זאת אומרת עוד התקן?

יש ראוטר שמחובר למודם ולאקסספוינט(חוטית),בנוסף כרטיס הרשת שלי הוא 7711USN אני מאמין שאם זה נגמר באות N זה אומר שזה נתמך לא?

פורסם
  • מחבר

יש לך איזה רעיון לגבי הפעלת תקן N בראוטר? :S

פורסם

נסה להגדיר לו לעבוד בתקן N בלבד (בהגדרות הרשת האלחוטית).

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה כבר:S זה לא פועל, הראוטר משדר על 0 % ואני מקבל את ההודעה של קישורית מוגבלת לאיזה דקה ואחרי זה זה מסתדר(אבל עדיין על 0%).

איזה עוד אפשרויות יש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים