עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחי מת כרטיס המסך ואנו נאלצים לרכוש חדש. עד היום היה לו HD4850 שעשה את עבודתו נאמנה וביצועיו היו מספקים.

שאר המפרט שלו - core 2 E8400, 4 GB ram ולוח P43DS3-L. כמו כן חשוב שהכרטיס יכנס למארז שלו ורצוי שיעבוד עם ספק הכוח שלו, כרגע יש לו את השילוב הקלאסי Compucase 6A19 + HEC 400 W. במידה ואין ברירה נרכוש ספק כוח חדש (המלצות?) אך מארז וספק ביחד לא ממש בא לנו להחליף.

הדרישות הן שיתן ביצועים לפחות דומים ל-4850, כמובן רצוי שעדיפים.

התקציב? זה תלוי אם נרכוש גם ספק כוח או לא, אבל אני מאמין שעל כרטיס מסך אפשר יהיה להוציא 800 שקל, אפשר גם (לא הרבה) יותר וכמובן שרצוי פחות. כמו כן, במידה והפרש המחירים אינו אסטרונומי מסיבותינו שלנו נרכוש את הכרטיס בנועה מחשבים.

תודה רבה!

פורסם

כרטיסים בעלי ביצועים דומים (קצת חזקים מHD4850) יש במחירים של

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8134

ושל

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6192

אם אתה רוצה לנצל את התקציב קצת יותר טוב אפשר ללכת על

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7859

קצת חבל שאתם מוגבלים לנעה בתקציב נמוך בחנויות אחרות אפשר להביא את HD5830 או HD5850 שמשתלמים מאוד

פורסם
  • מחבר

האם כרטיסים אלו יעבדו כמו שצריך עם ספק הכוח ויכנסו למארז הנתון?

אני שואל במיוחד בהקשר של ה-460 וה-5750, כיוון שנועה טענו שכל כרטיס מעבר ל-GTS450 ידרוש ספק כוח חדש.

בנוסף, קצת ראיתי השוואות והרושם שאני קיבלתי היה שה-GTS450 היה קצת חלש מה-4850, אני טועה? (אני חייב לציין שעוד לא יצא לי לחפור בנושא ממש ולא מצאתי *עדיין* ביקורות ראש בראש אבל זה הרושם שאני קיבלתי).

פורסם

קשה למצוא ביקורות ראש בראש מהסיבה שיש הבדל של 2 דורות בניהם.

העניין הוא שההגיון בא פה לעשות סדר. HD4850 שווה בכוחו ל-GTS250 ואת GTS450 כן ניתן להשוות ולראות שהוא חזק ממנו

משם כבר לא קשה להבין ש-GTS450 חזק מ-HD4850 במעט. בביקורות שלי הראתי שהבדל הכח בין GTS450 לבין HD5750 מתבטא ברזולוציה. לרזולוציות גבוהות HD5750 עדיף ואם משחקים על 1280X1024 עדיף יהיה GTS450.

לגביי תאימות, כל הכרטיסים האלא הם בארכו אם לא קצרים מHD4850 וצורכים פחות חשמל

פורסם
  • מחבר

אחי משחק על רזולוצית ביניים, 1680*1050. כרגע הכיוון הוא ה-GTS, אולי ה-GTX, תודה רבה ליאור!

פורסם

אין בעד מה, אני במקרה כזה הייתי מציע לשקול את GTX460 בחום פשוט כי ההבדל בינו לבין GTS450 יוכל למנוע החלפה נוספת מוקדם יותר. (GTX460 768MB חזק במעל ל40% מGTS460 ב1680X1050)

פורסם
  • מחבר

אכן, בסוף הוא הוזמן בנוף לספק כוח חדש (כיוון שהקודם גם ככה היה בסוף דרכו :))

פורסם
  • מחבר

FSP 500W כלשהו, עלה 310 שקל. במחירים של נועה הוא עשה רושם כספק המוצלח ביותר ביחס למחיר שלו (יכול להיות שיכלנו לחסוך 20-30 שקלים עם ספק אחר, אז התפרענו, ויש פה גם שיקול משמעותי של זמן אספקה).

האמת שההזמנה כבר נעשתה אבל אם יש איזה ספק אחר שהוא עדיף בצורה משמעותית באותו סדר גודל של מחיר נשקול את זה (גם ככה לפני ראשון ההזמנה לא תצא).

פורסם

אוקי, יש ב65 שקלים יותר את הHCG 520W של ANTEC אם אתה יכול יהיה אחלה אבל גם הספק שבחרת הוא בסדר גמור אם כי מוכרים אותו בקצת יקר בנעה (ספק של FSP 500W GHN), במקומות אחרים עולה סביב 270 שקלים

פורסם
  • מחבר

אכן, אני יודע שנועה הפכו להיות מעט יקרים אבל מסיבות פרקטיות אנחנו די מוגבלים לשם (המעבדה הנורמלית היחידה בסביבה, וכיוון שהמחשב שם גם ככה חבל על ה-150 שקל אם לא ננצל את זה להרכבה. גם ככה ההפרש עומד על פחות מזה).

תודה רבה ליאור, שבת שלום!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים