פורסם 2011 במאי 1214 שנים כמו בכותרת המחשב ניתקע בשלב הפוסט,כשאני מחבר את המחשב לחשמל המחשב מתחיל לעלות ואז נעצר בשלב שלהPOST ולא מראה דבר מלבד השם של המעבד התדר ושגיאה מתחת.http://imgur.com/a/TvRtUחשוב להוסיף שגם המקלדת לא מגיבה ניסיתי מקלדת עים חיבור PS2 שאני לוחץ על F LOCK נידלק אוראבל שאני לוחץ על F12 או DEL אין שום תגובה, ניסיתי גם מקלדת USB מאחורה 4 חיבורים(USB) אין תגובה מצד המקלדתבלוח אין קבלים נפוחים, אני גם לא יכול להגיע לביוס, מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2011 במאי 1314 שנים מחבר כן שחכתי להוסיף כאשר אני מוציא את הכרטיס זיכרון אני מקבל ציפצופים,בנוסף החלפתי סלוט בלוח זה לא שינה כלום.כרגע הוצאתי את הסוללה מהלוח ניראה מה יקרה.
פורסם 2011 במאי 1314 שנים איפוס ביוס זה דבר נחמד אבל לא תמיד הוצאת סוללה עוזרת אלא אם עשיתה זאת להרבה מאוד זמןלכן צריך לפעול לפי הנחיות לוח האם לצורך איפוס ביוססה"כ יש כרטיס זיכרון אחד ?עכשיו שאתה עורך את כל הבדיקות האלא נתק דיסקים קשיחים וצורבים שלא יהיו מחוברים דברים מיותרים
פורסם 2011 במאי 1314 שנים מחבר הוצאתי את הסוללה ל30 דקות בערך לא קרה כלום.כן, סך הכל כרטיס אחד של 1GB.ניתקתי לפי עצתך הכל חוץ מהלוח אם מעבד זיכרון וספק,שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את אותו המסך לא הישתנה כלום.
פורסם 2011 במאי 1314 שנים מחבר הספק כוח עובד בוודאות, הכרטיס מסך מובנה בלוח, כרגע אין לי כרטיס מסך חיצוני לבדיקה והוא גם עובד,כרגע פירקתי את הגוף קירור, הוצאתי את המעבד מהתושבת החזרתי שוב למקום שלו,עכשיו גם הכרטיס מסך מובנה לא עובד ושאני מפעיל את המחשב לא רואים כלום מסך שחור.הוצאתי שוב והכנסתי עדיין מסך שחור יש רעיונות?
פורסם 2011 במאי 1314 שנים תקינות הספק נבדקה על מחשב אחר ?אני עדיין ממליץ להביא כרטיס מסך תקין לצורך הבדיקה, תלווה מחבר או שכן
פורסם 2011 במאי 1314 שנים הודעה שיש זה לא שגיעה ! זה אומר איזה מעבד יש ואז פוסט נתקע.נראה בגלל כ מסך מובנה שלך.מה קילקלטה שהוצאת מעבד רק אתה יכול לדעת.!אולי אנליזה שכאן תעזור אבל מבעיה מקורית נראה כמו כ מסך שלך.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386079.0
פורסם 2011 במאי 1314 שנים מחבר זה לא עוזר לי ממש כי כבר חיברתי ספק לוח מעבד וזיכרון, יש ביפ אחד שהמסך של המחשב נידלק.זה אומר ששלב הפוסט התחיל אבל נעצר מסיבה מסויימת אני חושד שהלוח תקול,אפילו שאין עליו קבלים נפוחים.בעיה יותר מתרידה זה שהמקלדת לא מגיבה ל DEL למשל.
פורסם 2011 במאי 1314 שנים ביפ אחד קצר אומר שהכל בסדר !!!יש בעיה של תצוגה במסך. הוא מקולקל, לא מחובר למקום נכון, כבל שלו דפוק.
פורסם 2011 במאי 1314 שנים מחבר ניסיתי 2 מסכים בשניהם אותו דבר ככה שאני לא חושב שזה המסך,אגב בכל אחד מהמסכים בכבל שונה VGA כי אין אפשרות אחרת מה ששולל גם בעיה בכבל,אני חושב על אפיה בתנור, הדבר היחידי שעובד בלוח זה הכרטיס המובנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.