פורסם 2011 במאי 1414 שנים שלום אני נמצא במקום עם רשת אלחוטית ואקסס פוינט של TP LINK מדגם 501Gבמקום מופיעות שתי רשתות האחת בשם מסויים והאחרת בשם אחרהאחת מוצפנת בשיטת WAP2 והשניה בWEPביקשו ממני לשנות גם את השניה לWAP2 ושאלתי איפה הראוטר שלה הפנו אותי לאקסס פוינט מהדגם המצוין להעילקודם כול האם זה אפשרי שהאקסס פוינט הוא הראוטר של הרשת השניה?אם כן איך אני מתחבר אליו? ניסיתי לחבר אליו לפטופ בצורה ישירה ולהשתמש בכתובת ללא הצלחה ואז שמתי לב שמדובר באקסס פוינט ואין לי ממש נסיון עם רשתות כאלהתודה
פורסם 2011 במאי 1414 שנים מחבר אני לא ממש מבין גדול בתחום ואפ פעם לא נתקלתי ברשת עם אקסס פוינט, וכנראה בגלל זה אין לי ממש כיוון ואני לא ממש מבין את מה שאתה אומר אז אם תוכל בבקשה לתת לי הסבר בשפה קצת יותר נובית אני אשמחכול שאני יודע הוא שהאקסס פוינט מחובר בחיבור ישיר, כבל רשת, לראוטרושמופיעות לי שתי רשתות אלחוטיותעכשיו אם תוכל להסביר לי למה התכוונת, ואפילו קצת מידע על כול הנושא כדי שאני יבין אותו גם ברמה הטכנית אני מאוד אשמחכמובן אני מקווה שזה יביא אותי לפתרון הבעיה
פורסם 2011 במאי 1414 שנים מחבר אני חושב שלא בדיוק הבנת את השאלהאני ידע איך לשנות את שיטת ההצפנה והססימא ברגע שאני יכנס לתפריט ההגדרות של ה APהבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה, כלומר איך להכנס לתפריט ההגדרות שלוהמחשב כרגע מחובר לראוטר בכבל רשתהAP גם מחובר לראוטר בכבל רשתשאני מקיש במחשב את כתובת האיי פי 192,168,1,1 המחשב ניגש לתפריט ההגדרות של הראוטר לא של הAPאיך אני מתחבר לתפריט של הAP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.