פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מחבר אנחנו פה בשביל המולטי 8) 5 שנים אחורה פה בפורום לא האמינו ש COD4 יפרד מ WW2משעשע להיזכר
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים אחרי שקראתי קצת על המולטי אני לא יודע אם אני רוצה לקנות את המשחק הפעם. זה נראה ונשמע מאוד מבטיח, COOP משופר מאוד. אבל האם זה שווה 200 שקל? כי בMP רגיל אין ממש שינויים לפי מה שהבנתי. וכמובן שצפויות חבילות DLC. קניתי את כל משחקי הסדרה בעבר. ורק מCOD1 וMW1 ממש נהנתי. כל השאר פשוט דרעק טהור שמאוד המצטערתי על זה שבזבזתי עליו כסף.האם יהיה שינוי בMP של המשחק החדש?
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מחבר כן. קודם כל עדיין יהיה אפשר חברים בלובי (פורמט IWNET כנראה משודרג) ומצד שני יש גם DEDI SERVERS הכניסו שינויים קטנים למודים פופולרים במולטי. למשל CTF אתה מקבל ניקוד גם על משך הזמן שאתה מחזיק בדגל. מוד חדש שישדרג את TDM נקרא KILL CONFIRM משמע, אתה חייב לגשת לאויב שהרגת ולאסוף את הדיסקית שלו מה שאומר שקמפרים יאכלו פה חצץ. בנוסף איזנו מספר נשקים שהרסו לרובנו את החוויה (מטולים מוחלשים וכו) GUN GAME התווסף מהבלאק אופס ויש עוד כמה.
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מה עם COOP? יש מידע עד כמה הוא יתן לך אורך חיים למשחק, כמה מפות יש?coop או חלק ממנו זה גלים של ai נגד שני שחקנים
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מחבר "מוד ההישרדות" הולך להיות מאוד פופולרי מאחר והוא לקח את מוד הזומבים מבלאק אופס והכניס בו אלמנטים חדשים.תוכל לקרוא קצת כאן
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים משהו קצת מוזר לי עם ה kill confirm.נגיד ואני סנייפר.. למה לי להיחשף ולצאת מהמחבוא בשביל לקחת את הדיסקית ?.. כתפקיד אחר זה סבבה.. אבל עם סנייפר קצת זה בעייתי..
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים אם אתה לא לוקח את הדיסקית ההריגה לא תיחשב. אתה מקבל ניקוד רק שאתה "מאשר" את ההריגה ע''י לקיחת הדיסקית.מפה השם kill confirm
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים איך?!אתה לא הולך לשחרר את המשחק בלי לנסות אם הוא בכלל פועל בSTEAM. לא חדש, היו הרבה תמונות כאלה בעבר מהמשחקים הקודמים/סדרת משחקים אחרת.
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מחבר http://i43.tinypic.com/2zrqqn9.jpg הולכים הפעם לקבל באמת DEDI SERVERS או שאני חולם?
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים "There is no Stopping Power, Danger Close, Juggernaut, One Man Army, Commando, Last Stand or Tactical Nuke.Balancing explosives is a key design pointQuick Scoping will be possible in MW3.(!!!!!!!)מישהו ביקש MW2 בלי בולשיט? גם שכולם הלכו אני שלומי וסופר סוניק נשארנו קצת לשחק והטיוב הרבה יותר חלש ממשחקים קודמים... לדעתי הוא לא יהיה בעיה אפילו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.