פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים יש תאריך? כן, 01.12.11 באולמי חצר המלכה, : 8 בנובמבר אחי, בטח יש תאריך....
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים לא יודע אם זה קשור כל כך אבל הייתי חייב לשתף אתכם בזה עזבו שאני אוהב את השחקן הזה כי הוא קורע אותי מצחוק, שימו לב לעריכה הפסיכית הזאת :facepalm: :facepalm: :facepalm:
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים סרטון נחמד.לא מבין לא הדגישו כל כך שהחזירו את הQS, זה לא שהוא נעלם לכל כך הרבה זמן, סתם החבר'ה של BO הוציאו אותו אצלם.ד"א, מצחיק שהזכרתם חצר המלכה, כמעט רואים אותו מהבית שלי.
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים אני מצטער שאני אומר את זה סוס אבל שום גיימפליי שמגיע מXBOX360 לא מרשים אותי.... וזהו.
פורסם 2011 בספטמבר 914 שנים באמת יפה, אני כבר הרבה זמן עוקב אחריו ואגב אם לא ידעת השיר ברקע זה שיר שהוא עצמו הוציא
פורסם 2011 בספטמבר 914 שנים אני בעד כולם לצפות להזמנות בערב... אגב לשלומי יש מיקרופון סוף סוף. עצה שלי - ברחו
פורסם 2011 בספטמבר 914 שנים אם אני מחובר תזמינו למרות שאני משחק גרוע ויש לי הרבה תרגילים שאני צריך לעשות אז כניראה שהיד שלי תרדם מחוסר זרימת דם עד הערב... עריכה: שיחקנו, היה נחמד. חבל שאחרי 2 משחקים התחילו אצלי כל כך הרבה בעיות שבקושי יכולתי לעשות משהו. לאגים למרות שסוס היה ה HOST (והפינג היה נמוך). הייתי צריך 4-6 פגיעות עם ה SCAR בשביל להרוג שזה הזוי. ה STEADY AIM לא עבד אצלי, ממרחק של מטר לא יכולתי לפגוע במישהו בלי ADS ובמשחק האחרון היה לי STUTTER עצבני במשך כמה דקות (פעם ראשונה מאז שקניתי את המשחק). ניראה לי שאלוהים רומז לי שאני אמור ללמוד ולא לשחק
פורסם 2011 בספטמבר 914 שנים אם תעשו עוד PARTY אז אשמך להצטרף. הורדתי את MW 2 שוב אחרי שנה שלא נגעתי במשחק
פורסם 2011 בספטמבר 914 שנים אם תעשו עוד PARTY אז אשמך להצטרף. הורדתי את MW 2 שוב אחרי שנה שלא נגעתי במשחק +1 לא שיחקתי בו יותר מחצי שנה לדעתי ויכול להיות נחמד לשחק עם אנשים שרמת האינטיליגנציה שלהם מעל ל0...
פורסם 2011 בספטמבר 914 שנים *ספאם* (מודע לכף) אלוהים לא קיים,NOTHING IS TRUE EVERYTHING IS PERMITTED. HUGEMOUTH - נחכה לMW3 נפגש כולנו בקנייה משותפת ותקופה חדשה תתחיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.