פורסם 2011 במאי 1414 שנים יש לי ראוטר של בזק rotal -rta 1025w עכשיו אני רוצה לחבר אותו למודם של הוט teryon tj715xניסיתי לעשות חייגן במודם ללא הצלחה (הוא תומך בזה בכלל ?) ישנה אפשרות שהנתב יבצע את החיוג?
פורסם 2011 במאי 1414 שנים לא. הנתב של בזק לא יכול לחייג L2TP. יש לך שתי אפשרויות: או לעבור לחיבור ללא חייגן, ולחבר את המודם של בזק כסיווץ', או לרכוש נתב יעודי.
פורסם 2011 במאי 1414 שנים דרך הוט.אך אני לא בטוח זהו הפתרון הטוב ביותר, מכיוון שהחיוג מתבצע דרך הוט והספק כנראה מתעדף אותם במקום נמוך יחסית. (אין לי מושג אם זה נכון, זה מה שאומרים משתמשים).
פורסם 2011 במאי 1414 שנים לא רק בממשק הWAN של ה Dynalink (המדבקה של Rotal networks זה היבואן) הוא ממשק PSTN זה גם אחד המוצרים הגועים שבזק סיפקה ללקוחות שלהם. אני באמ לא מבין מה ניסית לעשות איתו...אם אתה כבר רוצה לעבור עלבודה עם נתב תדאג גם להחליף את המודם שלך על הדרך כי לא ממש מסתדר עם נתבים (בלשון המעטה).
פורסם 2011 במאי 1414 שנים מה הקשר בין הדברים? modem זה מלשון modulate/demodulate כלומר זה ציוד טרמינציה בלבד בצד שלך, במילים אחרות CPE.יכולת של יצירת רשת LAN אלחוטית קשורות ל AP שיכול להיות חלק אינטגרלי ממוצר שאתה רוכש כמו נתב אלחוטי (שהוא שילוב של כמה מוצרים ביחד בעצם).
פורסם 2011 במאי 1414 שנים את זה תוכל לעשות רק אחרי מעבר לחיבור ללא חייגן.ואז לחבר את המודם של בזק ולעבוד לפי החלק האחרון של המדריך הזה - שימוש בנתב אלחוטי כנקודת גישה אלחוטית.חשוב שתדע שבתצורה הזו תוכל לחבר מקסימום שלושה מחשבים לאינטרנט.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים תקנה ראוטר ב 150 שקל ותסגור את הסיפור אני לא מבין למה לעשות את הקומבינות האלה בכלל ועוד עם ציוד כזה ראוטר גרוע ומודם עוד יותר גרוע אולי הפיתרון של הגדרת בריג' בראוטר וכתובת ללא חייגן יצליחו לחבר אותך לאינטרנט בסופו של דבר אבל בגלל החיסכון הזה של ה150 שקל אתה תסבול
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מחבר שירות לקוחות , אתם מדברים על הראוטר הספציפי הזה או בכלליות שאפשר לחבר ראוטר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.