פורסם 2011 במאי 1414 שנים שלום לכולם,אני זקוק לצורב פנימי איכותי מאוד.אני צורב דיי הרבה DVD וDVD-DL.פשוט הצורב שלי בשלבי גסיסה.מעדיף מ-KSP כי הם ממש קרובים.
פורסם 2011 במאי 1414 שנים מחבר האמת התסכלתי עליו ולא ראיתי שום חידוש מאז הפעם אחרונה שהסתכלתי עליו לפני שנים נראה לי.כי אם אני לא טועה כיום הצורב שיש לי הוא:ASUS DRW-2014L1Tרציתי לדעת אם יש משהו קצת יותר חדיש? אמין וטוב יותר.
פורסם 2011 במאי 1414 שנים נוספו צורבים מאז לסטיקי. לא הרבה כי אין הרבה ביקורות בתחום ולא כל צורב שיש לו ביקורת נראה כצורב ממש טוב.בפעם האחרונה שעודכן הסטיקי הזה כל הצורבים שבו היו זמינים למכירה בחנויות השונות.
פורסם 2011 במאי 1414 שנים וגם כל הנושא של אמינות בצורבים מושפע גם ממזללא פעם שמעתי על אנשים שרכשו את הצורב הכי יקר ועדין הוא החזיק להם שנתייםאני למשל מאוד התמזל מזלי עם הצורב יש לי Pioneer dvr-110D הוא נרכש לפני חמש וחצי שנים ועדין עובדמה שכן לפעמים קורה שאני לוחץ על הלחצן כדי שהמגש יכנס והוא לא נכנס אז אני נותן נגיע קטנה במגש ואז הוא נכנס אבל זה התחיל לקרות לאחרונה ואני לא מתכוון להחליף את הצורב בגלל זה
פורסם 2011 במאי 1414 שנים מחבר וגם כל הנושא של אמינות בצורבים מושפע גם ממזל לא פעם שמעתי על אנשים שרכשו את הצורב הכי יקר ועדין הוא החזיק להם שנתיים אני למשל מאוד התמזל מזלי עם הצורב יש לי Pioneer dvr-110D הוא נרכש לפני חמש וחצי שנים ועדין עובד מה שכן לפעמים קורה שאני לוחץ על הלחצן כדי שהמגש יכנס והוא לא נכנס אז אני נותן נגיע קטנה במגש ואז הוא נכנס אבל זה התחיל לקרות לאחרונה ואני לא מתכוון להחליף את הצורב בגלל זה האמת אני גם לא הייתי מחליף בגלל בעיה כזו. בנתיים הצלחתי לסדר את הצורב שלי ע"י קצת ספריי אוויר ;D אז נמתין איתו עד שימות לגמרי או עד שנקנה מחשב חדש מה שיבוא קודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.